Şimdi Ara

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
848
Cevap
73
Favori
74.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asihoroz20

Benim 2005 yılında kapanmıştı

Gözükmez iş bankası 2008 olup açanlar var. Açtıktan sonra 2008 açılış gözüktü.
    Akbank yeni tarihli açıyor. İş Bankası deniz garanti eski tarihli açıyor. Bunlar deneyimlerim örnekle. Çoğaltılabilr.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asihoroz20 kullanıcısına yanıt

Kuveyttürk ile vakıfbank şubede anında veriyor,yapıkredi garanti ve finansbank adrese teslim

belli bir miktar bankaya yatırıyorsun misal 5000 sana 5000 civarı kart veriyor o yatırdığın tutar hesapta blokeli kalıyor 6 ay sonra kartın normale dönüyor sen de yatırdığın parayı alıyorsun tabi 6 ay düzenli ödemek gerek puan kasmak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saiph kullanıcısına yanıt

hocam sizin puan aylarca aynı kalmış.1800 e kadar çıkartan çok kişi var sizinki neden hep yerinde saymış acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: fztxihb

hocam sizin puan aylarca aynı kalmış.1800 e kadar çıkartan çok kişi var sizinki neden hep yerinde saymış acaba

Ürünlerim yeni ve çok olduğu için öyle

hocam şu an kmh borçlarımı sıfıra çektim.diyelim ki limit 10 bin iken lazım olduğunda 4 bin kullanırsam puanı aşağı çeker mi hemen.ay sonu kmh faiz hesaplanıyor ya hesaplanmadan önce 4 bini tekrar ödediğimde ve faiz hesaplamasına göre oluşan borcu da ödersem puanı etkiler mi?burdaki sorumun amacı puanı düşürmeden kmh yi nasıl kullanabilirim.her kullanımda kredi çekmiş gibi algılarsa aşağı düşürür o zaman

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

kartı erken kapattım demişsiniz.kapattıktan sonra blokeli olsa bile findekse açık mı görünüyordu.borç limit oranı %0 mı görünüyordu

• evenko kullanıcısına yanıt

kmh yi ödeyince düşen puan hemen yükseldi mi tekrar

• quote:

hocam şu an kmh borçlarımı sıfıra çektim.diyelim ki limit 10 bin iken lazım olduğunda 4 bin kullanırsam puanı aşağı çeker mi hemen.ay sonu kmh faiz hesaplanıyor ya hesaplanmadan önce 4 bini tekrar ödediğimde ve faiz hesaplamasına göre oluşan borcu da ödersem puanı etkiler mi?burdaki sorumun amacı puanı düşürmeden kmh yi nasıl kullanabilirim.her kullanımda kredi çekmiş gibi algılarsa aşağı düşürür o zaman

Hocam kmhi sana tanımlı kredi zaten.

Aynı ay içerisinde her gün kullanıp ödeyebilirsin. Yeterki hesap kesim tarihinde faizini tahsil edecek paran olsın hesabında.
    Km hesapların 2015 ve 2017 yılında açılmış belki %90 kullandın diüşürmeyecek bunu bilemeyiz. Düşerse erken ödeme yaparsın. Senin kredibilitene göre değişiklik gösterir.

Ben kredi aldım findeks notum düşmedi mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 27 Haziran 2023; 16:4:4 >

findekse her gün bakıyorum kullanınca düşerse bi kaç gün içinde haber ederim.

• quote:

findekse her gün bakıyorum kullanınca düşerse bi kaç gün içinde haber ederim.

2015 belki düşmez

• fztxihb F kullanıcısına yanıt
    Evet

• Öğrenciliğin son demlerini yaşamamdan mütevellit 2k limitli Yapı Kredi Play Kredi Kartı kullanıyorum (ekstradan içinde Euro ve Altın olan Cepteteb hesabım ve banka kartı, bazen kendime havale yaptığım ICBC hesabım ve banka kartı, Ziraat Bankkart Genç banka kartım ve hesabı ve bir tane banka kartsız Yapı Kredi hesabım var) ATM'ye gittiğim zamanlarda her ne kadar kredi kartı limitinizi arttıralım diye mesaj de gelse sanırım öğrencilere maksimum bu kadar limit açılıyordu (geçen sene bankaya sorduğum zaman öğrencilere maksimum limit 2k demişlerdi).

