Şimdi Ara

KREDİ KARTINDAN ANLAYANLAR BAKABİLİR Mİ ACİL?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maalesef bu illete bulaştım. Ödemekte sıkıntı çekiyorum,öğrenciyim. Taksit yapıyorlar mı acaba istediğim aya kadar bilgisi olan var mı ? İş bankasının İşte üniversiteli kartını kullanıyorum.

• Güncel
  • Belli bir gecikmeden sonra arayıp kartı kapatıorlar ve tumunu odesen bile açmama ihtimali var. İstedigin takside boluorlardı :D
  • Asgari tutar yatirarak gecistirirsin ve kullanima kapatma akabinde borcu taksitlendirme islemi yapilabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bildiğim öğrenciler için olan kredi kartlarının limiti 500 Lira falan oluyodu. Bundan sonra hiç harcama yapma. Asgari tutarları öde her ay biter zaten o.
  • Asgari ödesem de illa kartı kullanıyorum kapatmak istiyorum. Atıyorum 400 tl borç var taksit yapılırsa faiz koyarlar mı üstüne *?
  • miroslavs M kullanıcısına yanıt
    Bunları burada soracağına , cesaretini topladıktan sonra, İş Bankasını arayarak banka yetkilisinden öğrensen , yetkili birinden öğrendikten sonra buraya konu açsan, böyle böyleymiş bu işler diye, en azından faydalı bir iş yapmış olursun.
  • Hocam her ay 100 lira yatırsan biter o borç taksitlendirmeyle falan uğraşma faiz alırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Dallama

Bunları burada soracağına , cesaretini topladıktan sonra, İş Bankasını arayarak banka yetkilisinden öğrensen , yetkili birinden öğrendikten sonra buraya konu açsan, böyle böyleymiş bu işler diye, en azından faydalı bir iş yapmış olursun.

Haklısın mr.dallama kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.