Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.062
Cevap
136
Favori
458.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eger resimler ve islem mantigi dogruysa daha karli gozukuyor.Ama worldcoini istedigimiz gibi bitecoine cevirebiliyormuyuz asil soru bu sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Eger resimler ve islem mantigi dogruysa daha karli gozukuyor.Ama worldcoini istedigimiz gibi bitecoine cevirebiliyormuyuz asil soru bu sanirim.

http://worldcoinfoundation.org/news linkteki sayfanın sol üst tarafındaki sitelerden çevriliyor.Direk btcye çeviren site olarak bunu buldumhttps://bter.com/trade/wdc_btc.Siteler wdc çevirirken fazla komisyon bile alınsa en fazla 50-60 dolar.Yine karlı oluyor ltc ye göre.

• Yavuz01 kullanıcısına yanıt
    Eger fiyatlar cok degisken degilse 50$ iyi bir kar orani.
  • Linkteki urunu hesapladimda TR sartlarinda en kotu sartlar altinda bile ilk ay en kotu 4000$ kar ediyorsunuz ki bu bana pekte mantikli gelmedi.Bu karti alan dolar zengini olur eger vaad edilenler dogruysa.Heleki yurtdisi sartlarinda cokcok daha karli oluyor.

https://products.butterflylabs.com/600-gh-bitcoin-mining-card.html
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Drumevo_DI

FTC = Feather Coin, şu an piyasadaki sıralamaya göre 7. Coin.

http://en.wikipedia.org/wiki/Feathercoin

Açıkçası avantaj-dezavantaj dan ziyade,ben şu an sadece zorluk derecesinin kolay olması yüzünden FTC çıkarıyorum. 24-25 saatte 9 FTC çıkarttım, 7870xt (ortalama 385 kh/s). Kenarda köşede dursun,ilerde lazım olur :) Kendi sitesinde marketi var, 2 hafta önce 10 ürün falan vardı markette, şimdi ise 400'den fazla ürün var. Patlama olur dememin sebebi buydu. Onun dışında algoritmik veya kriptolojik bir avanatajı veya dezavantajı var mıdır yok mudur, bu konuları araştırmadım.

24saatte 9ftc gayet iyi ama bunun karsiligi LTC ile aynimi yoksa dahami dusuk?Sonucda hepsini bitcoin yapacagimiza gore bitcoin degerleri sanirim esas alinmali.
    Birde 9. sira demisiniz siralamalarin oldugu bir link varmi?

http://coinmarketcap.com/

bu siteyi buldum şimdi,fiyat konusunda yardımcı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz01

worldcoin
    Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka

litecoin

Bu hesaplamalara göre worldcoin çok karlı değil mi?

Eğer bu hesaplamalar doğruysa ve geçerliliği varsa çok daha karlı dediğiniz şekilde, ve bu durum şu anda kafamı kurcaladı :S

• quote:

Orijinalden alıntı: Drumevo_DI

quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz01

Bu hesaplamalara göre worldcoin çok karlı değil mi?

Eğer bu hesaplamalar doğruysa ve geçerliliği varsa çok daha karlı dediğiniz şekilde, ve bu durum şu anda kafamı kurcaladı :S

1 hafta içinde litecoin mining işine gircektim ama worldcoini gördükten sonra aklım karıştı nasıl bu kadar fazla kazandırabiliyor.1500 tlye sistem alsanız parasını en kötü ihtimal 2-2.5 ayda çıkarıyor.
  • Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka

Give me coins çökmüş. Suan hala cgminer dan cozuyorum. Bunu kapatim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yok sadece siteye saldırı düzenleniyormuş. Onlar da bunun farkındalar muhtemelen. Bu arada şu anda en karlısı dogecoin görünüyor.

coinwars.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Aslında konuya forumun ekran kartı konusundaki duayenlerini çağırıp farkın nedenini bize açıklamalarını istemek en doğrusu olur. Yani gerçekten arada bu kadar fark olması düşündürücü. NVIDIA kalitesi tartışılmaz bir firma. Ama nasıl olurda bir Titan şu işte bir 7870xt ile bile zor kapışıyor. Ben bunu yorumlayacak bilgiye sahip değilim.

Aslında nVdia her zaman bu kadar geride değildi mesela gtx 480 modelinden sonra nVidia GPU larını sadece oyun üzerine optimize etmeye karar verdi (Hatırlayanalar bilirler gtx 480'in güç tüketimi ve sıcaklık konusunda ne kadar bonkör olduğunu...) zaten bu noktandan sonra nvidia tarafında güç tüketimi ve sıcaklık konusunda kayda değer düşüş oldu ancak aynı düşüş hesaplama güçlerinde de oldu... Şu anda AMD R9 2xx serisi ekran kartlarının sıcaklık ve güç tüketimi değerlerinden şikayetçi herkes işte bu fazla güç tüketim ve ısınma tamamen hesaplama gücü ile alakalı...

• Şarjın bitiyor =D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Şarjın bitiyor =D

Hocam şarjı bitenlerin can simidi uçak modu devrede...
  • Evet ustalar bu worldcoin isini ne yapacaz yorumunuz neler , birde simdik basimiza dogecoin cikti.
  • quote:

Evet ustalar bu worldcoin isini ne yapacaz yorumunuz neler , birde simdik basimiza dogecoin cikti.

Bence imkanınız varken 100 TL lik almak en mantıklısı sonuçta bu miktar sizi fakir yapmaz ancak ilerki zamanda milyoner yapabilir...

Size şöyle anlatayım ben bitcoin diye bir şey duyduğumda 1 bitcoin 10$ gibi bir rakamdı (0,10 $ olabilir geçmiş zaman) , o zamanki dolar kurunu 1,75 desek 100/1.75= 57$ yapar, oda yaklaşık 6 bitcoin yapsa 6x663,92=3,984$ > 8326 TL Yapıyor ($ kuru 2,09)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 20 Aralık 2013; 20:35:02 >

• Beyler give me coinste şuan sorun mu var? Hash hızı ve balance sitede güncellenmiyor ama cgminer kazıya devam ediyor.
  • Bir kac gundur kasiyorum degerler iyimi?

• FTC niz hayırlı uğurlu olsun =) bence iyi..
  • Hocam ftc kassak bunu ltc ye donusturebiliyor musunuz?

• Arkadaşlar zorluk derecesi tam olarak neyi kastediyor? Neye göre belirleniyor, yüksek olması mı iyi düşük olması mı? Kelime anlamına bakacak olursak düşük olması daha iyi ama nedir yani tam izahı bunun?

Bilen varsa, yardımcı olursa sevinirim. Difficulty 1.7 ile 323 olması arasında ne fark var? Yüksek olunca sıra mı bekliyoruz, boşa mı emek harcıyoruz nasıl oluyor?
  • Worldcoin yapabilecegimiz en guvenilir site ve pay almayan site hangileri ve kullanan var mi?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.