Şimdi Ara

Küçük Bir Tavsiye Bekliyorum Sizden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aranızda Onegai Teacher gibi bir anime bilen var mı??

hem duygusal hemde romantik olan

NOT:Çok Aşırı Erot.k Olmasa Daha İyi Olur

• indirdim ama daha seyretmediğim 2 anime var senin dediğin tarzda galiba

Biri School Days biri Nana
  • Onegai Teacher ı izledin ; peki Onegai Twins i izledin mi ? İzlemediysen aynı tat aynı güzellik , onegai teacher ile ufak bağlantılar farklı karakterler hemen hemen aynı zaman ve mekan mis gibi işte . Yok izledim dersen ; Chobits Onegai T. kadar fantastik aynı derecede duygusallık komedi ve cinsellik barındırıyor , bir daha bir daha söyle dersen Dears biraz da fazla cinsellik içerir ama aynı derecede absürd ve komik hatta bir de Gochici sama (böyle mi yazılıyordu) olayı var ki fetiş duyguları gıcıklar eh duygusallıkta orta şekerli .Daha da yetmez gayrı doyamam dersen full time fan service Rosario Vampire & rosario V. Capu , To love ru , Maburaho , Magikano yok fan service iyi hoş ama bizi bozar dersen True tears , H2O Footprints , Myself Yourself senin tarzın . Daha dur daha dur , unut bunların hepsini Mai Hime ilk indireceklerin araında olsun Mai Otome ve Ova serilerinden konuşmuyorum bile Mai Hime bittikten sonra düşünmeden indireceksin . Yeterince küçük oldu mu tavsiye

• maşallah @mai_mai bu alanda eksper olduğun anlaşılıyor
  • sen bide great teacher onizukayı izle
  • mai zaten yeteri kadar önermiş başkasına pek gerek yok ama bende kimikiss i önerebilirim bu arada bence öncelikle onegai twins i izle birbirine çok benzeyen iki seri ve bence twins serisi daha güzel teacher a göre
  • bütün bunlar için teşekkür ederim bazılari benim indirdiğim yerde mevcut değil mesala kimikiss onu nerden indirebilirim??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Modem Tavsiye Edin Dostlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrBlueNight

bütün bunlar için teşekkür ederim bazılari benim indirdiğim yerde mevcut değil mesala kimikiss onu nerden indirebilirim??

nasıl indiriyorsun torrent olarak mı yoksa rapid tenmi
  • rapid olarak
  • pm
  • @Dombilibili gercekten çok sağol
  • önemli değil
  • @mai_mai ve @dombilibili ikinizin de verdiğiniz animeleri bitirdim başka önerebileceğiniz var mı??

DearS in 2. si var mı veya Ona Benzer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBlueNight -- 18 Aralık 2008; 19:13:59 >
  • quote:

@mai_mai ve @dombilibili ikinizin de verdiğiniz animeleri bitirdim başka önerebileceğiniz var mı??

DearS in 2. si var mı veya Ona Benzer

gerçektende mai nin mesajındaki tüm animeleri bitirmeyi başardınmı bu kadar kısa sürede sanırım baya boş vaktin vardı diyeceğim de yinede bitmez gibime geliyor kolay kolay

• Onegai Teacher ı izledin ; peki Onegai Twins i izledin mi ? İzlemediysen aynı tat aynı güzellik , onegai teacher ile ufak bağlantılar farklı karakterler hemen hemen aynı zaman ve mekan mis gibi işte . Yok izledim dersen ; Chobits Onegai T. kadar fantastik aynı derecede duygusallık komedi ve cinsellik barındırıyor , bir daha bir daha söyle dersen Dears biraz da fazla cinsellik içerir ama aynı derecede absürd ve komik hatta bir de Gochici sama (böyle mi yazılıyordu ) olayı var ki fetiş duyguları gıcıklar eh duygusallıkta orta şekerli

buraya kadar olanları bitirdim

Diğer Tarafı okudum ama tam anlamadığım için indiremedim

Evet Başka Tavsiyen var mi @dombilibili
  • sen ilk başta mai nin önerilerin ikinci kısımda önerdiği rosarie vampire, mai hime, to love ru yu izlemediysen bi onlarıda izle o zaman bunun dışında benim önerilerim olarak kanokon, lovely complex, saikano, kashimashi girl meets girl izleyebilirsin
  • Çok Sağol Dombilibili

Ama Anlamadığım Tek Birşey Var
    Neden Animelerde Kızlar Birbirlerini Öpüyorlar
  • quote:

Ama Anlamadığım Tek Birşey Var
    Neden Animelerde Kızlar Birbirlerini Öpüyorlar

İşte hepimiz bu sorunun cevabı için anime izliyoruz çekirge , bizim ruhani yolculuğumuzun sebebi bu neden bunu yapıyorlar ve neden bu bizim bu kadar hoşumuza gidiyor bu ve bunun gibi soruların cevabını bulduğunda artık sende gerçek bir animeci olacaksın , güç seninle olsun .

• @mai_mai sensei adam gibi indirme yapabileceğim bir site verir misin??
  • Vallahi ben o konuda yardımcı olamayacağım eskiden mega kullanırdım daha sonra dedim premium a para vir vir nireye kadar herkescikler torr. olayında ben de geçeyim dedim geçiş o geçiş sana da internetin müsaitse torr. kurmanı öneririz ondan sonra neyin linkini istiyorsan yukarıya anime cafe konusuna gel öneri olur link olur dostça muhabbet olur ne ararsan bulursun , yani sana balık vermiyorum çekirge gel aramıza katıl olta fırlatmanın inceliklerini öğretelim .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.