Şimdi Ara

KÜÇÜK SINIF OTOMOBİLLERDEN HANGİSİ...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım 20.000 ytl yi geçmeyecek, küçük sınıf bir araç arıyor..
    Fiesta mk6
    corsa (2006)
    peugeot 206
    peugeot 307 (makyajsız) dizelleri ucuk fiyattır,benzin olabilir.

abs,klima,hava yastığı vb gibi donanımları olması önemli..
    dizel alıcak ama hangisi daha az yakar,hangisi daha konforlu,güvenli,yedek parça,herhangi çıkabilecek bir araç hatası olurmu?
    yorumlar için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMT34 -- 26 Aralık 2007; 4:17:28 >

• Corsa yada Fiesta hangisi temizse onu alsın
  • peki corsa ve fiesta arasında ne gibi farklar var,hangisi daha çok rahat ettirrir,öğrenci olduğu için başının ağrımasını istemiyor...tşk..
  • Bir arkadaşımda corsa dizel var hemen hergün biniyoruz çokta memnun hem az yakıyor hemde konforlu bir araç. Corsa düşünebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: MMT34

peki corsa ve fiesta arasında ne gibi farklar var,hangisi daha çok rahat ettirrir,öğrenci olduğu için başının ağrımasını istemiyor...tşk..
  • fiesta 1,4 TDCİ
  • corsa 1.3 cdti,fiesta 1.4 tdci,seat ibiza 1.4 tdi
    206 dan uzak durun çok basiniz agrir.surekli problem,ikidebir dağılan yürüyenler vs vs.....
    307 zaten bir ust sınıf.onu c sınıfı compactlarla karşilaştırmak lazım
  • Aralarında Corsa Cdti derim. 307 dışında diğer araçları kullandım 307nin sadece içine bindim. Corsa bence güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence colt veya yarisleri de düşün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JLAudio®

Bir arkadaşımda corsa dizel var hemen hergün biniyoruz çokta memnun hem az yakıyor hemde konforlu bir araç. Corsa düşünebilirsiniz.

eğer performansa gerek yok, acelem yok, yavaşyavaş kullanırım derseniz, yüksek sabır sahibiyseniz, CORSA düşünün derim...
  • C
    O
    R
    S
    A

• listende yok ama şu iki arabayıda göz ardı etme. Mitsubishi Colt ve Honda Jazz her ikisiside yakıtı koklar performansı yüksek ve dayanıklıdır?
  • Bu sınıfta rekabet çok yoğun. Ben bir süre benzinli polo kullandım. Kesinlikle kullanımı zevkli, atak, tüketimi makul, konforu tatminkardı.

Yukarıdaki listede ise dizel fiesta ve corsa dayanıklı, problemsiz araçlar (zaten bu yüzden ticari tipleri en çok tercih edilen şirket arabaları)
  • kia picanto yada bi bakın fikir olarak yani. sıfırı 20 , 2.eli 15 lira felan heralde abs klima vs herşey var zaten 1,1 motor az yakıyodur heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crdr -- 1 Ocak 2008; 16:00:38 >
  • dizel ise corsa 1,3 fiesta 1,4 vergi farkı var
    benzinli ise jazz
  • benzinli tercih edeceksen ;

tüketim önemliyse;

mitsubishi colt-honda jazz-toyota yaris

en az benzin tüketen 1.4 benzinli araçlar bu üçüdür.

iç hacim önemliyse;

mitsubishi colt-honda jazz-nissan note

B segmentinde bu üçünden daha geniş araç yok. hatta çoğu C segmentnden bile daha genişler

hayırlı günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vakitsiz61

dizel ise corsa 1,3 fiesta 1,4 vergi farkı var
    benzinli ise jazz

WERGİ FARKI ÖNEMLİİ.ÇOK DOGRU BİR NOKTAYA DEĞİNMİŞ ARKADAŞ..KOMŞUMDA CORSA WAR..O 150 ÖDERKEN BEN 250 ÖDÜYORUM..BUDA ÖNEMLİ BİR HUSUS
  • corsa ve fıestayı kullanma imkanım oldu.bulabilirsen 2005 üstü cdtı corsa oldukça iyi,fiyatını hakediyor.ford fıesta tdcı'da güzel ama corsanın dizeli sanki

daha sessiz gibi geldi.corsada avantajın en alt vergi diliminden ödersin.bide corsanın kasası fiestadan daha şık.

benzinli düşünürsen mitsubishi colt-honda jazz-toyota yaris iyi seçenek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.