Her akbank müşterisi için geçerli mi bu faizsiz kullanma mevzusu? |
Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (34. sayfa)
-
-
Kişiye özel olabilir hocam bana mesaj geldi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Findeks puanım 1862 tek kredi kartı ile puan artıyorda bana ne faydası var bilmiyorum. Hatta 100 bin tl kredi çekip 14 gün içinde iade etmişliğim bile var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam nasıl yaptınız o puanı ya ben borçları geçen hafta kapattım borç limit oranım çok az şimdi eskiden 3-4 gecikmem vardı puan 1020. Teminatlı kk aldım
Bende ilk artan Yapı kredi oluyor. Hiç anlaşamadığımda İş Bankası. En iyi ikinci kartımda akbank :D
-
Ben yıllardır kullanıyorum hep zamanında ödedim ve asgari hiç ödemedim tam ödedim. Kredi fazla kullanmadım.Hatta akış olsun diye nakit değil karttan ödeyip sonra yatırdım. Allaha şükür patlamadım😂
İşte bi kere patladık ama topladım tamamen ben de böyle yapayım saol hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mgdr1010 -- 18 Haziran 2024; 21:56:24 >
1809 benim simdiye kadar gordugum en yuksek puandi gecmiste. Ozellikle 2022 ve 2023 yilinda ufak odeme sorunlari olmustu ve 1300lere kadar dusmustu puan fakat son aylarda odemeler dengesi daha iyi duruma gelince 1710 bu ay aldigim raporda gorunen puanim. Buradan su cok net anlasiliyor zamaninda sorun yasayanlar bir duzene oturtup odeme notmale donmeye baslayinca puanda hizla topalanip yukarilara cikiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben böyle tuhaf bir sistem görmedim. Kart açarsın düşer, kartı iptal edersin düşer, kullanırsın düşer, kullanmazsın yine düşer...
Geçen aydan bu yana herhangi bir açılış/iptal işlemi yapmadım, üstüne borçlarımı kapattım. Yeni taksitler açtım ama totalde borç/limit düştü. Yine de bir milim bile notum oynamamış; sabit duruyor. Tamam zaten kredi notuna ihtiyaç duymuyorum şu an, kredi çekmeyi falan da düşünmüyorum yani dip de görse 1900 de olsa yine benim için fark eden bir şey olmayacak ama oluşan durum gerçekten tuhafıma gidiyor.
-
Notunuzu etkileyen birçok etmen var örneğin yeni ürün açtınız ve bir yıl olmadı,bu durum bir risk oluşturduğu için notunuzda yükseliş beklemeyin,çok sinirli olur.Ek olarak ürünleriniz az ve kullanımlarınız dönemsel ise yine aynı şekilde olur.Findeks de not uzmanım var servis en son hatırladığım ucuzdu onu alarak istediğiniz tüm soruları sorabilir ve sizin notunuza etki eden durumları öğrenebilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
var olan krediyi kapatarak yenisini açmak yani kredi yenilemek kredi notunu etkiler mi dostlar?
-
-
3 tane kmh hesabını borçlarını ödeyerek kapattım.
-30k gibi bir ödeme yaptım.
bunun iyileşmesi ne kadar olur aşağı yukarı ve sisteme ne zaman işlenir?
-
kapatmasan daha iyiydi hocam. borç limit oranı düşük gözükürdu
-
açık oldukça kulalnıyorum . sinir ediyordu beni.
ihtiyaç yokken kapattım ama sanırım hata ettim. dursa iyiydi :(
-
Merhaba . Arkadaşlar sık yapılan ve olumsuzlukla sonuçlanan başvurular kredi notunu ne derece etkiler . Bazı forumlarda etkilenmediği yönünde açıklamalar mevcut .
-
puan düşürmüyor.
sadece genel bir negatif fikir oluşturuyor.
örneğin bu kişi çok fazla başvuru yapıyor, arayış içinde, öde(ye)mez gibisinden.
-
sanırım dediğin gibi hata ettik kapatarak.
1 hafta önce findeks almıştım. biraz önce bi daha aldım.
kapattığım kmh lar kapalı olarak işlenmiş herhangi bir puan artışı yok. malesef borç-limit durumu da değişmemiş :(
-
yıllık findeks paket alın mobil uygulamada her gün findeks skorunuz güncelleniyor
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X