Şimdi Ara

Kredi Kartı Limit Düşürme Ve YANSIMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konut kredisine başvurduk, kredi kartının limitini yarı yarıya düşürmemizi istediler, hemen bankayı aradık düşürdüler internet bankacılığından görünüyor düştüğü fakat sisteme yansıma olayı varmış 1-7 gün içerisinde başına gelen var mı ?

• Sanıyorum kredi çektiğiniz banka size kredi kartı verebilmek için başka bankadaki kartınıza ait limiti düşürmenizi istedi.Banka kredi kartı limitinizi düşürdükten 48 saat sonra findeks sistemine yansır.
  • trovin T kullanıcısına yanıt
    Perşembe aradık müşteri hizmetlerini düşürdük internet bankacılığına girince hemen göründü düştüğü bakalım yarın göreceğiz sisteme yansıyacakmı
  • -PoseidoN- Merhaba, aynı durum bendede oluştu. 2 gündür sisteme yansımadı. Sizin kaç gün sürdü hocam.
  • Bende de aynı sorun var kaç gün surdu sizde yansıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gr4phics -- 16 Mayıs 2022; 13:34:39 >
  • gr4phics kullanıcısına yanıt

Günceldir

• Yapı kredi kartımı müşteri hizmetleri yoluyla iptal ettirdim. Uygulamada kartı kapalı olarak gösteriyor. Kaç gün sonra yapı kredi bankasında müşteri limitim sıfırlanır? Diğer banka kredi kartı limitini yükseltemiyorum yapı kredi kartım yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinDjarin -- 2 Kasım 2024; 22:1:56 >
  • DinDjarin D kullanıcısına yanıt

Başvurudan veya borcu kapandıktan 1 ay sonra uygulamada gözükmüyor. 2. Olarak da düşürdünüz diye diğer bankanın limit vereceği kesin değildir. İyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birdemetyesilsogan -- 2 Kasım 2024; 23:29:7 >
  • Birdemetyesilsogan kullanıcısına yanıt

Bu bahsettiğim yapı kredi kartı 1 kere bile kullanmadığım neredeyse haberim bile olmayan düzenli limit artırım sonucu limiti uçmuş bir kart, diğer banka limit artırım başvurum hep olumsuz sonuçlanıyordu sebebi bu kartmış şubemle görüşmem sonucu kontrol edin tavsiyesiyle durumu anladım. Size de iyi forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.