< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Küçük bir Lityum pilden powerbank çalışmam
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
size yakışır forum ruhuna yakışır detaylı konu teşekkürler @dfk24
-
Elinize sağlık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun
Bunun yerine evdeki Varta Aa 2600 Mah Şarjlı Kalem Pili kullanabiliyor muyuz?
Neden herkes laptoptan çıkan pilleri kullanıyor?
-
Aslında cevap soruda gizli. Adı üstünde laptop bataryası. Laptop bataryalarını değerlendirmek geri dönüşüm gibi bişey.
Laptop bataryalarındaki bms devreleri çok cins oluyor . Batarya laptobu çalıştırmıyor olsa bile bu pilin öldüğü anlamına gelmiyor. Elbette evdeki şarjlı piller ile de yapılabilir ama bulunabilmesi açısından laptop bataryaları daha mantıklı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kalem pilden powerbank elde edilebilir mi? 4'lü pil yuvasına aa pillerden 4 tane takıp yapmak istiyorum ama hiçbir kaynak yok. Hazır satılan bir powerbank da yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Devresi de küçük olsaydı dünyanın en küçük powerbank'i olabilirdi :)
Elinize sağlık.
-
Bilinen en küçük hangisi?
-
Şahsi olarak kullandığım enküçük şarjlı pilin kapasitesi 3.4 mAh ve sadece 0,17 gram;
birikim pilleri batarya sanayi tic.ltd.şti.
Seiko MS614SE-FL28E Lithium ion Şarjlı Pil / 3.0V 3.4 Mahhttps://birikimpilleri.net/endustriyel-piller/lithium-ion-buton/614/prd-seiko-ms614-fl28e-pinli-lithium-pilDaha küçüğü varsa da ben kullanmadım. Özellikle medikal uygulamalarda var diye biliyorum.
Şöyle haberler varsa da ticari olarak üretilip elimize geçecek mi bilmiyorum;
-
Şunlar da var gözden kaçırmamak gerek, kutudaki değil kulaklıktaki :)
9to5mac
Apple AirPods teardown reveals tiny circuitry and 93 milliwatt battery, 0/10 repairability scorehttps://9to5mac.com/2016/12/20/apple-airpods-teardown-reveals-tiny-circuitry-and-93-milliwatt-battery-010-repairability-score/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X