Şimdi Ara

Kredi Kartı Limit Arttırmak, Blokeli Hesap İle limit artımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 yıldır kullandığım bir kredi kartım var. 1 yıldır limiti aynı, ödemeler günü gününe aksama yok, findeks 1400-1500 arası gidip geliyor. Aynı bankada limitin 20-25 katı mevduat var. Arttırmak için talep ettiğimde kabul edilmiyor. Benden ssk hizmet dökümü vs istiyorlar. Resmi olarak bankaya sunabileceğim bir gelirim yok. Ama reelde gelirim var. Bunu da banka hesap hareketlerinden, birikim miktarından bakın anlarsınız diye izah ediyorum. Yok illaki ssk'lı bi yerde çalışmamız lazımmış..

Bu durumla limiti arttırmak için başka yollar var mı? Mevduat miktarına bloke koyup o bloke miktarı kadar limit arttırımı yapılabiliyormuş diye duydum, müşteri hizmetleriyle aradım konudan bihaber. Böyle bir şey var mı, varsa nasıl oluyor tl hesabına mı bloke koyuyorlar? Veya önerebileceğiniz başka yollara da açığım. 1 yıl önceki limit ile şimdiki limitin aynı olması kadar saçma bir şey yok. En kotü enflasyon oranı kadar artması gerekiyor, reelde %80 gerçekte %200 enflasyon olan bir ülkeden bahsediyoruz..

• hangi banka ?
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt

yapıkredi

• Banka doğal olarak gelirinizi belgelemenizi istiyor. gelir belgesiz iyi bile kart vermiş size biraz pimpiriklidir çünkü ykb  

müşteri ve kart limitiniz ne kadar? başka bankaların kartı yok mu sadece ykb mi var?

ykb yakın zamana kadar benden de belge istiyordu limit artışı istediğimde, sigortalı çalışmadığım için bende belge sunamadım haliyle  defalarca denemeden sonra artış sağladı. az zaman sonra kendi teklif etti artışı kabul ettim arttı şu an 23 bin oldu. yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum. mevduat hesabı da var tabii az denemeyecek. daha önceden de bir geçmişim var banka ile yaklaşık 20 yıllık. kartı ilk aldığımda 3400 tl limit varilde daha sonra 8 bin, 11 bin diye yükseldi ondan sonra bende takıldım gelir belgesi olayına. uzun denemelerden sonra 15 bin ve 23 bin e geldi.

öncelikle müşteri limitini artırmanız lazım bu da gelirden geçiyor. olmadı başka bankalara başvurun kart için onlar ne verecek bakalım.

• chaplinn kullanıcısına yanıt

kredi kartı olarak başka bankalardan yok, banka kartı var. garanti denedim kkb skoru bulunamadı gelir belgesi istedi yine. :)

Bu skoru ben görebiliyorum da banka nasıl bulamadı o da ilginç ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dyatlov-Legasov -- 12 Haziran 2022; 12:46:26 >
  • Dyatlov-Legasov kullanıcısına yanıt

yapacak birşey yok öyleyse ödemelerinizi düzgün yapıp bekleyeceksiniz veya çalışmasanızda bi yerde sigortalı göstereceksiniz kendinizi :)

• Denizbank, Akbank, QNB deneyebilir misin? İşbank, YapıKredi ve Garanti zor.

Gelecek zamanda yapıkredi ve garanti bir kaç kez başvurudan sonra onay alacağımı düşünüyorum. Banka, onaylıyoruz ama limit boşluk yok diye bilgilendirme geliyor. Mevduat gösterdim, yemediler. Günün birinde onay alırım.

İşbank kredi kartı almam için 1 yıl uğraştım, mevduat sayesinde onay alabildim.

Diğer bankalardan mümkünse limit yükseltmeyi deneyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı limit artışı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.