Şimdi Ara

Kriterlerime uygun MMORPG tavsiyeleri arıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Haplo

Teşekkürler. Şu anda @Treth'in önerdiği Dragon's Prophet'i deniyorum birkaç gündür. Pek kalabalık yok oyunda, sanırım en dolu zamanlarını yaşamış ve boşalmaya başlamış. Server-merge yapmışlar zaten.

Oyunda para verip alabileceğiniz çok fazla item var, baya da komplike bir oynanışa sahip henüz çözmeye çalışmaktayım. Fakat para vererek aldığınız diamond'ları oyun goldları ile de alabiliyorsunuz. Bu sayede para vererek aldıkları her şeye para vermeden sahip olma şansınız oluyor. Bir süre daha deneyeceğim bakalım. Guild Wars 2 hâla aklımda. Gerçi Guild Wars'ın oyun içi satış yöntemlerini henüz bilmiyorum. Oyuna 150 lira verdikten sonra, ıncık cıncık item için de para vermeye devam etmek pek hoş olmaz.

Oyun içi altını , gerçek para ile alınan *gem* e çevirebiliyorsun.Ve gem ile satılan şeyler daha çok kozmetik giysiler , exp boost işte miniler , sezonluk itemler falan.Oyunun etkileyen herhangi birşey yok.Ve 150 lira'dan çok çok daha ucuz bulabilirsiniz ki en kötü ara ara kendi sitesinde 25 dolara düşüyor.

Hatta şöyle diyebilirim ; 3000 saat oynayış sürem var sadece 2 kere 10 dolarlık gem'den aldım ve bu da sadece firmaya destek amaçlıydı.Bunun dışında hiç para vermedim ve oyun içi para ile herşeyi halledebildiğim için gerekte kalmadı.Kısaca o konuda kafanız rahat olsun.Siz oyunun diğer yönlerine , içeriğine , klaslarına vs. bakın hoşunuza giderse alın işte.Üzerinde çok tartışılacak bir oyun değil zaten kalitesi , içeriği ortada.Eğer oyunun herhangi yanına özel bir nefretiniz yoksa uzun süre oyalayacağını garanti edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 1 Ocak 2015; 19:54:47 >

• Aynen benim adamımsın.Şuan resmen senin ve benim oyunum var.Black Desert Online.Ben oyunu 2010 dan beri takip ediyorum nasıl dayandım bilmiyorum ama neyse.Şuan kore de obt aşamasında 10 dolar verip account alabiliyoruz.Ayrıca ts3 adresimiz fb sayfamız ve forumumuz mevcut seni aramızda görmekten cidden mutluluk duyarım.Sana oyunu denemiş biri olarak ve piyasadaki her mmo yu oynamış biri olarak söylüyorum ki bu oyunla yarışacak bi oyun şu an yok.Bu arada foruma bekliyorum blackdeserttr.com/forums

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Desert Online ın buraya gelmesine daha var ajan, soluklan hele bi . KR de 10$ verip oynamanın bir mantıgı yok. Bedavada oynayabilirsin gayette. Ama EU da ki gibi sarmaz tabi. Beklemek en doğrusudur. KR yi sadece oyuna bakmak, biraz incelemek icin oynarsın. Ha korece biliyorsan o ayrı sömür.

Şimdi ummm gw2 hesabımı yeni sattım. Bana çok op oyun gelmedi. Bende böyle oyun araştırırken sinirlenip akşam akşam avm gidip almıştım Sarmadı ama peh. Cok casual bir oyun açıkcası. Dungeonlarda sınır var. Günlük 2-3 rundan sonra verdiği craft item sayısı düşüyor. İlk girişte 50 veriyorsa 4. girişte 5 veriyor. Canın sıkılıyo tabi 5 ile farmlamak istersen. Zaten öyle kolayda değil zor baya. Değişik bi sistemi var. Pek begenmedim dungeonları.

ESO gayet op oyun. Niye kötülüyorlar anlamadım, yerim yapımcısını illa ki düzelir o olay. Bende yok ama oynadım amca oglunda çok kez. Skyrim fanı isen benim gibi zaten 5dk bile durma Elime o oyun için yeteri kadar para geçtiği an sömüreceğim.

Wildstar da zaten fiyasko oyun diyorlar. Herkes hesabını satıyor dikkat ettiysen, elimizde patladı diyip duruyorlar. GW2 ile aynı yapımcı. Sanırım oyunlarda da aynı mantık var. Ama yaratıkların taktikli olması güzel bişey. Vuracagı yeri görüp dodge falan atıyorsun. Ama oynamadım dediğim gibi bilmiyorum ama şunu hatırlıyorum bu oyun ilk açıldıgı gün twitch.tv de bir adamda 300bin küsür izleyici vardı. Oyun 2-3 gün 1 numaradan inmedi. Sonra fail oldu

Ben sana ne önerebilirim bilmiyorum bende arayıştayım arada takılmalık böyle. Vindictus dene diyecem de boşuna zaman harcamış olursun. Cok güzel event yapıyorlar ama bi yerden patlak veriyor sonra. Ayrıca eskimiş bir oyun oldugu için birazda parayı veren düdüğü calar hesabı suan.

Dragon Nest de Vindictus'un anime versiyonu olmuş. Denemedim onu adam gibi, denemeyi düşünüyorum en kalabalık bir sunucuda.En çok oynanan oyunlardan biri sanırım. Efekleri çok güzel diyorlar. Kali mi ne onunla oynıcam, daha önce denemediysen beraber oynayabiliriz. Bi hop desen yeter, beraber bi sunucuya karar verip deneyelim. SEA ile EU arasında kaldım

• Bahsettiğin Kriterlere uyan 2 oyun var bildiğim.
    World Of Warcraft
    Wildstar

WOW için pek birşey söylemeye gerek yok. Rüştünü ispatlamış. Sektörün çıtasını belirleyen ve bana göre sektörü körelten oyun. (Sebebi tüm firmaların WOW clone u oyun yapmaları. Yeni jenerasyonun önünü kapatıyor)

Wildstar genel itibari ile çok sorunlu mekaniklerinde halen problemleri olan bir oyun. Ama buna rağmen PVE si ile piyasadaki hardcore oyunculara hitap eden nadir oyunlardan.

PVE hoşuma gider Zor dungeoun lar hoşuma gider dersen denenesi bir oyundur.
    Wildstar oyuncularının sadece %0.3'lük kısmı ilk seviye raidin bütün bosslarını öldürerek 6'da 6 yapabilmiş. Yine oyuncuların %1.3 gibi çok düşük bir kısmı da bu ilk raid bölümünün ilk bossunu öldürebilme şerefine erişebilmiş. Gibi ilginç istatistiklere sahip şu an.

Bunların dışında PVE si güçlü. Dungeoun ve Raidleri zor ve oynaması çok zevkli 2 oyun daha. Bunlarda yedek olsun.
    Age OF Conan
    The Secret World

• Mekanik olarak C9 u tek geçerim.

• Dostum kriterlerine belkide en uygun oyun Guild Wars 2 dir bilmem ne kadar begenirsin ancak her rpg severin oynamasin gereken bir oyun 69.9 tl ye kutulu almistim suan ne kadardir bilemicem tek diyebilecegim kesinlikle cok kaliteli bir yapim

• quote:

Ne yaptın drgon prophet hala devam ediyor musun ?

Ben son zamanlarda Steam oyunlarından Planet Exploler diye bir oyuna kafayı taktım. Oyun oldukça hoşuma gitti. Öncelikle söyleyeyim oyun mmorpg değil. Ha online ve serverları var diğer oyuncularda var ama oyun bir keşfetme ve hayatta kalma oyunu.

Minecraft ve mmorpg mantığını birleştirip görevleri olan bir hikayesi olan hayatta kalma oyunu olarak düşünmek en mantıklısı sanırım.

Özellikle tasarım menüsü mükemmel. Mesela bir araç tasarım videosu ekleyeyim.

Video içinde tasarım ekranında tasarlanan ürünler eğer envanterinde o tasarım için kullandığın malzemeler varsa export edilip kullanılabiliyor. Ben bir araç yaptım evlere şenlik olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 2 Mayıs 2015; 1:04:51 >

• Treth kullanıcısına yanıt
    İlginçmiş :D

DP devam, geçen hafta max level 102'den 105'e çıktı. Güzel bir komünitem var muhabbet sohbet gidiyor öyle.
  • quote:

İlginçmiş :D

DP devam, geçen hafta max level 102'den 105'e çıktı. Güzel bir komünitem var muhabbet sohbet gidiyor öyle.

Dragon prophette benimde bir karakter olması lazım 98 lvl sanırım. 100 lvl bir kaç dragon yapıp bir tane full sıpport bir tane full tank yapıp skillerini fulleyip bırakmıştım.

O dakikadan sonra oyunda yapacak bir şey kalmamıştı sanırım benim bıraktığım yerin üstüne 2 paket daha getirmişler.

Turuncu silahlar vardı benim zamanımda en son. Set takı ve silah görevlerinide bitirmiştim. Aylar sürmüştü onun üstüne başka bir şey gelince sinirlenip bıramıştım

• Beyler dpnin pvp sistemi nasıl

• Treth kullanıcısına yanıt
    Oyunda yapacak şey bitmiyor ya. Bir güne her şeyi sığdıramıyorsun zaten, ya birini yapacaksın ya öbürünü. İhtiyacın olan tüm setleri tamamladın diyelim. Bu sefer işin upgrade ve shard socket kısmı giriyor ki yapılan hesaplara göre var olan tüm shard socketlerine 1000 enerjili shardlar yerleştirerek overpower bir karakter yapayım desen 150.000 kadar sharda ihtiyaç duyuyorsun. Max level 105'e çıktığından beri de sanırım upgrade edilmiş boş socket enerjisi 1600'e kadar tırmanabiliyor. Yani 1000 enerjili shard demek max potansiyelinin %62'sini kullanıyorsun demek. DP'nin kralı olacağım gibi bir derdin varsa ömürlük işin var demek. Herkesde de aynı set item olduğundan, iki oyuncu arasındaki güç farkını belirleyen birnevi shardlar ve itemlerindeki upgrade edilmiş statlar oluyor.

Oyunun MMORPG anlayışına uymayan çok sıkıntılı yanları var. İlk olarak level kasması çok kolay. Power leveling diye de bir dümen var ki; güçlü bir adam sizi yanında gezdirerek bir günde level 1'den 80-90 yapabilir. Birkaç günde max level olunabiliyor. İş böyle olunca kimse günlerce ya da haftalarca level 70-80-94-98-102 setleri gibi setleri almakla uğraşmıyor. Direk 105'e kasıp end-gear için uğraş veriyorlar. Level 1-104 arasında düşen kaliteli itemler ise "çöp" olarak nitelendirilmeye muhtaç kalıyorlar. Guildde düşük levelli biri varsa iyilik olsun diye bağışlıyorsun. Yani her ne kadar turuncu 98 yada 102 level itemler bile olsa, öyle "Auction House"da unique değeri görerek satılabilecek itemler arasına girmiyorlar. Set item bonuslarından ötürü ise crafting ölüyor. Craftlanan tek item setlerde yeri bulunmayan amulet ile shield oluyor. Yani oyun genel MMORPG anlayışından uzakta kalıyor. Crafting gibi güzel bir sistem yerleştiriyorsun, craftingi öldürecek ne varsa yapıyorsun. Durum şimdilik bundan ibaret

• Biraz hortlamak gibi olacak fakat kusura bakmayın. Haplo, hala dp oynuyormusun ? son durumlar nedir ? başlamayı düşündüğümdem soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: RowneSM

Biraz hortlamak gibi olacak fakat kusura bakmayın. Haplo, hala dp oynuyormusun ? son durumlar nedir ? başlamayı düşündüğümdem soruyorum.

