Arkadaşlar bu trafik canavarı reklamları izledikten sonra ki algınız arabayı çok hızlı sürerseniz trafik canavarı önünüzü kesip yiyecektir olan varmı benden başka
quote:
Orijinalden alıntı: Kirk Hammet
Arkadaşlar bu trafik canavarı reklamları izledikten sonra ki algınız arabayı çok hızlı sürerseniz trafik canavarı önünüzü kesip yiyecektir olan varmı benden başka
Sanırım 5-6 yaşlarındaydım ve bu reklamdan etkilenerek bir ara korkup ağlamıştım.
ben anatolia'nın şarkısından korkardım. kanlı eller falan. akşam tuvalete giderken abim şarkıyı söyleyip, korkuturdu beni .
Akıllı olun.
quote:
Orijinalden alıntı: hahayouaredead
ben anatolia'nın şarkısından korkardım. kanlı eller falan. akşam tuvalete giderken abim şarkıyı söyleyip, korkuturdu beni .
ben bu müziği korku filmi gibi izliyordum yanlış hatırlamıyorsam ve kormuyorum işte diyip izliyordum
Tazmanya canavari gibi birsey sanirdim kucukluk iste
Ben bunu hep caddelerde yaşayıp, hayatı boyunca araba kullanıp kaza yapması gereken kişilere çarptığnı sanardım Bir de özellikle bayramlarda çalıştığını sanardım ..
ben şöyle düşünüyordum. eğer çok hızlı gidiyorsak, karşımıza bu canavarın olduğu tabelala çıkarsa kaza yapıyoruz. hatta babamı uyarırdım; "baba ilerde trafik canavarı var yavaş git" diye.. 4-5 yaşlarındaydım
Arabasına binip önüne gelene çarptığını sanardım
Ne yani trafik canavarı gerçek değil mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme