Şimdi Ara

kucuk bir yardim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar insallah bu tur kucuk sorunlarla foruma zarar vermiyoruz dur ama aradim bir turlu bulamadim limewire disinda film muzik indirecegimiz virus olmayan programlar onerirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal_88 -- 19 Ağustos 2008; 21:36:54 >

• Film için rapid gibi başka yolları denemenizi öneririm. Müzik içinse Ares'i kullanabilirsiniz. Ares'te de film bulunabiliyor bildiğim kadarıyla. Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal_88

arkadaslar insallah bu tur kucuk sorunlarla foruma zarar vermiyoruz dur ama aradim bir turlu bulamadim limewire disinda film muzik indirecegimiz virus olmayan programlar onerirmisiniz

Emule..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal_88

arkadaslar insallah bu tur kucuk sorunlarla foruma zarar vermiyoruz dur ama aradim bir turlu bulamadim limewire disinda film muzik indirecegimiz virus olmayan programlar onerirmisiniz

Foruma değil de Türkçe'ye zarar vermişsin dostum, açtığın başlık ile..
  • Bir Amerikalı'nın "A little Yardım" yazdığını hiç görmedim. Kültür emperyalizmi bu işte...Çok yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SysEdit -- 19 Ağustos 2008; 21:34:52 >
  • kucuk bir yardim istedik tamam yani yonetici uyardi sizin yorum yapmaniza gerek yok herkese tessekurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cogumuzun bilmedigi kucuk bir sey
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.