Şimdi Ara

Kron XC250 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu kron xc250 almaya karar verdim.bugün bisikletçiye gittim bana 2012 modeller 650 tl dedi.yaşadığım şehir küçük olduğundan galiba bir tek orası satıyor.fiyat pahalı mı yoksa uygun mu? pahalıysa internetten şipariş verebilirim.

• Eger istanbul dan aldirabilirsen su anda pesin 550 sirkeci fiyati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanalba

Eger istanbul dan aldirabilirsen su anda pesin 550 sirkeci fiyati

500 e rahat alır
  • İstanbul dan alma şansım yok.Adamla bir daha konuşurum eğer indirim yapmazsa internetten alıcam.Birde internetten alınca bisiklet parça parça geliyormuş.Onu birleştirmek kolay bir iş mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuD3B0yS

İstanbul dan alma şansım yok.Adamla bir daha konuşurum eğer indirim yapmazsa internetten alıcam.Birde internetten alınca bisiklet parça parça geliyormuş.Onu birleştirmek kolay bir iş mi?

Sen yapmayacaksın onu yetkili servis ücretsiz yapacak içinden kupon çıkıyor bunun için.
  • http://www.performansbisiklet.com
    kargo bedava ve peşine %5 indirim yapılıyor
  • bu kron xc 250 kac kilo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

bu kron xc 250 kac kilo?

Ben de forumları falan araştırmıştım üreticinin sitesinde bir bilgi yok en azından ben göremedim ama 1-2 yerde 13.6 diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum.
  • bu sııftakilre 13-14 kg deniyor.. simdi bi araastirdim.. yaz geldi tabi.. dolar da tepede.. fiyatlar fena..
  • 13 kg arkadaslar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.