Şimdi Ara

Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
9
Favori
23.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Boşunamı israil bize saldırıyor diye altyapısı yapıldı Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak 

• Mustafa Destici Reis çok sert konuştu, Yalnız Yahudi niye dememiş, onu anlamadım, unuttu herhalde

"750 LİRA VERMEYEN YUNANDIR, ERMENİDİR"

Savunma Sanayii’ne gidecek katkı payına destek çağrısında bulunan Destici, "Savunma Sanayii'ne destek vermezsen sonun Suriye gibi olur, Irak gibi olur, Filistin gibi olur. Mehmetçik canını veriyor, sen 750 lira vermişsin çok mu? Muhalefetin izinden gidip Batılılara özenenler, o parayı vermek istemiyor. Bu milletin ve devletin onun gibi düşünenlerin parasına ihtiyacı yok. Gitsin o 750 liraya bir büyük rakı alsın, DEM'lenmeye devam etsin. 100 bin limiti olup da vermeyen DEM'lidir, Yunandır, Ermenidir" açıklamasını yaptı.

"KUZU KESTİRİYORUM" AÇIKLAMASI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Destici katıldığı bir televizyon programında, Türkiye'deki son dönemde artan fiyatlarla ilgili konuşmuştu.. Kendi tasarruf önlemini anlatan Destici, “Ben tasarrufa dikkat ediyorum. Ben gidip kasaba 100 lira verip et almıyorum. Gidip kuzuyu kestiriyorum” demişti.

yeniçağ gazetesi
    Kuzuyu bütün götüren siyasi parti Genel Başkanı 750 TL katkı payına karşı çıkan vatandaşı Ermeni ve Yunan yandaşı olmakla suçladı
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/kuzuyu-butun-goturen-siyasi-parti-genel-baskani-750-tl-katki-payina-karsi-cikan-849153h.htm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İyicene şaşırdılar ne yapacaklarını.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha önce aynısını yurt dışı çıkış pulunda yapmışlardı önce 3000 TL diye ortaya dedikodu attılar. Tepkilerden sonra 1500 TL ye düşürdüler tepkiler devam edince 500 TL yaptılar. Aynı olay bu konuda da yaşanabilir. Şu anda nabız yokluyorlar tepkilere göre teklifi revize edebilirler.

• Varoluş amacı sömürmek. Sömürmek için her yol mübahtır.

• Vain kullanıcısına yanıt

Zaten bir sürü vergi ödüyoruz oradan niye ayırmamıslar savunma sanayiine

• Bu limit toplam kartlar için mi yoksa tek kart limiti mı? Bilen lütfen aydınlatsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt

Tek kart için kart limitiniz 100 bin TL üzerinde olan kartlar için kart başına 750 TL ödüyorsunuz.

• evil2302 E kullanıcısına yanıt

Hocam az önce İşbank Maximum kartlarımın limitini İşcep'ten 99.000'er TL yaptım. 10.000'in katı olayı daha yok sanırım ortada. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Ekim 2024; 19:14:41 >
  • Rivyalı_Geralt1 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, Yapı Kredi 99.999 a izin vermedi ,100 ve katları olacakmış, 99990 yaptık Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak 

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Bunu da böyle duygu sömürüsü yaparak mı aklıyorsunuz? Bravo elliki.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

bunu gerçekten söyledi mi?

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak

• evil2302 E kullanıcısına yanıt
    10'un katları diyor, 10.000'in katı demiyor hocam. 99.000₺ deneyin, sorun olmadı bende.

99.990₺ denemedim bile. Muhtemelen o da olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Ekim 2024; 19:19:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergilerimle diyanet zengin olsun, milyon dolarlık arabalarla gezsinler;
    yetmezmiş gibi elime nakit olarak geçmeyen kredi kartı limitimden dolayı bir de üzerine para alsınlar...
    Haram diye bir şey belli ki yok... Varsa da HARAM ZIKKIM OLSUN!

Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Ben de 10’ un katları dedim zaten, ama öncesinde 10.000₺ idi. Son rakam 99.990₺. Bu iş; 82km/h hız limitinde garanti olsun diye 50km/h hızla gitmeye benzedi.

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

Ülkeye orduya hakaretten fazlası değil.

bu ülke çok zor zaman geçirdi ama böylesi olmadı

• vezir kullanıcısına yanıt

ben o millet vekillerinin ev kirası, su parası, elektirik parası, doğal gaz parası ödediğinden şüpheliyim... kaldı ki hiç birinin ücretini ödemiyorlar diyelim; eee bunlar millet vekili değil o zaman başka bir şey; millet sizi bey gibi oturun biz size vergilerimizle bakarız diye mi seçiyor o makama? emekli 12500 e geçinmeye çalışırken siz ne yapıyorsunuz? demezler mi... bırak kardeşim onlardan yüzde 10 savunma payını hiç bir şey gelmez

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.