Benim size iki nacizane sorum olacak.

1-) Limiti az olduğundan ötürü Yapı Kredi Play kredi kartımı genellikle %70-%75'lerde kullanıyorum ama çok fazla ara ödeme yapıyorum örnek olarak bir haftada 500tl harcama yaptıysam o hafta sonunda 350tl'sini ödüyorum sizce bu bahsettiğiniz kredi kartını fazla dolu tutmayın maddesine ters mi yoksa ödemesini yapıp limitini rahatlattığım için problem olmaz mı?

2-) Konuyla pek alakası yok ama geçenlerde öğrenciliğim sona ereceğinden dolayı Yapı Kredi'yi arayıp aidatsız kredi kartı sorduğumda bana World Eko Kart'ı önerdi ve bu karta bağlı olarak da World Gold kart çıkartmamı söyledi (Eko kart aidatsız olduğu için ona bağlı olan kartlar da aidatsız oluyormuş) sizce böyle bir çılgınlık yapıp Play'i kapatıp hem Eko hem de World Gold çıkartsam kredi notumu azaltır mı yoksa arttırır mı?

Edit: Kredi notum 3 aydır 1450 ile 1455 arasında değişiyor.

Şimdiden teşekkürler...

@Saiph

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3F3S -- 1 Temmuz 2023; 17:21:26 >

• Merhaba hocam.
    1. Sorunun cevabı ara ödemeler yapabilirsin limiti riske sokmaz ödeyince borç düşer findeks puaın eski haline gelir.
    2. Soruya gelirsek önce eko karta bavşurup sonra da bağlı aidatlı kart alırsan aidatsız olacaktır. Bunun detayını yapı kredi ile alakalı konuda net cevap bulursun.
    Önce kartı alır öğrenci kartını kapatırsan findeks notun aynı kalır.
    Öğrenci kartını kapatıp limitin kaybolunca banka belli süre limiti tutmazsa findeks notun düşer gelirin olmadan banka kart vermez. Gelirin varsa yapı keyfe keder verir cinstir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 1 Temmuz 2023; 18:30:4 >
    Ekleme yapayım meslek kısmını öğrenci yerine serbest meslek yapın siciliniz düzgünse limitinizi artırır yine de sgk siz çok beklentiye girmeyin.İyi forumlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Yani diyorsunuz ki öğrenci kartın açıkken eko kart çıkarttır yoksa öğrenci durumundan da düşeceğin için belki eko kart vermezler mi?

• sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Beklentim yok hocam 2k da şöyle böyle yetiyor ama buna bakmamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: N3F3S

Yani diyorsunuz ki öğrenci kartın açıkken eko kart çıkarttır yoksa öğrenci durumundan da düşeceğin için belki eko kart vermezler mi?
    Kredi limitin kaybolmadan alman gerekiyor yoksa kredi kartı kapanır Findeks notun düşer.

O zaman ben bi Yapı Krediyi arayım bu Play Kart açıkken eko kart alabiliyor muyum sorayım.
    Bu limit kaybolma meselesi öğrenciliğim biteceği için mi yoksa kredi kartını kapatınca belirli bir süre sonra banka bana tanımladığı limiti siliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: N3F3S

O zaman ben bi Yapı Krediyi arayım bu Play Kart açıkken eko kart alabiliyor muyum sorayım.
    Bu limit kaybolma meselesi öğrenciliğim biteceği için mi yoksa kredi kartını kapatınca belirli bir süre sonra banka bana tanımladığı limiti siliyor mu?
    Öğrencilikle ilgili değil öğrenci de olsan çalışmasan da çalışmasan da bankanın açtığı kredi kartı. Şekli rengi tipi önemli değil.

İlk kredi kartı önemlidir. Kapatırsan banka açtığı ürünü siler. Kapattığın için notun düşer. Kart başvurusu yap kartın varken serbest meslek yazmalısın. Yeni kart olup garanti olsun teslim alınca öğrenci kartını kapatabilirsn

Kredi kartı şöyle gözükür öğrencide olsa öyle gözükür ücretli kart olsa da öyle gözükür.
    Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

İlk kredi kartı gerçekten de önemli. 1 sene önce ilk kredi kartımı kapatmıştım. Tekrar açınca +30 puan ekledi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.