Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.062
Cevap
136
Favori
458.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: www.jj.am

quote:

Orijinalden alıntı: suluzırtlak

toplaınız parcaları ? hash/s hızınız nasıl ?

Şuan için ekran kartı hariç tüm parçaları aldım fakat ekran kartında stok sıkıntısı var. Vatan bilgisayara kısa bir süre içerisinde gelecek. Beklemedeyim.

6 Kart ile 4000-4250Hash beklenti içerisindeyim. Sistemi tamamladığımda ekran görüntülerini paylaşırım.

aylık tahmini kazancınızı hesapladınızmı Watt düşüp sanırım iyi birşeyler çıkar

• mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz735

Merhaba ben FTC üretimi yapmaya başladım. FTC cüzdanı indirdim.Açarken bu hatayı veriyor bu nedir acaba ?

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka

Merhaba.nerden indirdiniz cüzdanı acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar benim tavsiyem max 4 kartla yola çıkmanız. Elinde sonunda makina parkurunu değiştireceksiniz yeni kartlar gelince. ikinci elde satarken 4 kartı çıkarması daha rahat 6 ya göre. hem 4 kart iyi ayarlanırsa minimum 1 coin verir günde 3200 zorlukta ki zorluk düşecek bu 3 gün kesin. 2900 bekleniyor.

http://bitcoinwisdom.com/litecoin/difficulty

madenciler eyleme çıkmış gibi gözüküyor ltc fiyatları düştüğü için . Ama ne demişler Azimle kazan duvarı deler

• msı 3 yıl garanti veriyor sanırım ben öyle biliyorum buda işimize yarar bence ? sonuçta kartları 7 24 çalıştırıcaz 2 yılı yıl değilde 3 yıl garanti olsun işimiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy

quote:

Orijinalden alıntı: oguz735

Merhaba ben FTC üretimi yapmaya başladım. FTC cüzdanı indirdim.Açarken bu hatayı veriyor bu nedir acaba ?

Merhaba.nerden indirdiniz cüzdanı acaba.

feathercoin.com dan indirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Arkadaşlar benim tavsiyem max 4 kartla yola çıkmanız. Elinde sonunda makina parkurunu değiştireceksiniz yeni kartlar gelince. ikinci elde satarken 4 kartı çıkarması daha rahat 6 ya göre. hem 4 kart iyi ayarlanırsa minimum 1 coin verir günde 3200 zorlukta ki zorluk düşecek bu 3 gün kesin. 2900 bekleniyor.

http://bitcoinwisdom.com/litecoin/difficulty

madenciler eyleme çıkmış gibi gözüküyor ltc fiyatları düştüğü için . Ama ne demişler Azimle kazan duvarı deler

millete habire kart aldırıyorlar ama sonunda buda kötü patlayacak gibi

• Arkadaslar canli olarak ltc degeri nerede gorunuyor ?

Give me couns de en ustte yazan surekli degisken olan mi?

Ayrica elimde 6970 var 3-4gjndur ara ara calistiriyorum hic yapma o kartla der misiniz gidip 7990 alsam mi ya da 2 adet 7950 ya da 280x?

Kart alirsamda yarin oburgun en azindan oyunlarda da.kullanmak isterim o yuzden r9 290 falan tavsiye eder misiniz bu is icin

• Bi kac ayarlama yaptim arkadaslar yalniz bu degerlerin hangisini baz alicam?

Runme.bat i calistiyorum ve cmd ekraninda alttakileri goruyorum

5s:470.9K (avg)470.3kh/s

Birde pool management setting display options yazan yerde

Gpu derecesi fan rpmi ondan sonra yine 470.8k/476.1kh/s : A:2400 r:0 HW:0 VE WU:450.3/M I:18

Burdaki wu power tuketimi mi sostemin? Eger oyle ise tek kart 6970 icin cok fazla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: www.jj.am

quote:

toplaınız parcaları ? hash/s hızınız nasıl ?

Şuan için ekran kartı hariç tüm parçaları aldım fakat ekran kartında stok sıkıntısı var. Vatan bilgisayara kısa bir süre içerisinde gelecek. Beklemedeyim.

