Bildirim
KREDİ KARTINDAN ANLAYANLAR BAKABİLİR Mİ ACİL?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güncel -
Belli bir gecikmeden sonra arayıp kartı kapatıorlar ve tumunu odesen bile açmama ihtimali var. İstedigin takside boluorlardı :D -
Asgari tutar yatirarak gecistirirsin ve kullanima kapatma akabinde borcu taksitlendirme islemi yapilabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bildiğim öğrenciler için olan kredi kartlarının limiti 500 Lira falan oluyodu. Bundan sonra hiç harcama yapma. Asgari tutarları öde her ay biter zaten o. -
Asgari ödesem de illa kartı kullanıyorum kapatmak istiyorum. Atıyorum 400 tl borç var taksit yapılırsa faiz koyarlar mı üstüne *? -
Bunları burada soracağına , cesaretini topladıktan sonra, İş Bankasını arayarak banka yetkilisinden öğrensen , yetkili birinden öğrendikten sonra buraya konu açsan, böyle böyleymiş bu işler diye, en azından faydalı bir iş yapmış olursun. -
Hocam her ay 100 lira yatırsan biter o borç taksitlendirmeyle falan uğraşma faiz alırlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Dallama
Bunları burada soracağına , cesaretini topladıktan sonra, İş Bankasını arayarak banka yetkilisinden öğrensen , yetkili birinden öğrendikten sonra buraya konu açsan, böyle böyleymiş bu işler diye, en azından faydalı bir iş yapmış olursun.
Haklısın mr.dallama kardeşim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X