Şimdi Ara

Küçük Bir Rastlantı - Hikaye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahatlık -- 6 Mart 2012; 16:05:15 >

• hocam cümleler baya şişirilmiş
  • Yani?
  • yanisi kelime fazlalığı var edebiyat yapacam diye cümleyi dolandırmak edebiyat değildir....
  • Genç adam da tıpkı onlar gibi azar azar yağan yağmura aldırış etmemiş ve hatta bu küçük damlaların tenine düşüşü onun hoşuna gitmişti.

Anlatım bozukluğu var hocam daha ikinci cümleden.
  • Beğenmesenizde yorumlar için sağolun arkadaşlar. Burada paylaşma amacım zaten her zaman beğenilmekten çok hatalarımı görmek.
    Muhtemelen blogda hakkımda kısmına bakmamışsındır ama orda da belirttiğim gibi edebiyat yapabildiğimi zaten iddia etmiyorum, temenni ediyorum. Bu alanda oldukça yeniyim.
    Sadece içimden gelenleri içimden geldiği şekilde paylaşmak istiyorum. Bir şeyler deneyip hatalar yapmak ve bunları görerek kendimi geliştirmek çabasındayım.
    Yani? ile daha net eleştirirsen memnun olurum demek istemiştim.
    Cümlelerin şişirilme gelmesi benim kendimi iyi anlatamadığım veya seninle ortak bir payda da buluşamadığımızdan olabilir.
    Ama böyle demek yerine arkadaşım böyle bir anlatım tarzı kullanmaya çalışmışsın fakat olmamış şöyle şöyle yapsan daha iyi olurdu gibi yapıcı bir yorumda bulunsaydın çok daha mutlu olurdum.
    Diğer arkadaşa özellikle belirterek gösterdiği için ayrıca teşekkür ederim. Acaba diğer kısımlarda da böyle hatalar var mı? Zahmet olacak ama gördüysen paylaşmanı rica ediyorum.

• Konu kapatılabilirse memnun olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip edemedik ama eline sağlık yine de.
    Bu ülkede hala edebiyat yapma isteği duyan insanlar var diye sevinmeli
  • eminim güzeldir, görmedik ama emeğine sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.