Şimdi Ara

KTÜ TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• öncelikle merhaba
    KTÜ iyi üniversite ama hakketiği değeri bulamıyor,sebebi şehirin doğudaki bir şehir olan trabzon olması.Ktü tıp konusunda bakarsak cerrahpaşa hacettepe gazi akdeniz 9 eylül vs... büyük şehirlerdeki iyi üniverstelerden sonra taşraya geçtiğimizde en iyi tıptır.Sıralamayı falan boşverin sıralaması 9 k dır fakat 6k dan 9 k ya kadarki tüm tıplardan daha iyidir fakat dediğim gibi puanını düşüren faktör trabzon şehridir.
    Şimdi diyeceksin trabzon şehri o kadar mı kötü?Aksine taşrada okunabilecek en iyi şehirlerden,gerçekten öğrenci şehridir.KTÜ nin kampüsüde bir odtü olmasada onun gibi bir arada ve yeşillikler içinde çok çok güzel bir kampüstür.

Puanın ktüyü tutuyorsa ve 6 binden kötüysen ve tıp yazmak istiyorsan direk yaz acıma
  • Sıralamam 9 bin. Ktü oluyor yani. Ben giresunda yaşıyorum.Önceliğim samsundu ama malesef puanım yetmiyor. Aslında muğla aydın gibi okullarada yetıyor puanım ama ktü egıtım olarak daha ıyıymıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: amorphis__666

Sıralamam 9 bin. Ktü oluyor yani. Ben giresunda yaşıyorum.Önceliğim samsundu ama malesef puanım yetmiyor. Aslında muğla aydın gibi okullarada yetıyor puanım ama ktü egıtım olarak daha ıyıymıs

en bastinden ktü inşaat mesela,van ve samsunun puanları daha yüksek neden? daha büyük şehir oldukları için.ktüde 46 tane inşaatla ilgili prof varken vanda 3-4 tane gerisini sen düşün ktü kalitelidir yaz oku
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA TIP
    6 yıl önce açıldı
    TIP
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.