Şimdi Ara

Küçükköyde oturan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fahrettin Özüdogru Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesini bilen var mı ? ben liseyi küçükköyde eokudum ama bu okulu bilmiyorum gaziosmanpaşadan nasıl gidebilirim. aslında bahçelievlerde oturuyorumda siz gaziden tarif edin

• hiç duymadım ama

bitane ticaret lisesi biliyorum belki o olabilir

çok karışık bi yerde bide:D anlatılmayacak kadar o biçim

yakınlarında cemal gürsel ilköğretim okulu var eğer dediğim ticaret lisesiyse bulman kolaylaşır
  • 1-2 sene önce orada oturuyordum.ORayı bilmiyorum
  • Küçükköy de oturuyorum,tanıdık geldi.Ama eğitimle pek aram olmadığı için kendi okuduğum liseden başka pek fazla lise ismi bilmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

hiç duymadım ama

bitane ticaret lisesi biliyorum belki o olabilir

çok karışık bi yerde bide:D anlatılmayacak kadar o biçim

yakınlarında cemal gürsel ilköğretim okulu var eğer dediğim ticaret lisesiyse bulman kolaylaşır

Hiç duymadın , bir tane bildigin var ki (elemanın sordugu okul olması düşük ihtimal) buna rağmen üşenip anlatmıyosun

Niye cevap yazıyosun
  • yokmu koca forumda bu okulu bilen
  • küçükköy meydanında eski jandarma karakolunu sor, tam onun karşısında kalıyo. biraz yukarda tepelik yerde yoldan bakınca göremeyebilirsin
    ama jandarmanın karşısında
  • bak napcaksın biliyonmu anlatiym...

sen bahçelievlerden metroya binceksin kartaltepe kocatepe metrosunda inceskni..ordan minibüse atlicaksın...sonra cevatpaşaya doğru biyerde inceksin..zaten seni sağda bırakcak..ordan dosdoğru inceksin poligon caddesinden aşağı incen yani..orda kimse soran gösterirler orda benim bi arkadaş da okuyo adı recep...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolucionist -- 24 Mayıs 2008; 0:26:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

bak napcaksın biliyonmu anlatiym...

sen bahçelievlerden metroya binceksin kartaltepe kocatepe metrosunda inceskni..ordan minibüse atlicaksın...sonra cevatpaşaya doğru biyerde inceksin..zaten seni sağda bırakcak..ordan dosdoğru inceksin poligon caddesinden aşağı incen yani..orda kimse soran gösterirler orda benim bi arkadaş da okuyo adı recep...

recpepin msni varmı sende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.