Şimdi Ara

Küçük yaşta büyük aile problemim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar çok uzun zamandır çektiğimiz bir problem var Lütfen üşenmeden okuyun çok önemli bir konu.Olay babamın emeklilik maaşının kesilmesiyle başladı annem sordu sordu bulamadı neden kesildi bu 10 yaşındaydım bu olay başladığı zaman sonra bunu ablasına çektiğini anladık sonra içkiye başladı ve evde küfürler savurmaya eve içkili gelmeye başladı benim sünnet altınlarımı bile çaldı kendisi baba demiyorum artık şerefsizin teki kendisi.Bizim oturduğumuz ev bunun ablasının üstüneydi ozamanlarda annemde bu olaylar yüzünden psikolojik sorunlar baş göstermeye başlamıştı daha başındaydı bunun ablasından evi satın almak için annem 12 bin lira para çekti kendisi emekli maaşı alıyor ve kesilmeye başladı.Bu tapu işleri için ablasına verdik 12 bin lirayı ancak kendisi tapuyu vermeyip üstüne inkar etti para verdiğimizi.Kendisinin kocasıda mafya zaten.O zamandan beri annemin psikolojik rahatsızlıkları çok arttı ve şizofreni teşhisi konuldu çok atak geçirdi herşeyi kafasına takmaya başladı ben her gün ağladım o durumlarında.Annem bunu her zaman affetti ve eve aldı bu içki içti bir süre bırakıp sonra pılı pırtı toplayıp anneannemlerin yanına taşındık.Bir süre sonra bu af dilemeye geldi yine affetti annem çok saf bir kadındır kendisi beni kendisi ne emeklerle büyüttü.Ablamda var o ve annem evi birlikte geçindiriyorlardı bunun içkiciliği yüzünden evde çok kavga oldu annemin kulağına felan vurunca ben o zamanlar daha 12 yaşındayım birşey diyemiyorum sadece üzülüyorum ve ayırıyorum o kadar saf bir çocuk olarak yetiştirildimki hiçbirşey yapamıyorum karşı gelemiyorum kendime güvenim yok..Sonrada bu tefecilerden para almış ablamın evlenmesi yakın annem onuda ödedi çekip üstüne ablamın düğün eşyalarını almak için parada çekti 300 lira bir maaşı kaldı sonra ablamın nişan ve düğün günü tozlu kıyafetlerle geldi bu şerefsiz ablam çok üzüldü o olaylardan sonra ağladı yıprandı stresten ve üzüntüden bir deri bir kemik kaldı annemin ilaç dozları arttırıldı ve şeker hastalığı çıktı o kadar şeker-ekmek türü şeyler yememesine rağmen.Ablam evlenince bu biraz akıllandı gibi oldu kahvede çalışıp günde 10-20 lira eve para getirmeye başladı 4 ay çok güzeldi herşey arada yine tartışmalar oluyordu ama eskisi gibi değildi sonra bu gene tefecilerden para almış 3 bin lira 1500 lira ile kumar oynamış 1500 lirasınıda yemiş.Sonra buna güzel bir cila dayağı atmışlar bu kaçtı bir yerlere 2-3 ay gelmedi sonra kefili bunun parasını ödemiş işte bugün geldi eve bu akşam camları kırıyordu az daha evin annem içeri almayınca polisi aradım geldiler götürdüler annem ve babamı annem şikayetçi olucak uzaklaştırma felan verirlermi bu olayları kafama takmıyorum aslında ama anneme olanları gördükçe içim kahroluyor stresten aşırı kilo verdim yememe rağmen seboreik dermatitimde var çok iyi gitmesine rağmen beslenmeme dikkat edip güzel baktığım için bu stresli dönemlerimde acaip artıyor şuan çok kaşınıyorum mesela neyse konumuz bu değil buraya içimi dökmek istedim ve önerilerinizi bekliyorum İzmir'de yaşıyorum yaşım daha 15..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranzer35727 -- 17 Temmuz 2015; 23:33:49 >

• Sabret ve kendi yaşamını kurmak için derslerine çok çalış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.