Şimdi Ara

Kuduz Köpekleri Kaçıran Kadının Birden Zenginleşmesi..!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://x.com/Aydinlanmacilik/status/1800293354078392482

"6 yıl önce ev kirasını ödeyemediği için ev sahibi Tunahan Salihoğlu tarafından mahkemeye verilen ve durumum yok gelirim yok diyerek savunma yapan Buket Özgünlü'nün polis sorgusunda tamamı son dört senede alınmış üzerine kayıtlı 9 daire ve kira aldığı 2 depo olduğu ortaya çıktı"

iddiaya göre mv Pervin Buldan'la telefonlaştığı ve son üç yılda 1,11 milyon liralık estetik operasyonu geçirdiği belirlenmiş

• Yalnız ben böyle bir sürü insan tanıyorum. Bu işi yapan birşeye yaramayan mesleksiz kadınlar, bunların yancısı adamlar var. Oluk oluk para harcıyorlar. Her gün pahalı içkiler, alemler bitmiyor. Yasaklı cinslerin kayıt kuyut işleri de bunlarda.

Deprem olmuş doğru düzgün yardım gitmemiş bunlar doblo arabaya hayvan yardım aracı diye bez yaptırmış köpek kurtarmaya gidiyordu. Arabayı gören küfür ediyordu.

Bu işten köşeyi dönüp herhangi bir iş yapmayıp urlada yazlıkta yaşayan bir eleman bile var. Biraz mama saçıyor yardım bekliyor para akıyor.

• iddiaya göre iki sene önceki videosu

https://x.com/enesldp/status/1800520100090703993

• İlk değildir her halde birilerinin hızla zengin olması bu ülke de Kuduz Köpekleri Kaçıran Kadının Birden Zenginleşmesi..!? 

• kedi köpek fanatikleri : buyrun sahne sizin.

• Bizim mahallede de bu işleri yapanlar var. Deprem zamanı hataya mama dağıtma ve köpek kurtarmaya gidiyorlardı. Herhangi bir meslek ve işleri yoktu. Çok rahat geçiniyorlardı. Avanta olmasa köpek peşinde koşmazlardı.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Bu da aynı. Bi yerde çalışmıyo, işi yok. 7/24 hayvanları dilendirip üstünden para kazanıyo

• Bu kadin icin ortaligi ayaga kaldiranlar utanir mi bilmem. Konu one cikmasin diye yazmamislar bile 😃
  • tarikat gibi bunlar işte. tarikat nedir? keriz.avi ile zenginleşmektir.
  • Vay vay vay
  • İt Tapıcıların Çoğu Böyle Çıkarsa Şaşırmayın

Terorist Gibi Olmuşlar Ülkeyi Komple İşgal Etmişler....Kuduz Köpekleri Kaçıran Kadının Birden Zenginleşmesi..!? 

• La yoksa mama lobisi gerçek mi Herkes bir yolunu bulmuş valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Haziran 2024; 6:5:34 >
  • stableRevulation kullanıcısına yanıt

Yalnız ben böyle bir sürü insan tanıyorum. Bu işi yapan birşeye yaramayan mesleksiz kadınlar, bunların yancısı adamlar var. Oluk oluk para harcıyorlar. Her gün pahalı içkiler, alemler bitmiyor. Yasaklı cinslerin kayıt kuyut işleri de bunlarda.

Deprem olmuş doğru düzgün yardım gitmemiş bunlar doblo arabaya hayvan yardım aracı diye bez yaptırmış köpek kurtarmaya gidiyordu. Arabayı gören küfür ediyordu.

Bu işten köşeyi dönüp herhangi bir iş yapmayıp urlada yazlıkta yaşayan bir eleman bile var. Biraz mama saçıyor yardım bekliyor para akıyor.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Günaydın. O marketlerde internette gördüğün en ucuz mamalarda bu işlerin içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: stableRevulation

iddiaya göre iki sene önceki videosu

https://x.com/enesldp/status/1800520100090703993

kadın evrim geçirmiş resmen...  

• Kara paranın sebeplendirilmis hali çok takılmayın, vardır sebebi ama bunu alinteriyle kazanan adama anlatamazsin bu kadının kim olduğunu da bilemezsin tilki çakal ve kopke ülkesinde ters köşeler çok olur çünkü melek yüzlü şeytan ve ağa düşürmek için çalışan kappe tonladir hadi beyvallah
  • Köpekseviciler konuya...

• srkn kullanıcısına yanıt

Pudra şekeridir belki :)

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Buna söyleyebileceğin bir şey var mı?

• Kayrabey kullanıcısına yanıt

Ya da buna söyleyebileceğin bir şey var mı?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.