6 Kart ile 4000-4250Hash beklenti içerisindeyim. Sistemi tamamladığımda ekran görüntülerini paylaşırım.

aylık tahmini kazancınızı hesapladınızmı Watt düşüp sanırım iyi birşeyler çıkar

https://www.litecoinpool.org/calc

4200 KH/S
    3231.18329466 difficulty
    1400W elektrik
    0.18 KWh fiyatı

Bu hesaplama ile şuanki kura göre 459$ getirmesi gerekiyor.

10 gün önceki getirisi 1000$ ın birazcık üstündeydi. Kurda ciddi bir düşüş oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

Arkadaslar canli olarak ltc degeri nerede gorunuyor ?

Give me couns de en ustte yazan surekli degisken olan mi?

Ayrica elimde 6970 var 3-4gjndur ara ara calistiriyorum hic yapma o kartla der misiniz gidip 7990 alsam mi ya da 2 adet 7950 ya da 280x?

Kart alirsamda yarin oburgun en azindan oyunlarda da.kullanmak isterim o yuzden r9 290 falan tavsiye eder misiniz bu is icin

Şu anda mining için en fazla R9 280x öneriyorlar üstündeki kartları zannedersem f/p için önermiyorlar... Birde bu kartlar için (290, 290x, 7990) bir yerde sürücüleri hazırlanıyor gibi bir şey okudumda ne olduğunu pek anlayamadım.

Aşağıdaki linkte hangi kartların hangi saat hızlarında hangi algoritmada ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor en azından fikir vermesi açısından yeterli...

http://coinpolice.com/gpu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 22 Aralık 2013; 10:12:58 >

• 2 adet 280x ile bir aylik elektrik faturasina kac tl yansima olur ?detayli bir hesaba gerek yok kabaca soruyprum arkadaslar

• Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    200liranın biraz üstünde olur tr de.
  • (((TeAcHeR))) kullanıcısına yanıt
    AMD resmen kart satışlarında patlama yaptı. Stoklarda kart yok. NVIDIA kartlar raflarda toz yutmaya devam ediyor. =D Borsa da AMD ye mi yatırsaydık ne yapsaydık...

Bütün bunlar AMD nin bir oyunu ve bunların ardında gerisinden gökkuşağı çıkaran kedi var!

Edit: Şaka ve ironi içerir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniztns -- 22 Aralık 2013; 11:01:46 >
  • Arkadaşlar yine pekçok mesaj geliyor biz nasıl btc-e de al sat yapacağız diye.

Bunu rehberimde daha önce belirttim. Normal parayı btc-e ye yatırmanız çok zor ve çok uzun bir süreç. En kısa yöntem kendi bulunduğunuz ülkedeki bitcoin satıcılarından bitcoin almanız.

Adım adım

1. Bitcoini satıcıdan alın (Direk btc-e deki adresinize göndermeyin)
    2. kendi lokaldeki hesabınıza atın (Bu adımı atlamayın)
    3. Btc-e deki hesabınıza kendi lokaldeki hesabınızdan bitcoini yollayın
    4. Btc e de bitcoinleriniz gözükünce satış emrini dilediğiniz cinse basıp verin (BTC/LTC gibi).

Bu kadar.

Sonra parayı geri alırken de bunun tam tersini yapın. Gidip paraya BTC-E de çevirmeyin... O sitelere para atmak para almak mümkün ama çok meşakatli bir iş.. bütün transferleri kripto para üzerinden yapın. Bakın zaten kripto paranın asıl olayı bu kadar kolay transfer olabilmesi. Internet kullanıcıları bunun farkına vardıklarında tüm dünya yerinden oynayacak o zaman da şimdi üç beş kuruşa satacağınız coinler üç beş binlira edecek. Bunun için müneccim olmaya gerek yok. Sadece yavaş yavaş insanların bu durumun farkına varmasına bakıyor. Tıpkı interneti dahi başta gereksiz gören insanlar gibi. Tıpkı cep telefonu bile iş adamı hariç kimsenin işine yaramaz diyen dar beyinler gibi. Bu da bir buluş ve geride kalmayın diye bir tarafımı yırtıyorum kaç gündür. Umarım şu forum şu konunun kıymetini bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Bu runme.bat dosyasina gpu degilde CPU yu atamak icin hangi komutlari girmemeiz gerekiyor?

