ben bunu merak ediyorum mesela bir erkeğin yaşlı kadınlardan haz duyması ya da travestilerden hoşlanması gibi bir şey mi bu pedofili ?
yani insanın elinde olmayan bir şey mi küçük cocuklardan haz duymak ,doğuştan gelen bir şey mi ??
Pedofili bir suc degildir. Cinsel yonelim bozuklugudur. Onceliklr bunu bilelim
quote:
Orijinalden alıntı: LimanKoyuKasabı
ben bunu merak ediyorum mesela bir erkeğin yaşlı kadınlardan haz duyması ya da travestilerden hoşlanması gibi bir şey mi bu pedofili ?
yani insanın elinde olmayan bir şey mi küçük cocuklardan haz duymak ,doğuştan gelen bir şey mi ??
Tam bir sapıklık ve hayvanlıktır ki bunları hayvanlar bile yapmadığından hayvanlardanda aşağıdır bunu yapanlar insanlıktan nasipini almamış kişiliği bozuk ve ALLAH'ın ilahi kameralarla her saniye izlendiğinin farkında olmayan ve acınacak durumlarda zavallılardır
quote:
Orijinalden alıntı: Rammstein
Pedofili bir suc degildir. Cinsel yonelim bozuklugudur. Onceliklr bunu bilelim
Pedofiliyi sapıklık ve suç olarak görmeyen onlardandır
White Eagle 26
kullanıcısına yanıt
hayvanlar bile yapmadığından mı?
belgesel izleyin
Bunun birçok sebebi olabilir. Genelde çocukluğunu yaşayamamış insanların bilinçaltında oluşturduğu psikolojik bir durumdur. Bir nevi hastalık sayılabilir
quote:
Orijinalden alıntı: White Eagle 26
quote:
Orijinalden alıntı: LimanKoyuKasabı
Tam bir sapıklık ve hayvanlıktır ki bunları hayvanlar bile yapmadığından hayvanlardanda aşağıdır bunu yapanlar insanlıktan nasipini almamış kişiliği bozuk ve ALLAH'ın ilahi kameralarla her saniye izlendiğinin farkında olmayan ve acınacak durumlarda zavallılardır
Psikoloji bilgime dayanaraktan soyleyecegin su ki bu kadar saydirdigina göre gizliden gizliye bir pedofililik var sende.
Çocuklara karşı sevgi bir suç değildir, cinsel bir fiil olmadığı sürece bunda bir sıkıntı yok zira herkes çocukları sever. Cinsel olarak etkileniyorsa biri bu hastalık sayılır ve kişinin genelde elinde olmayan bir şeydir bu. Yine de fiil olmadigi sürece suç sayilmaz. İnsanları düşüncelerine göre yargilayamazsin
quote:
Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam
hayvanlar bile yapmadığından mı?
belgesel izleyin
Belgesellerde bu konular işleniyor mu ?
sen nasıl dişilerden hoşlanıyorsun (normal bir erkek birey olduğun varsayarak diyorum bunu ) o da küçük dişilerden hoşlanıyor yanlış birşey evet kendini tutabilir ama hala içten içe hoşlanır
White Eagle 26
kullanıcısına yanıt
Oha bu yorumu Tepecikli yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: AnotherPlanet
Oha bu yorumu Tepecikli yapıyor.
Ben Tepecikli diye birisini göremiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme