Şimdi Ara

KREDİ KARTI YILLIK 50 TL AİDAT ALMIŞLAR BABAMDAN :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yapıkredi kredi kartı sahibi babamdan 50 tl almışlar bugun, yıllık aidattıymış. babam demiş bu para kalkmadı mı biri mahkemeye verdi sonra karar alındı kaldırıldı, adamda demiş yok mecbur ödemek zorundasın fln. ödemiş mecbur.. babamda şimdi dedi forumu aç bakim dh ya sor ben bu parayı geri alamam mı vs.

• Bonus babamdan 45 aldı sonra adamcağız küplere bindi yanımda aradı dediki bak o parayı nasıl geri alcam dedim görcez bakalım aradı müşteri bilmem nesini işte dedi ''nasıl kesersiniz siz bende bu parayı kaç yıllık müşterinizim daha yeni almış olduğum yapı kredi kredi kartı bile benden aidat kesmedi adamda demezmi efendim o yapı kredi biz bonusuz'' telefonunda hoperlör açık tabi bende duyuyorum neyse babam bozuntuya vermedi dediki ''keşke param olsa borcumu ödeyip kartı iptal ettirsem dedi adam hay hay beyfendi kartınızı iptal ediyorum alış-veriş yapamıcaksınız sadece borcunuzu ödüceksiniz'' babam nasıl bozuldu sonra kapattı telefonu çarşıya indik heryerde bonusa +6 taksit gibisinden reklamlar bende dalga geçiyorum tabi babamla 1 hafta geçti bonus aradı sizin gibi müşteriyi kaybetmek istemeyiz paranız geri yatırılmıştır diye
    Edit:Ekleme vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darsh -- 5 Haziran 2009; 21:03:55 >

• 35 TL kesmişler,dilekçe yazdım bankaya,bonus olarak geri yüklendi.

Not:Banka,Finansbank idi.
  • beyler şimdi dilekçe yazıcam fakat yazıcıdan mı çıkarıcam yoksa elle mi yazıcam, internette araştırdım buldum dilekçe örnekleri?
  • yapıkrediye dilekçe yaz en yakın şubeye git ver
    paranı kredi kartına yüklüyorlar
    yapıkredi de yüklüyor ama en alta şunuda yazsın
    gereğinin yapılmasını arz ederim aksi taktirde hukuki işlemleri başlatıcam yazsın
    o zaman korkuyorlar
  • benim babamın kartından da cekmişlerdi 444 0 444 i aradı siz bu ekstrede aidatı odeyin sonraki ekstrede iade edelim dediler aynen oyle de oldu gerci babam 15 senedir ve tek kart olarak world kart kullanıyor ve odemelerinde bugune kadar hic bir gecikme olmamıstır bunun etkisi varmıdır bilmiyorum ama bi denemek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiki

benim babamın kartından da cekmişlerdi 444 0 444 i aradı siz bu ekstrede aidatı odeyin sonraki ekstrede iade edelim dediler aynen oyle de oldu gerci babam 15 senedir ve tek kart olarak world kart kullanıyor ve odemelerinde bugune kadar hic bir gecikme olmamıstır bunun etkisi varmıdır bilmiyorum ama bi denemek lazım

Banka borcunu zamanında ödeyen müşteriyi sevmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadaşlar 6 ayda bi en az 22,5tl alıyor bankalar. 9-10 kartı olanlar yılda 1000tl kaybediyor otomatikmen. Eskiden zenginde olurdu 7-8 kart şimdi fakirlerde
  • Forumdan bir abimiz bununla ilgili maddeleri yazmıştı bankaya faks cekin paranızı alırsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kutx

quote:

Orjinalden alıntı: chiki

benim babamın kartından da cekmişlerdi 444 0 444 i aradı siz bu ekstrede aidatı odeyin sonraki ekstrede iade edelim dediler aynen oyle de oldu gerci babam 15 senedir ve tek kart olarak world kart kullanıyor ve odemelerinde bugune kadar hic bir gecikme olmamıstır bunun etkisi varmıdır bilmiyorum ama bi denemek lazım

Banka borcunu zamanında ödeyen müşteriyi sevmez.

Babamın her konuda rahatlığı sayesinde, toplam 100 milyara yakın faiz ödemişizdir sanırım. Bütün bankaların gözdesi süper babam.

• 2 tane kartın var birisi yapı kredi diğeri iş banksı bırak kart için ücret almayı direk vip hat veriyorlar bana telefonda beklememek için anlını karışlarım adamın öyle durduk yerde para mı veririm be,
  • Arkadaşlar benim kartım yok ama garanti yıllık 30 tl hesap işletme ücreti gibi bir para kesmiş hesabımdan. Kredi kartı için parayı geri alabiliyoruz ama hesap için de bu geçerli mi?
  • CardFinans, annemin kartından yıllık 45lira alıyor.
  • İşlem Tarihi Açıklama TL Karşılığı Tutar
    29/05/2009 Yıllık aidat iptali - 25.00

CardFinans Go Kartımdan çekilen tutar, dilekçeyle falan uğraşmayın direk müşteri hizmetlerini arayarak aidatı ödemek istemediğinizi aksi durumda kart iptali yapacağınızı söyleyin hemen geri yatırıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugberk23

Arkadaşlar benim kartım yok ama garanti yıllık 30 tl hesap işletme ücreti gibi bir para kesmiş hesabımdan. Kredi kartı için parayı geri alabiliyoruz ama hesap için de bu geçerli mi?

alamazsın o bankanın kanuni hakkı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darsh

Bonus babamdan 45 aldı sonra adamcağız küplere bindi yanımda aradı dediki bak o parayı nasıl geri alcam dedim görcez bakalım aradı müşteri bilmem nesini işte dedi ''nasıl kesersiniz siz bende bu parayı kaç yıllık müşterinizim daha yeni almış olduğum yapı kredi kredi kartı bile benden aidat kesmedi adamda demezmi efendim o yapı kredi biz bonusuz'' telefonunda hoperlör açık tabi bende duyuyorum neyse babam bozuntuya vermedi dediki ''keşke param olsa borcumu ödeyip kartı iptal ettirsem dedi adam hay hay beyfendi kartınızı iptal ediyorum alış-veriş yapamıcaksınız sadece borcunuzu ödüceksiniz'' babam nasıl bozuldu sonra kapattı telefonu çarşıya indik heryerde bonusa +6 taksit gibisinden reklamlar bende dalga geçiyorum tabi babamla 1 hafta geçti bonus aradı sizin gibi müşteriyi kaybetmek istemeyiz paranız geri yatırılmıştır diye
    Edit:Ekleme vs.

• benim iş bankasından kesmişler.Kartı Kapatmak için gittim üyelik parası için mi kapatacaksın dedi evet deyince o parayı iptal eden bir dekont çıkarttı. Artık kimse vermiyor o parayı. herkes iade alıyor. 50 ytl az para değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.