Şimdi Ara

KSRO OYNAYAN/OYNAYACAKLAR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ksro'ya geççem galiba isro'da oynarsam greece'de çar alırım öyle oynarım ksro oynayan varsa guild falan kuralım ayrıca aynı serverda olalım oynayan pm yada aşşağıya yazsın tşk.

• Ecsro var gel istersen?
    Fembria.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaMy.eXe

Ecsro var gel istersen?
    Fembria.

Biraz Bahsedebilirmisin Oyundan Ex Nası Gelio Flan (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: turqhunter

quote:

Orjinalden alıntı: MaMy.eXe

Ecsro var gel istersen?
    Fembria.

Biraz Bahsedebilirmisin Oyundan Ex Nası Gelio Flan (:

Ex 10kat geliyo manyangdan 250 gold falan düşüyoda onada girmesi ayrı bi dert aslında bana uyar
  • ben bir ara ksro oynadım , ama sıkıldım , hiç tavsiye etmem arkadaşım yalnız başına sıkılırsın kasılması zor taxi yok, itemler yok ve gold alımı olmadığı için çok pahalı, Taxi bulsan bile koreliler yabancıları sevmiyor taxilerine almıyor, canın pvp'e yapmak ister ama DW de kimse yok, uniqueye kimse gitmiyor,
    unique kesersin 10 15 tane gelir sana vururlar ve pembe pk olurlar sen onlara dokunduğun zaman sende peme pk oluyorsun ve seni kesiyorlar korede böyle bir yöntem var, yani hiç başlama
  • quote:

Orjinalden alıntı: GenGar_TR

ben bir ara ksro oynadım , ama sıkıldım , hiç tavsiye etmem arkadaşım yalnız başına sıkılırsın kasılması zor taxi yok, itemler yok ve gold alımı olmadığı için çok pahalı, Taxi bulsan bile koreliler yabancıları sevmiyor taxilerine almıyor, canın pvp'e yapmak ister ama DW de kimse yok, uniqueye kimse gitmiyor,
    unique kesersin 10 15 tane gelir sana vururlar ve pembe pk olurlar sen onlara dokunduğun zaman sende peme pk oluyorsun ve seni kesiyorlar korede böyle bir yöntem var, yani hiç başlama

Ben sırf unique kesmeye gitmiyorum 100lwl olmak için gidiyorum 1 asırdada olsam 100lwl olmak için dişimi tırnağıma takcam ondan sonra unique keserik

• quote:

Orjinalden alıntı: N0f3ar_74

quote:

ben bir ara ksro oynadım , ama sıkıldım , hiç tavsiye etmem arkadaşım yalnız başına sıkılırsın kasılması zor taxi yok, itemler yok ve gold alımı olmadığı için çok pahalı, Taxi bulsan bile koreliler yabancıları sevmiyor taxilerine almıyor, canın pvp'e yapmak ister ama DW de kimse yok, uniqueye kimse gitmiyor,

Ben sırf unique kesmeye gitmiyorum 100lwl olmak için gidiyorum 1 asırdada olsam 100lwl olmak için dişimi tırnağıma takcam ondan sonra unique keserik

100 lvl olmaya ömrün yeter mi bilmem..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Globalda yggdrasilde oynayanlar ??
    11 yıl önce açıldı
    Rift Online Oynayan Varmı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yesilimsim

quote:

quote:

100 lvl olmaya ömrün yeter mi bilmem..

Neden olan oluyo benmi olamıycam zaten daha gencim inş. uzun yıllar yaşıycaz

• boş bir serverda 150 lvl char bile olsa anlamsızdır. onu paylaşıp kullanmadığın sürece değeri yoktur, sen 80 veya 90 olursun isroyada 100 lvl gelir.
    kolay dediklerine bakmayın ksro'da kasmak daha zor bot bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenGar_TR -- 23 Aralık 2008; 18:41:45 >
  • Ben normaldede bot kullanan biri değilimkiNese ben kaçarßß
    quote:

boş bir serverda 150 lvl char bile olsa anlamsızdır. onu paylaşıp kullanmadığın sürece değeri yoktur, sen 80 veya 90 olursun isroyada 100 lvl gelir.
    kolay dediklerine bakmayın ksro'da kasmak daha zor bot bile yok.
  • isroyu batırıyolar ama ben o bataklıktan çıkmasını bilirim :D
  • ksro falan bahane arkadaşın dediği (pk olma olayı) varsa çok dandik bir oyundur ksro. ecsro güzel ama onada girmek bi ayrı dert
  • quote:

Orjinalden alıntı: assassinsilker

ksro falan bahane arkadaşın dediği (pk olma olayı) varsa çok dandik bir oyundur ksro. ecsro güzel ama onada girmek bi ayrı dert

gerçekten var pembe pk lı birisine vurduğun zaman sende pembe pk oluyorsun.
  • quote:

quote:

ksro falan bahane arkadaşın dediği (pk olma olayı) varsa çok dandik bir oyundur ksro. ecsro güzel ama onada girmek bi ayrı dert

Adamı teklersemde pk'mı oluyorum?

• KSRO 1.050 GB . . .
  • quote:

quote:

quote:

Adamı teklersemde pk'mı oluyorum?

hayır ikinizde pembe PK'yken kesersen bşy olmuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

KSRO 1.050 GB . . .

• quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

KSRO 1.050 GB . . .

o indirmek sınırsız bağlantı ister..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.