Şimdi Ara

Kredi kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah_macun -- 27 Mart 2024; 9:33:24 >

• Ne yapman gerek bilmiyorum ama. Araba alman için kar edebileceğin temiz bir araba bulmak zor. Hadi buldun 3-4 güne satacak alıcı bulman zor olabilir. Evdeki hesap çarşıya uymazsa bankalarla aran açılabilir uyarmadı deme....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=19949730&p=839#97249566

• AhmedKaymakcı kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu biliyorum hatta ben de yazmıştım oraya. Benim yapmaya çalıştığım biraz daha büyük meblağlı bir hareket. 750-1000 lira gibi değilde 15000-20000 gibi bir rakamı kullanmaktan bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah_macun

Arkadaşlar yüksek limitli kredi kartlarım var ve ben bu kredi kartlarında bulunan limitleri nakit avans çekerek değil de farklı bir yöntemle nakit paraya çevirmek istiyorum ama bu konuda herhangi bir fikrim yok. Yani mesela kredi kartıyla araba alıp bu aldığım arabayı da 3-5 gün sonra nakit fiyata satıp elimde yüklü bir miktar nakit para olmasını istiyorum diyebilirim. Bu tarz düşünceleri olanlar yardımcı olabilir mi ? Ne alsam hemen zarar etmeden satıp nakit para elde edebilirim.

Hocam İstanbuldaysan %2.5-3 komisyonla bu isi yapan yer biliyorum

• ***redbull*** kullanıcısına yanıt
    Evet o nedenle forumdaşlardan farklı fikirler çıkabilir diye buraya yazdım. Umarım yazdıklarım yanlış anlaşılmıyordur. Kredi kartı tefecilerini falan duymuşsunuzdur, o tarz bir yaklaşım içerisinde değilim. Ya da altın alıp bozdurmak, naylon alışveriş yapmak vs. den bahsetmiyorum. Amacımı tekrar belirteyim, kredi kartı ekstremdeki kağıdın üzerinde yazılı olan kullanılabilir rakamları canlı paraya çevirmek.
  • Kuyumcudan altın alıp bozdurabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi Kartı Borç Taksitlendirme
    13 yıl önce açıldı
    Kredi Kartı Limiti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • atla kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bahsettiğim şey kredi kartı komisyonculuğu değil. Yapmak istediğim şey, kredi kartıyla alıp nakit satmak. Mesela kredi kartıyla öyle bir şey almalıyım ki hem kolay satabileyim hem de nakit satabileyim. Yurtdışından da alışveriş yapabilirim yeter ki istediğim şartlara uysun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.