öncelikle merhaba KTÜ iyi üniversite ama hakketiği değeri bulamıyor,sebebi şehirin doğudaki bir şehir olan trabzon olması.Ktü tıp konusunda bakarsak cerrahpaşa hacettepe gazi akdeniz 9 eylül vs... büyük şehirlerdeki iyi üniverstelerden sonra taşraya geçtiğimizde en iyi tıptır.Sıralamayı falan boşverin sıralaması 9 k dır fakat 6k dan 9 k ya kadarki tüm tıplardan daha iyidir fakat dediğim gibi puanını düşüren faktör trabzon şehridir. Şimdi diyeceksin trabzon şehri o kadar mı kötü?Aksine taşrada okunabilecek en iyi şehirlerden,gerçekten öğrenci şehridir.KTÜ nin kampüsüde bir odtü olmasada onun gibi bir arada ve yeşillikler içinde çok çok güzel bir kampüstür.
Puanın ktüyü tutuyorsa ve 6 binden kötüysen ve tıp yazmak istiyorsan direk yaz acıma
Sıralamam 9 bin. Ktü oluyor yani. Ben giresunda yaşıyorum.Önceliğim samsundu ama malesef puanım yetmiyor. Aslında muğla aydın gibi okullarada yetıyor puanım ama ktü egıtım olarak daha ıyıymıs
quote:
Orijinalden alıntı: amorphis__666
Sıralamam 9 bin. Ktü oluyor yani. Ben giresunda yaşıyorum.Önceliğim samsundu ama malesef puanım yetmiyor. Aslında muğla aydın gibi okullarada yetıyor puanım ama ktü egıtım olarak daha ıyıymıs
en bastinden ktü inşaat mesela,van ve samsunun puanları daha yüksek neden? daha büyük şehir oldukları için.ktüde 46 tane inşaatla ilgili prof varken vanda 3-4 tane gerisini sen düşün ktü kalitelidir yaz oku