Kuaför ücretiniz ne kadar?

-
-
100
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben en son berbere gittiğimde 20 lira vermiştim :D şimdi baktım tarifeye de 275miş burada...
-
70 saç sadece
-
200 lira gecen ay ,bu ay olsun 300 olmustur.
-
Erkek adamın kuaförü olmaz berberi olur.
-
Babam kuaför. Ben para vermiyorum :) ama babamlar 300'e kesiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
450 tl lik ne masraf yapmış ki? Sizin kuaförler yiyor sizi.
-
En son kendi evimin yakininda AVM de berbere sadece saç trasi oldum borcum ne kadar dedim 250 ver yeter dedi ucu açık 500 de versen olur yani buraya bir kere yanaktan bir makas aldirtiktan sonra daha adım atmadım eski tanidigim cocuklugumun geçtiği Zeytinburnu Sümer de eski esnaf bir abim var 70 TL kesiyor saçımı birde yıkama yapıyor daha ne olsun hadi AVM deki kira veriyor anlıyorum vs vs ancak bir saç trasi 250 TL olmamalı olamaz bu ünlü yerlere birşey diyemiyorum onlar zaten uber pahalı ama müşteri portföyü zaten tuzu kuru ama bizim gibi orta alt gelir gurubunda olan adam gidip 250 300 TL bir saç trasina vermemeli bir kez verdim daha da vermem makinayı alırım 4 vururum ya da Zeytinburnu eski berberime gider 70 TL trasimi olur cikarim...
Ulaşıma bile okadar zam gelmiyor ne masrafı varmışta okadar sisirmis fiyatları altı üstü iki makas tarak atıyor 0 dan ne kullanıyor acaba kişiye özel makas tarak vs vs mi kullaniyor acaba ya da makina falan fistik 450 500 TL para ulan güzel iş valla bizde bı yerde kalfalık falan yapalım işi öğrenir köşe oluruz...
polatlı postası - ankara haberleri - ankara son dakika haber
2024 Ankara berber fiyatları ne kadar? Ankara'da berber fiyat tarifesi yayınlandı!https://www.polatlipostasi.com/2024-ankara-berber-fiyatlarikendi saçımı ben kesiyorum
-
Izmirde 100tl
140 istanbul
Eskişehir’de saç+sakal+yıkama 100-150 liralara bulamadım :) Köylerde vardır herhalde :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Saç kesim yıkama 250 oldu 2023 fiyatı 150ydi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cumartesi her zaman gittiğim berbere tam 8 km yürüyerek gittim:
Yıkamalı saç tıraşına 130 TL ödedim...
-
Saç tarşı + yıkama için uzun parliament veriyorum =)
-
450 tl nedir gelin başımı ve makyajı falan mı yaptılar hocam sana. Bahsettiğin işlemler için 150tl alıyordu abi yılbaşından sonra 200 yapacağım bizde zorlanıyoruz artık falan dedi eyvallah dedim
-
Çoğu berber, berberler odasının tarifini uygulamıyor bile. Gittiğim berberden biliyorum tarifeyi gösterdi 450 TL.normalde.
150 tl verip çıkıyorum. Çocuk saç traşına 100 TL alıyor.
Masrafını zartunu zurtunu bilmem adamlara verilen tarife bu. Berberler kendi yapmıyor fiyat tarifesini, odaya bağlılar.
-
100 ödüyoruz
En Beğenilen Yanıtlar

Erkek adamın kuaförü olmaz berberi olur. |
Benzer içerikler
- aynadaki görüntümüz gerçek mi
- lost karakterleri
- 101.1 alt hesap nedir
- küçük cam parçası yutulursa ne olur
- atarax antidepresan mı
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
- exxen de neler var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X