Şimdi Ara

kredi kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hadi bakalım arkadaşlar kredi kartı çıkartıcam şu universite öğrencileri için olan kartlardan
    varmı bana kredi kartı önerisi olan hangi bankanınki daha iyi hangi bankadan uzak durmam gerekiyo
    ben card finans university çıkartıyım dedim ama finansbank herhalde citibank'a satılıyomuş citibankda çok kötü dediler kafam karıştı.
    varmı önerisi olan

• Amann uzak dur Kredi kartından !

Kredi kartı İnsana güneşli havada şemsiye veren, yağmurlu havada ise şemsiyeyi elinden alan nesnedir.

Amerika'nın dünyaya dayattığı ve tıkır tıkır işleyen tüketime dayalı sistemin anahtarıdır. eskiden beyaz eşya mağazasına girip, ihtiyaçlarını kefilsiz sefilsiz senet imzalayarak karşılayabilen ve düzenli bir geliri olduğu için de ödemelerini aksatmadan alışveriş yapabilen kimseler, kredi kartı kullanmıyor iseler tek bir çöp sahibi bile olamamaktadırlar, o imkan ellerinden alınmıştır çünkü. ilk olarak taksitli alışverişlerde bankaların tüketici kredisi imkanları (!) vardı, krizden krize koşan güzel yurdumda insanlar aldılar tüketici kredilerini, bazı hinoğluhin esnaf da vatandaştan topladığı paraları bankaya ödemeyip sır oldu, insanlar senelerce süründürüldü ödeyip de kapattığını zannettiği borçlar faizleriyle birlikte kıçlarına kaçtığı vakit.

Kredi kartı, adı üzerinde kredibilitenin sembolü, amerikan usulü loser - winner ayrımcılığının uç noktası. kullanmamakta ısrar eden kişilerin yeri geldiğinde evine bir çift koltuk, bir gardrop bile alamamalarını sağlayan, "beni sike sike kullanacaksınnn nihoheoheahohehaaa" diye böğüren elektronik zorba.

Ne garip tecellidir ki, boyut ve incelik olarak göte rahatlıkla uyabilen aparat. onun içindir ki, en son çekilen slip, borçlanan kişilerin kıçından çekilendir.

• vallaha bende işbankası,hsbc bir de cardfinansın üni öğrenci kartları var

hsbc 500 ytl,cardfinans 400 ytl,işbankası 200 ytl limitli

işbankasından öğrenci kartla para çekemiyosun limit de artıramıyosun

cardfinansta kullanımına göre limitini artırıyolar 200 ytl de nakit para çekebilme limitin var

hsbc de de 200 ytl galiba para çekme,1.5 senedir kullanıyorum limiti daha hiç artmadı

bana sorarsan cardfinans al,borç öderken biraz zorlanıyorum fazla şubesi yok ama taksit imkanı çok
  • bonus öğrencikartı var onunda avantajları fazla tavsiye ederim
  • MaviBodrum'un dediklerine katılıyorum.Önce bir tane kredi kartı çıkartıyorsunuz,sonra malum öğrencisiniz teknolojik bir alet alıyorsunuz limit doluyor hadi başka kart alalım sonra bir tane daha.Bir bakmışsınız ayda her kart için bir sürü taksit ödüyorsunuz.Hele bir de ödeyemediğiniz olursa.İşte o zaman yandığınızın resmidir.Çünkü bankalar öğrencilere verdikleri kredi kartlarında gecikme faizlerini de yüksek tutuyorlar.İş tam bir arap saçına dönüyor.Tabi insan kendine güveniyorsa ve kredi kartının aslında senetten farksız olduğunu düşnüp ayağını yorganına göre uzatacaksa güzel bir araç fakat maalesef Türkiye'de bu şekilde değil.Alırken iki kere belki üç kere düşünülmesi gerek.
  • arkadaşlar cevaplar için saolun...
    ben akıllı kullanırım herhalde zaten babamı yalvar yakar zor ikna ettim kredi kartı için...diyo sen onu kullanamazsın şimdi bissürü borç yaparsın ben diyom yok yapmam e sana her istediğini alıyoz paranıda koyuyoz cebine daha nie kredi kartı istiyon diyo aslında dogruda diyo ama ben şimdi bi kıyafet alcak oluyom makul oranda taksit yaptırmak istiorum yavaş yavaş ödemek istiyorum, bide öğrencisin istanbulda yanında çokda para taşınmıyo it var kopuk var, ayrıca paran bitince ortada mal gibi kalmamak için kötü gün dostu dursun cebimde diyorum umarım dogru diorumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cücük -- 2 Nisan 2006; 0:22:53 >
  • HSBC Advantage kartın üniversitelisinden kullanıyorum bende,en yüksek limitli olan o,taksitle alışveriş yapacaksan en fazla işe o yarar,bendekinin limiti 750YTL mesela.Ama adamlar kişiye göre limit belirlemesi yapıyorlar,mesela pek kullanmayan yada limiti doldurmayan öğrencinin limiti en az 500YTL oluyor,çok kullananın ve ödemekte sıkıntı çekmeyen öğrencinin limitini 1000YTL yapabiliyorlar,yani standart değil...

Bazı bankaların limiti 200YTL, o limit için bence kredi kartı çıkarmaya değmez!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öğrenci kartları arasında faiz ve taksit bakımından en cazibi maximum karttır

faiz oranı 4,25

zirat bankasının ise faizi 3 kusür fakat taksit olanakları çok zayıf
  • yaw arkadaşlar lise öğrencisi olarak alamıyor muyuz böyle birşey?

netten birşey alacağım, atıyorum 60 ytl bir kulaklık. ama pedere yalvar yakar olmuyor...

üniv. öğrencisi olmanız şart mı? ben 88 doğumluyum ve daha yaş tutmuyor sanırım.

bana bir çözümü olan var mı? zaten kullanmam fazla ama sadece bir arkadaşın dediği gibi, birşey alacağıın zaman taksit olanakları ve dışarıda acil para lazım olduğunda bir yardımcı...

var mı bana bir önerisi olan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: löpçük

yaw arkadaşlar lise öğrencisi olarak alamıyor muyuz böyle birşey?

netten birşey alacağım, atıyorum 60 ytl bir kulaklık. ama pedere yalvar yakar olmuyor...

üniv. öğrencisi olmanız şart mı? ben 88 doğumluyum ve daha yaş tutmuyor sanırım.

bana bir çözümü olan var mı? zaten kullanmam fazla ama sadece bir arkadaşın dediği gibi, birşey alacağıın zaman taksit olanakları ve dışarıda acil para lazım olduğunda bir yardımcı...

var mı bana bir önerisi olan?

Ailenin kefaleti ile bankaların 18 yaş altı grubu için hazırlamış oldugu genç kartlar var. kredi kartı mantığında değil. bir nevi çok işlevli bankamatik buda senin işine yaramaz sanırım

diğer türlü malesef 18yaşını doldurmayı beklemelisin

• kredi kartından uzak dur

herhangi birisinden alıpda memnun kaldım yav diyene rastlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: |GhOpEm|

kredi kartından uzak dur

herhangi birisinden alıpda memnun kaldım yav diyene rastlamadım

Yıllardır kulanıyorum ve her bilinçli tüketici gibi bende memnunum

Kredi kartı almak isteyen tüketicilere öncelikle Kredi kartı nedir anlatmak lazım. ozaman mağdurların sayısı önemli ölçüde azalıcaktır. kredi kartı bir kolaylıktır (tabi kulanmasını bilene)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.