bu kampanyalar ile kısa sureli puan yuklemeleri oluyor bunları harciyacak yerde bulunamiyor bazen
bunlarla gidip benzinciden fis vb alinip benzin sonradan alinabiliyormu?
bu tur calisan yer varmıdır sonucta parasını onden alacak?
arkadaşım bende senin gibi düşünüyorum bp den bonusa 60 ytl puan topladım bende gidip benzin alıcam puan düşürücem.
yani kazanılan puanlar benzinden olmayabilir ozellikle elktronik vb den kazanıanlar oluyor yuklu %10 vb soyledigim gibi onden benzin fisi vb alan varmı
Depon dolu ise gidip bir marketten devamlı lazım olacak (kuru gıda gibi) şeyler alabilirsin. Büyük marketlerde puanı kullanılmayan kart yok gibi.
tek yasiyourm ve elektronik aliyorum devamli bazen 150 200ytl parapuanlar oluyor ve geri aliyorlar marketle zor
quote:
tek yasiyourm ve elektronik aliyorum devamli bazen 150 200ytl parapuanlar oluyor ve geri aliyorlar marketle zor
en azından alıp hayrına bir fakire verebilirsin. Tabii müsait ve denk geliyorsan.
Bi kaç öyce bir kredi kartımda 39 YTL'lik puan birikmişti. Kartı da iptal ettirecektik.
Ben: Arabanın benzini var mı? Abim: Yok ne oldu. Ben: Kredi kartında puan varda kullanabilirsek al benzin. Abim: Aferin iyi düşündün akşam giderken deneyelim.
Akşam olur. Benzinliğe girilir. Önce gidilip puan çektirilir. Sonra benzin alınır. Aracın depo çeyreğin biraz üstüne çıkar. Menzil 230 küsür KM'ye ulaşır.
Marka ismi veriyim mi vermeyim mi diye tereddüt ettim vermedim. Ancak uygulama güzel olduğu için isim vermem de sakınca yok sanırım.
hayatımda hiç kredi kartı kullanmazdım istiyerekte almadım zaten kredi kartını bankada hesabım vardı bir gün kapı çaldı buyrun efendim kredi kartınız diyerek elime verilmeye çalışıldı sonra ben n ekredi kartı formu istedim nede bankanıza böyle bir talepte bulundum diye adama ayaklanmaya çalıştım azarladım adamı biraz ben istemiyorum dedim alın şu kredi kartini napiyorsanız yapın dedim adam yine bana dönerek efendim benden kaynaklanan bir durum değil bunuda geri alamam bankaya sonra tekrar giderek kredi kartı hakkında istediğiniz işlemi yapabilirsiniz diyip bana adamı yolladım kredi kartımı gerçi şuan kullanıyorum tam 3 sene oldu sadece yakıt alırım ve şuan biriken kredi kartıma puan 600 küsür ytl ve bunun haricinde shell bonus cartımdanda bir sürü güzel hediyeler aldım telefon mp3 çalar adidas futbol topu isviçre çakısı sonuçta demek istediğim bu tür tantanalar iyi kazançlı oluyor tabi alışverişiniz bol olursa
ben çok puanla benzin aldım kullanılabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme