Şimdi Ara

Krom çıtalardaki lekeler için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkse selam 2. el olarak aldigimiz aracta pencere kenarlarinda boyle lekeler var, bana boya sicramis gibi geldi. Bunu cikarmanin yolu var midir acaba tiner, benzin tarzi zararli maddeleri kullanmayi düsünmüyorum
    Krom çıtalardaki lekeler için yardım Krom çıtalardaki lekeler için yardım

• Up.

• Şunun gibi silikonlu temizlik spreyiyle muhtemelen çıkar hocam. Bir beze sıkıp öyle silin. Benim arabada iç kapı fitillerinde yer yer beyazlamalar vardı ıslak mendille silince geçer gibi oluyordu ama kuruyunca geri kusuyordu silikonlu sprey ile silince geçti.

açıklamada şöyle yazmışlar zaten: "araç içi ve dışında olduğu gibi birçok alanda kullanılabiliyor."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isetta_1955 -- 26 Eylül 2019; 22:54:30 >

• isetta_1955 kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam evde bimden aldigimiz silikonlu temizleyici vardi onla deneyim bi
  • Coca Cola ile pas ve lekeleri çöz, sonra fırça ve su ile durula
  • Fotodaki lekeler pas değil baz lekesi.Çıkarmak biraz zordur.En iyisi metal parlatıcılar ile(Autosol Metal polish,3d Deep Blue ,Meguiars Metal polish ) denemek.Manisa yakınlarında iseniz dükkana gelin bir silelim, para harcamanıza gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

Coca Cola ile pas ve lekeleri çöz, sonra fırça ve su ile durula
    Coca cola şart mı? Pepsi ya da yedigün olmaz mı? Hatta Fruko...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CihangirCanavarı

Coca cola şart mı? Pepsi ya da yedigün olmaz mı? Hatta Fruko...

Alıntıları Göster
    coca cola ile her şey daha iyi gider
    ben benzine katkı olarak 2,5 litrelik olandan döküyorum menzili 3'e katladı
  • CC OTO GÜZELLİK MERKEZİ C kullanıcısına yanıt
    Eyvallah saolun ama ankaradayim, silikonlu temizleyici cikarir mi acaba bi denesem
  • Up. Silikonlu temizleyici cıkarmadı.
  • plekumat06 P kullanıcısına yanıt
    Hocam az bir araba pastası ile silin,çok büyük ihtimalle çıkarır.Benim aracımda da benzer lekeler vardı işe yaradı. Yalnız çok fazla bastırmayın.
  • Beyaz sirke alın makyaj pamuğuna döküp kromları hafifçe silin ama boyaya değmesin. fitillere değerse rengi ağartır
  • Arkadaş yukarıda size metal parlatıcı çıkarır demiş zaten başka bir şeyle uğraşmanıza gerek yok. Nalburlardan musluk parlatıcısı diyerek alabilirsiniz
  • Oto kuaforlerde bu isler icin ozel kil hamur var (quick clay kit).Deneyin, muhtemelen halleder.
  • maden suyu deneyin
  • menzerna metal polish
  • Servise sordum onlar yanık lekesi çikmaz dediler..
  • garipbirdost kullanıcısına yanıt
    ben de diyecektim evdeki muslukta var bundan, su izi kalmış zor geçiyor suyla silince falan. arabadakiler önemli değil de musluk önemli, hes sabah elimi yüzümü yıkarken görüyorum gıcık ediyor. musluk parlatıcı lazımmış demek ki
  • Zorlu olan bu izleri metal parlatıcı ile silin hatta matkap ucuna far parlatmada kullanılan küçük polisaj süngeri takıp pasta yapar gibi uygulayın.Çok büyük ihtimalle çıkarır.
  • Bauhausta 48 liraya metal polish tarzi bi urun vardi onu alicam son care
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.