Şimdi Ara

Küçük çocuklarla büyüyecek köpek ırkı seçmeye çalışıyoruz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sözü fazla uzatmadan kriterlerimizi yazıp yardımlarınızı bekleyim:
    - Evde 4 ve 8 yaşlarında iki çocuk var
    - Ev büyük apartman dairesi
    - Günlük 1 saat kadar egzersize zaman ayırabiliriz
    - Oyuncu ve eğitilebilir olması önemli. (Gerçi bu eğitimden kasıt nedir, nereye kadardır onu da tam olarak anlamış değilim. Sonuçta tuvalet eğitimi, otur, kalk, yat, bekle, koş, getir gibi emirleri hemen her köpek yerine getirmez mi?)
    - Az tüy dökmesi tercihimiz
    - Bir de memlekette daha az bulunan bir ırk daha iyi olabilir. Golden'ları biz de seviyoruz ama herkeste Golden var.

Bizim kriterlere uymasa da orijinallik adına en çok hoşumuza gidenler:
    English Bulldog, English Springer Spaniel ve şu an aklıma gelmeyen 1-2 ırk daha var.

Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Not: Olursa bu ilk köpeğimiz olacak. Tecrübe sıfır yani. Onu da göz önüne alırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oft01819 -- 5 Mayıs 2016; 15:42:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İngiliz bulldog yada cavailer king charles
  • quote:

Orijinalden alıntı: oscar_pc

İngiliz bulldog yada cavailer king charles

Teşekkürler... Sanki Bulldog'a daha yakınız. Onu da bulmak sıkıntı. KİF onaylı üreticilerden almak istiyorum. Onlarda da bulmak daha büyük problem...
    Birkaç ay bekleyeceksiniz, size düşerse bir ihtimal. Bursa'daki çiftlikleri tavsiye etmiyorlar.

• Elit yavru'dan alabilirsiniz tabi 3000 tl niz varsa Benim olmadığından alamıyorum

• quote:

Elit yavru'dan alabilirsiniz tabi 3000 tl niz varsa Benim olmadığından alamıyorum

Var alırız da safkan, şecereliyse o kadar para verebilirim

• Abi elit yavru diyorum tabiki safkan
  • quote:

Abi elit yavru diyorum tabiki safkan

Evet aradım sordum. Fiyat 2500müş ama TL değil Euro!

• oft01819 kullanıcısına yanıt
    2500 euro mu Nasıl olur abi bana 3000 tl dediler. Yavru fiyatlarını sorduğunuza eminmisiniz ? Eğitimli fiyatları bu herhalde
  • quote:

2500 euro mu Nasıl olur abi bana 3000 tl dediler. Yavru fiyatlarını sorduğunuza eminmisiniz ? Eğitimli fiyatları bu herhalde

İşte şu linkte videosu olan yavrulardan bahsetti. Macaristan'dan geliyormuş. Gelmesi 3-4 hafta sürermiş. O paraya öküz alırız
    http://www.elityavru.com/yavru-satisi/ingilizenglishbulldog/ivan/728

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oft01819 -- 7 Mayıs 2016; 22:00:09 >

• secereli yavru isitiyorsanız burdaki üreticilerle konuşun

www.kif.org.tr
    Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu
    http://www.kif.org.tr/index.php?p=ureticiler&detay=icerik
  • Hocam doğru söylüyorsun. Zaten ben de ilk olarak oradan başladım ama yok bulamadım. Sonbahar diyen var, yıl sonu belki diyen var... Beklemekten başka yapacak bir şey yok sanırım

elit yavruya kaptırmayın paranızı tam bir para tuzağı orası
  • Öyle bir niyetim yok zaten... Haziran'da Fransa'ya gideceğim. Şeytan diyor: 'Üşünme, uğraş, al gel ordan!'

batı avrupa ülkelerinde de fiyatlar baya yüksek oluyor hocam. slovakya, polonya, bulgaristan, çek cumhuriyeti vb ülkelerde daha uygun fiyatlara bulmak mümkün. türkiyedekilerde buralardan getirtiyor.
  • Bakalım artık buradaki üreticilerden ümit kesilirse alternatifleri değerlendireceğiz. Teşekkür ederim ilginiz için.

hocam son olarak aşağıdaki üreticiler ile de görüşebilirsiniz. 2 side ülkemizde bulunuyor

http://www.british-pirates.com/

http://micosgordos.com/
  • Sağolun... Hepsiyle görüştüm. Hatta ikinci adresin sahibi beyefendi mail yoluyla uzun uzun bilgiler verip köpek konusunda bizi de cesaretlendirdi ancak üretim konusunda yolun başında olduğunu, bu işi biraz hobi olarak yaptığını söyledi. İzmir'den olması iyiydi benim için ama yavru olmayınca kaldı. İlk adresteki yerin sahibi bayanla da yazıştık. O da yıl sonuna kadar planlı yavru beklemediklerini söyledi.
    Sözün kısası biz de beklemedeyiz. Cesar Millan'dan yardım isteyeceğim en son

• Pug?

• thiler kullanıcısına yanıt
    Pug da düşünmedik değil ama çocuklar pek istekli olmadı. Bir de Golden'lar kadar olmasa da herkesin kucağında bir pug var
    Bu nedenle İngiliz Bulldog bir adım daha önde.

• quote:

Orijinalden alıntı: oft01819

Sağolun... Hepsiyle görüştüm. Hatta ikinci adresin sahibi beyefendi mail yoluyla uzun uzun bilgiler verip köpek konusunda bizi de cesaretlendirdi ancak üretim konusunda yolun başında olduğunu, bu işi biraz hobi olarak yaptığını söyledi. İzmir'den olması iyiydi benim için ama yavru olmayınca kaldı. İlk adresteki yerin sahibi bayanla da yazıştık. O da yıl sonuna kadar planlı yavru beklemediklerini söyledi.
    Sözün kısası biz de beklemedeyiz. Cesar Millan'dan yardım isteyeceğim en son

Cesar Millan Son durum nedir hocam?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.