benim kredi kartımdan alınacak 750 lira ile askerimiz rahat edecekse(gerçekten) ben değil 750 - 7500 vermeye hazırım... |
Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak (19. sayfa)
-
-
İş bankası gıcıklık olsun diye limiti 490.000 ₺ yapmış bugün. Acaba bir mesaj mı göndermek istiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 13 Ekim 2024; 19:27:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki banka haber vermeden tekrar yükseltirse ne olacak?😅
Ona karşı da teyakkuzda olmak lazım. Yaparlarsa da şaşırmam. Bu ülkede başta yönetim olmak üzere her kurumun (kamu veya özel) ana motivasyonu vatandaşı borca sokmak, tongaya düşürmek üzerine zira.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Değil 750 7500 vermeye razı olanlar varmış.
Akıl olmadıktan sonra ne verirsen ver.
Kemer sıkma döneminde bile hiç bir şeyden ödün vermeyen adamlar haksız,adaletsiz vergi çıkarıyorlar.
Vergi nedir toplanıp para veriyoruz gelirimizden giderimizden kredi kartı limitine göre vergimi olur bir de 100.000 üstü vayyy bee zenginden alıyorsunuz haaa emekli peder 21.000 maaş alıyor 108.000 limiti var gidin o premium kartlardan,siyah renkli milyonlarca limitli kartlardan alın niyetiniz zenginden almaksa.
Biri de çıkıp işte vermeyen teröristtir bilmem nedir tabii artık iş milli duygu sömürmeye geldi savunma sanayiymiş oymuş buymuş verdiğimiz vergilerden ver oraya işte çocuk gibi bak savunma sanayiye vereceğiz ha yemeyeceğiz der gibi.
Bu iş bir karakter işidir sen melül melül bakarsan her şeye eyi yaa en azından 750 lira 100.000 liralı kartlardan savunma sanayiye gidecek dersin.
-
Limitim 77 bindi savunma sanayine destek için 110 bin tl yaptım
Edit: şaka lan şaka benim karta borcum 200 bin tl olmuş. İstesem de 100 bin altına düşüremiyorum limiti bu yasa çıkarsa ilk para ödeyecek kişi benim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_5866 -- 13 Ekim 2024; 20:23:42 >
Gabar petrolü yok mu oradan alsınlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
KMH limitlerine vergi gelir mi sizce kapatalım mi avans hesapları
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyicene saçmaladılar yaa görende savaşa giriyoruz sanıcak
-
Yahu ona herkes razı. deprem vergilerini bile otoyol diye açıkladılar. Her olayda halkı yanıltmadılar mı? Güven kaldı mı bende yok eminim gitmeyecek. Birilerinin garanti ödemesine gidecek.
AİHM mahkemesinin hangi kararına uyuyorlar ki oradan çıkacak kart limiti vergisinin iptal kararına uysunlar??Yargı yolu açık peki..AYM nin kararına neden uymuyorlar?? Mevcut Anayasaya uymayanın yeni Anayasa isteme hakkı sıfırdır.. Kanuna uymayanları biz vatandaş olarak protesto etmek için anayasal haklarımızı kullandık mı?? Muhalefet bu konuda öncülük edip vatandaşın tepkilerini organize edebildi mi?? Türkiye de meşru zemin kaybedileli çok oldu maalesef.. Kabahatin çoğu değilse de ,bir kısmı sende ,bende ,yani vatandaşta maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitsubashi -- 14 Ekim 2024; 13:23:57 > -
Yahu bir süredir limitleri düşürmeye çalışıyorlar. Uğraştılar durdular, yol yordam bulamadılar. Bankalara baskı yağtılar, ters tepti. 50 kere taksiti kaldıracağız dediler. Gene işe yaramadı.
Fatih Portakal TVyoutubeKREDİ KARTI LİMİTLERİ DÜŞÜRÜLÜYOR!https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=k3ZB4JcGjUI
Kimin aklına geldiyse bu 750 tl muhabbeti tebrik etmek gerek. Millete para dağıtsalar bu kadar insanın limitini düşüremezlerdi.
