https://x.com/Aydinlanmacilik/status/1800293354078392482 "6 yıl önce ev kirasını ödeyemediği için ev sahibi Tunahan Salihoğlu tarafından mahkemeye verilen ve durumum yok gelirim yok diyerek savunma yapan Buket Özgünlü'nün polis sorgusunda tamamı son dört senede alınmış üzerine kayıtlı 9 daire ve kira aldığı 2 depo olduğu ortaya çıktı" iddiaya göre mv Pervin Buldan'la telefonlaştığı ve son üç yılda 1,11 milyon liralık estetik operasyonu geçirdiği belirlenmiş |
Kuduz Köpekleri Kaçıran Kadının Birden Zenginleşmesi..!?
-
-
iddiaya göre iki sene önceki videosu
-
İlk değildir her halde birilerinin hızla zengin olması bu ülke de
-
kedi köpek fanatikleri : buyrun sahne sizin.
-
Bizim mahallede de bu işleri yapanlar var. Deprem zamanı hataya mama dağıtma ve köpek kurtarmaya gidiyorlardı. Herhangi bir meslek ve işleri yoktu. Çok rahat geçiniyorlardı. Avanta olmasa köpek peşinde koşmazlardı.
-
Bu da aynı. Bi yerde çalışmıyo, işi yok. 7/24 hayvanları dilendirip üstünden para kazanıyo
-
Bu kadin icin ortaligi ayaga kaldiranlar utanir mi bilmem. Konu one cikmasin diye yazmamislar bile 😃 -
tarikat gibi bunlar işte. tarikat nedir? keriz.avi ile zenginleşmektir. -
Vay vay vay -
İt Tapıcıların Çoğu Böyle Çıkarsa Şaşırmayın
Terorist Gibi Olmuşlar Ülkeyi Komple İşgal Etmişler....
-
La yoksa mama lobisi gerçek mi Herkes bir yolunu bulmuş valla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Haziran 2024; 6:5:34 > -
Yalnız ben böyle bir sürü insan tanıyorum. Bu işi yapan birşeye yaramayan mesleksiz kadınlar, bunların yancısı adamlar var. Oluk oluk para harcıyorlar. Her gün pahalı içkiler, alemler bitmiyor. Yasaklı cinslerin kayıt kuyut işleri de bunlarda.
Deprem olmuş doğru düzgün yardım gitmemiş bunlar doblo arabaya hayvan yardım aracı diye bez yaptırmış köpek kurtarmaya gidiyordu. Arabayı gören küfür ediyordu.
Bu işten köşeyi dönüp herhangi bir iş yapmayıp urlada yazlıkta yaşayan bir eleman bile var. Biraz mama saçıyor yardım bekliyor para akıyor.
-
Günaydın. O marketlerde internette gördüğün en ucuz mamalarda bu işlerin içinde
-
quote:
Orijinalden alıntı: stableRevulationiddiaya göre iki sene önceki videosu
kadın evrim geçirmiş resmen...
-
Kara paranın sebeplendirilmis hali çok takılmayın, vardır sebebi ama bunu alinteriyle kazanan adama anlatamazsin bu kadının kim olduğunu da bilemezsin tilki çakal ve kopke ülkesinde ters köşeler çok olur çünkü melek yüzlü şeytan ve ağa düşürmek için çalışan kappe tonladir hadi beyvallah -
Köpekseviciler konuya...
-
Pudra şekeridir belki :)
-
Buna söyleyebileceğin bir şey var mı?
-
Ya da buna söyleyebileceğin bir şey var mı?
Bu da aynı. Bi yerde çalışmıyo, işi yok. 7/24 hayvanları dilendirip üstünden para kazanıyo |
Bizim mahallede de bu işleri yapanlar var. Deprem zamanı hataya mama dağıtma ve köpek kurtarmaya gidiyorlardı. Herhangi bir meslek ve işleri yoktu. Çok rahat geçiniyorlardı. Avanta olmasa köpek peşinde koşmazlardı. |
Yalnız ben böyle bir sürü insan tanıyorum. Bu işi yapan birşeye yaramayan mesleksiz kadınlar, bunların yancısı adamlar var. Oluk oluk para harcıyorlar. Her gün pahalı içkiler, alemler bitmiyor. Yasaklı cinslerin kayıt kuyut işleri de bunlarda. Deprem olmuş doğru düzgün yardım gitmemiş bunlar doblo arabaya hayvan yardım aracı diye bez yaptırmış köpek kurtarmaya gidiyordu. Arabayı gören küfür ediyordu. Bu işten köşeyi dönüp herhangi bir iş yapmayıp urlada yazlıkta yaşayan bir eleman bile var. Biraz mama saçıyor yardım bekliyor para akıyor. |
İt Tapıcıların Çoğu Böyle Çıkarsa Şaşırmayın Terorist Gibi Olmuşlar Ülkeyi Komple İşgal Etmişler.... |
tarikat gibi bunlar işte. tarikat nedir? keriz.avi ile zenginleşmektir.
|
mama lobisi, hayvan lobisi gibi kelimleri ilk duyduğumda uydurma dyiyordum, laf çıkarıyorlar diyordum. Artık eminim ki lobinin kralını kurmuş düzenbazlar. Kendimden özür diliyorum. |
Benzer içerikler
- ayetullah irvani
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- gerçek atatürk fotoğrafları
- genç emeklilere tavsiyeler
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- adima sirket acilmismi
- telsiz kullanım ücreti 2024
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- trendyol kime satıldı
- davud"un sapanı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X