Bu konuda yardimci olabilecek var mi?
  • Watt ölçer cihazı 4,89 kwh da 91 krş harcadığımı söylüyor ancak daha fazla olması gerekmiyor muydu?Kwh fiyatını sabah 36 krs gece 12 krs olarak girdim.Ekran kartı hd6870 sizlere kaç kwh harcıyorsunuz ve elektrik faturası ne kadar geliyor.

• Beyler litecoin forum'da adminlere mesaj atın da Türkiye bölümü de açsınlar.

• Bu runme.bat dosyasina gpu degilde CPU yu atamak icin hangi komutlari girmemeiz gerekiyor?

Son gunlerde bu givemecoin cok cokuyor coktugunde baska hangi serverden givemecoin hesabina litecoin basabiliriz?
  • hocam rehberinizde yazdığınız

4. TOPLANAN LITECOINLERİ PARAYA NASIL ÇEVİRECEĞİZ?

i.https://btc-e.com/ sitesine girip bedavaya bir hesap açın. Hesabınızı email ile onayladıktan sonra account bölümünde litecoin LTC bitcoin BTC adresleri göreceksiniz. Bu adresler sizin Btce değiş tokuş sitesinde kullanacağınız size ait olan adreslerdir. Litecoin adresinizi kopyalayın.
    ii. LitecoinQT programına gidin ve Send butonuna tıklayın. BTCe hesabınıza transfer etmek istediğiniz kadar Litecoin bilgisini girin (işlem ücreti 0.001 Ltc dir-miners fee), bir önceki adımda kopyaladığınız adresinizi buraya yapıştırın ve göndere basın.
    iii. Yaklaşık yarım saat içerisinde gönderdiğiniz LTC ler BTC-e hesabınıza geçmiş olacaklar.
    iv. btc-e sitesinde anasayfada BTC/LTC butonuna basın ve satmak istediğiniz LTC leri yazıp sell e basın. LTC sell order (satış emri) geçmiş olacaksınız. BTC/LTC butonuna bastığınız için satış sonrası elinize BTC geçecektir.
    v. Türkiye'de yaşayan forumdaşlarhttps://btcturk.com/ adresinden bir hesap açın. Bu sitede hesap açtığınızda bir btc hesabınızda bu sitede olacaktır. Bu siteye kendi banka bilgilerinizi giriş yapın.
    vi. btc-e sitesinden btcturk adresinize bitcoini gönderin (account finances bölümünden gönderi yapabilirsiniz)
    vii. btcturk sitesinden satış emri verirseniz yaklaşık 2 gün içerisinde paranız hesabınıza yatmış olur(tahminen)

kısımda 1.maddede uye olduktan sonra LTC adresini göreceksiniz demişsin fkat ben bulamadım bu alanı.Bir de en son yazdıgınız kısım yukarıdaki işlemlerin tersini gösteriyor yani btc-e kullanmayın demişsiniz satıcıdan alın demişsiniz.

unu rehberimde daha önce belirttim. Normal parayı btc-e ye yatırmanız çok zor ve çok uzun bir süreç. En kısa yöntem kendi bulunduğunuz ülkedeki bitcoin satıcılarından bitcoin almanız.

Adım adım

1. Bitcoini satıcıdan alın (Direk btc-e deki adresinize göndermeyin)
    2. kendi lokaldeki hesabınıza atın (Bu adımı atlamayın)
    3. Btc-e deki hesabınıza kendi lokaldeki hesabınızdan bitcoini yollayın
    4. Btc e de bitcoinleriniz gözükünce satış emrini dilediğiniz cinse basıp verin (BTC/LTC gibi).

biriktirdiğimiz LTC leri satmak istesek hangisini uygulayacağız.Biraz kafam karıştı acıklamalarınızdan sonra.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.