Bakanlık o kadar açıklama yaptı durdu, bir işe yaramadı. Savunma sanayine 750 tl diyince limitler patır patır düşürüldü. Alkışlamak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 13 Ekim 2024; 20:53:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
x (formerly twitter)Cemre Demirel (@msikkofield) on Xhttps://x.com/msikkofield/status/1845167871736852922?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Milyonlarca 40 yaşında oy için emekli edilen gencin maaşını leylekler mi getirecekti?
Populizmi desteklerseniz döner dolaşır sizi vurur .
Bu vergiler ekonomiyide öldürecek uzun vadede fakirkesecegiz.
Neden popülizm yapılırken, 40 yasinda emekli mi olunur demediğimiz icin .
İktidar ve muhalefet koltuk sevdasına gençlerin geleceğini katlederken sustuğumuz için.
Durun daha bitmedi. Birileri 40 yaşında dndklilugin tadını çıkarsın diye 1 yıla kalmaz emeklilik yaşı geri kalan herkes için 5 yaş arttırılacak.
Popülizm döner dolaşır hepimizi vurur, aglamaya hakkımız yok . Muhalefette bu isin içinde iktidarda hiçbiri bizi düşünmüyor!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 13 Ekim 2024; 20:59:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adımları genelde o şekilde oluyor, win-win tarzı. Maksatlardan biri limitleri azaltmaktı, diğeri de yüksek kullanmaya ısrar ediyorsa oradan da para alalım.
Ben azalttım bana bi faydası yok zaten o limitin, 150k limit vardı ama 20-30kyı geçmiyor borcu. Dediğim gibi taksit kalkınca bir işe yaramıyor artık benim
şahsi kullanım amacım için. Eskiden taksit varken peşin fiyatına 9-12 taksit yapıp elektronik alırdık. Şimdi anca gıda, e-ticaret vs. ufak şeylere kullanıyorum.
Türkiye'de her ay biraz daha içeri giriyoruz, önümüzdeki ay bakalım ne vergiler ve yasaklar bulacaklar, hayat kalitemizi nasıl düşürecekler. Bugünden iyi olmayacak hiçbir zaman orasına eminim.
-
Limit düşürenler takibe alınırsa nolcek?
Seni uyanık seni, haberi duydun, limiti patttt 500 binden, 99.999 a düşürdün, ben bunu ekranda gördüm, demiycek mi?
Zaten bunların gayesi, zengin kardeşlerimizden, vergiyi almak, kartla fazla ilgisi yok! Yüksek limitli kartı asgari maaşlıya, emekliye vermediklerini biliyorlar,
Bunu, taşıtlardan Mtv 2 vergi almışlardı ya, onun gib düşünün, zengin adam, arabası var, verdi mi vergiyi, verdi, bunu da onun gibi alacaklar,
Millet bunlara bi alışsın, bi dahaki gelecek, vergi loading, tahmin edebiliyorum, ilk harfi (E), son harfi (V), tahmin edin ne?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Marketten kartla yaptığım alişverişi artık nakit olarak yapacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 13 Ekim 2024; 21:39:4 > -
Bugün yaptığım ilk iş limitimi ayarlamak oldu.
Ne olur ne olmaz diyerek sözü edilen limitin altında olan kartımı o değerin üzerine çıkartarak karınca kararınca yapabileceğimi yapmaya çalıştım.
Bugün barışta vazifemiz ekonomik katkı olsun ki yarın olası kötü günde üzülmeyelim.
İnşallah daha kötü olmaz ama yakın komşularımızın durumunu görüyoruz.
"Tedbirde kusur eden, takdire bahane bulur"
hani dağdan taştan petrol, altın, doğalgaz çıkıyordu. Mehmet şimşek her hafta ne kadar büyük bir ekonomimizin olduğunu açıklıyor. Ne olduğunu bilmediğim bir sürü rakam söyleyip uçuyoruz, dünyada 1. yiz diyor.
-
Yahu zaten limit düşürtmek için gece gündüz uğraşılıyordu. Haftalardır açıklama yapılıyordu, düşürlemiyordu bir türlü.
Nasıl bir 750 liraysa bu, millet anında kendi rızasıtla düşürdü limitini.
https://youtu.be/ZNzD62fWFhg?feature=shared&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X