Şimdi Ara

Kronik Arızası Olmayan Telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon almayı düşünüyorum ama 2.5-3 sene boyunca benim başımı hiç ağrıtmayacak birşey olsun istiyorum.Bıktım garantiye telefon götürmekten.Kronik arızası olmasın lütfen ve fiyatının 600ytl'den az olması gerekiyor.Hangi telefona baksam yok işte boyası çıkıyor,joystiği çalışmıyor,camı çatlıyor,bu tür şeylerle uğraşmak istemiyorum.Lütfen yardımcı olun.

• mükemmel telefon daha yapılmadı maalesef.. yapılsa herkes her sene değil 5 senede 1 kez telefon satın alır..

ee o zaman bu kadar firma nasıl para kazanacak?

sen telefonda aradığın ÖNCELİKLİ özellikleri belirle.. artık sorun çıkaran servis yollarını aşındıran telefon az.. teknoloji ilerliyor..

ilk olarak 600ytl fiyat sınırı belirlemişsin.. devamı ?
  • 5610 ile n73ü tavsiye ederim ben alıcam fakat iilemde akldım buikisinden birini tavsiye edior tekrar tekrar cok süper telefon ikiside
  • Kronik arıza dediğim hemen sorun çıkartmayacak bir telefon yani benim k700i var.Sürekli joystiği bozuluyor aletin en sonunda değiştirilme kararı çıktı ve halen telefon gelmedi.Zayıf bir noktası olmasın telefonun.Kamerası 2mp ve flaşlı olursa iyi olur.Kayan kapaklılar da kızak mekanızması çabuk bozuluyor mu?Kayan kapak almaktan korkuyorum.Birde elit dursun telefon.Oyuncak gibi değilde ciddi görünüşlü bir telefon olsun.Örneğin Sony-Ericcsson "w" serileri oyuncak gibi duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanmhz

Kronik arıza dediğim hemen sorun çıkartmayacak bir telefon yani benim k700i var.Sürekli joystiği bozuluyor aletin en sonunda değiştirilme kararı çıktı ve halen telefon gelmedi.Zayıf bir noktası olmasın telefonun.Kamerası 2mp ve flaşlı olursa iyi olur.Kayan kapaklılar da kızak mekanızması çabuk bozuluyor mu?Kayan kapak almaktan korkuyorum.Birde elit dursun telefon.Oyuncak gibi değilde ciddi görünüşlü bir telefon olsun.Örneğin Sony-Ericcsson "w" serileri oyuncak gibi duruyor.

''W'' serisi hakkında babam hibi yoruum yaptın bu ne boyle oyuncak gibi demişti o da

kronik arızasız telefon istersen bayagı bir araştırmalısın çünkü bazen çıkıcık sorunlar yazılım tabanlı oluyor ama n73 oneririm pek bi kronik sorununu duymadım ayrıca kırmıız foto çeken tel.ailesi var onlarada bulaşmamanı oneririm

• 3310 al gitsin
  • Şekli hoşuma gitmiyor n73'ün.Çok kaba bir telefon.6288 nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 7 ay önce 6288 aldım çooooooooook şükür hiççç bi sorunla karşılaşmadım tavsiye ederim .kızağı biraz sallanıyo ama hiç bi sorun teşkil etmiyo kullanıcıya bağlı.ayrıca sallanmasına rağman 6280 in kapağından biraz daha sağlam
  • kamera önemli değil dersen 6300 tek geçerim..sade ve şık ...
  • 6300 ın da şekli çok güzel ama flaşı yok ne yazik ki.Sanırım 6300 ve 6288 lerde pek sorun yok.Bu ikisi arasında karar vereceğim artık.Tabii ikisi arasında ki fiyat farkı çok fazla bu farkı gözden kaçırmamak gerek.Çok teşekkürler yardımlarınız için.
  • flash istediğini bilmiyordum.. bu arada kalınlık olarak 6300 6288in yarısı kadar..
  • 6270 sahibiyim aslında bende yazılımsal ve donanımsal olarak hiç bir problem yaşamadım
    ama daha gelişmiş bir model olarak 6288 yada 6280 oneririm ancak bu telefonlar java tabanlı malsef
    6233 ve 6300 da zariftir 6280/88 in kalınlık bakımından problem oluşturacagını düşünüyorum bende oluşturuyor çünkü
  • motorola v8 ya da v6 öneririm.v6 arkadaşta var.sorunsuz.v8 yeni bir tel ama kimseden şikayet yok henüz.motorola genel olarak malzeme kalitesi yüksek,sağlam ve sorunsuz bir markadır.her iki telefonun da ekranları+tipi+sesi harika.nette bulduğum en düşük fiyatlarını vereyim.özelliklerini merak edersen kendin bakarsın.
    v6=400-470tl //// V8=650-700tl

bunların dışında SE K810i de tavsiye ederim.

• Bence motorolanin malzeme kalitesi iyi eğil.Fakat uzun vadede problem çikarmaz.Düşürmezsen gayet uzun süre kullanirsin düşürürsen at çöpe gitsin :D

Bence nokia telefonlara bak.
  • Önceki iki telefonumda motorolaydı.Çok sağlam telefonlar.Yeni çıkanları bilemiyeceğim.V6'nın kapağındaki ekranı dokunmatik mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanmhz

Önceki iki telefonumda motorolaydı.Çok sağlam telefonlar.Yeni çıkanları bilemiyeceğim.V6'nın kapağındaki ekranı dokunmatik mi?

v6 nın kapak arkasında ışıkla beliren dokunmatik müzik tuşları var.v8 de ise bu tuşlar ekranın içerisinde.tam bilgim yok ama ekranın tamamının değil de sadece o gözüken 3 tuş un dokunmaya duyarlı olduğunu tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinel_85 -- 6 Ocak 2008; 22:39:14 >

• Ok.Teşekkürler yardımlarınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.