Merhaba. Bir aydan fazladır oynamıyorum. Oyun içerisinde günlük olarak yaptığım işler (Daily quest, daily achivements, dragon egg farm bakımı, dragon arena, battleground, CoP, savaşlar vs) bir yerden sonra görev halini aldı. Diğerlerinden geri kalmamak için her gün yapmak zorundaymış gibi hissettim. Gereksiz bir sorumluluğun yükünü omuzlamışım gibi geldi. Bırakınca rahatladım. Şimdi Heartstone, Heroes of the Storm ve H1Z1 oynuyorum.
  • rappelzı webzen gameforgeden teslım alıp serverlerı bırlestırdı ve ondan sonra senın bır server seçmenı ıstedı sen uzun sure gırmemıssın ve hesabını bloke etmışler desteğe ıngılızce olarak mesaj atıp gereklı bılgılerı verınce açıyorlar hesabını oyunu bu kadarda kötüleme
  • star trek online nı dene
    f2p yın kralıdır
    oyunun cashini pve lerden görevlerden aldığınız dilithium ile satın alabilirsin
    100 e yakın hikaye görevi bir çokta yan görev var
    pve ağırlıklı bir oyundur gelişmek için zaman emek ister
    hem yer görevleri ve savaşları hemde uzay görev ve savaşları mevcuttur
    internetten videolarına bakarsan biraz fikir edinebilirsin
  • Oyunları oynaması ücretsiz yapıyorlar lakin kozmetik ürünlerden daha fazla para kazanıyorlar. O tür bir oyun bulabileceğini sanmıyorum. Ayrıca Gameforge oyunlarına bulaşmayın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Aklıma nedense
    Guild wars 2 geldi
    Gerçi denemişindir
    Ama kriterlerinde resmen Hayalindeki oyunu istemişssin böyle bir oyun çıkarsa kafadan dünya üzerinde 30 40milyon kullanıcı sayısı olur gibime geliyor

Teşekkür ederim. "Buy to Play" olduğu için Guild Wars 2 deneyemedim. Ama oyunları araştırırken bir çok sitede önerilen olarak karşılaştım. Oyun yapısını bilmiyorum açıkçası. Derinden araştırmaya başlayayım en iyisi.

Bu arada Guild Wars 2 kaç yıllık oyun? 2'incisi çıktığına göre 3'üncüsü de çıkar mı? Var mı böyle bir haber duyumlarda?

Bunu her yerde yazıyorum ama belirtmekte fayda var. Oyun çıkalı neredeyse 4 yıl olacak ve oyun hala çıktığı ilk günle aynı, hiç bir değişim yok. Bir kaç ay sonra yeni ek paket gelecekmiş sözde ama 4 yıl üstüne ek paket gelse ne olur? Millet 4 yılda sıfırdan oyun inşa ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Aklıma nedense
    Guild wars 2 geldi
    Gerçi denemişindir
    Ama kriterlerinde resmen Hayalindeki oyunu istemişssin böyle bir oyun çıkarsa kafadan dünya üzerinde 30 40milyon kullanıcı sayısı olur gibime geliyor

Teşekkür ederim. "Buy to Play" olduğu için Guild Wars 2 deneyemedim. Ama oyunları araştırırken bir çok sitede önerilen olarak karşılaştım. Oyun yapısını bilmiyorum açıkçası. Derinden araştırmaya başlayayım en iyisi.

Bu arada Guild Wars 2 kaç yıllık oyun? 2'incisi çıktığına göre 3'üncüsü de çıkar mı? Var mı böyle bir haber duyumlarda?

Bunu her yerde yazıyorum ama belirtmekte fayda var. Oyun çıkalı neredeyse 4 yıl olacak ve oyun hala çıktığı ilk günle aynı, hiç bir değişim yok. Bir kaç ay sonra yeni ek paket gelecekmiş sözde ama 4 yıl üstüne ek paket gelse ne olur? Millet 4 yılda sıfırdan oyun inşa ediyor.

İşin ucunda para olunca.

Kaldı ki grafik olarak çok hızlı gelişen bir sektördeyiz. Online oyunlar kendini güncel tutmadığı ve köklü değişimlere sokmadığı müddetçe 5-10 yıl içerisinde çökmeye mahkum oluyorlar -bir nevi-.

Dün ARK: Survival Evolved 'i %20 indirimdeyken satın aldım bakayım. Sıkça sorulan sorulara göre ne bugün ne de gelecekte hiçbir şekilde oyun içi satış ve expension satışı muhabbeti olmayacakmış. Baya olumlu yorumu var. Lâkin Türkiye internetinde 24gb oyunu nasıl indireceğim diye kara kara düşünmekteyim. AKK'yi folloş etmemek için ay sonunu bekleyeceğim sanırım. Yoksa AKK dolduğu anda hız 2.5 Mbit'e düşüyor, adama Heroes of the Storm bile oynatmıyorlar...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.