Şimdi Ara

Kulağa takılmayan kablosuz kulaklık ilgi görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bugün kulaklık pazarını adeta istila eden tam kablosuz kulaklık modelleri bir geleneğe sıkı sıkıya bağlı. O da kulağın içine takılması. Tüm üreticiler kulak içine daha rahat bir şekilde oturabilmesi için tasarımlarını buna göre ayarlıyor. LuDBeat One ise konuya farklı bir açıdan yaklaşmış.

LuDBeat One özellikleri ve fiyatı

LuDBeat One tam kablosuz kulaklık modeli rakiplerin aksine kulağa girmiyor. Kemik iletimi üzerinden ses aktardığı için kulağınızın arkasına veya hemen önüne bir yapışkan katman sayesinde tutunuyor.

Ayrıca Bkz.iPhone 12 Pro karşınızda

Kulaklıkta yer alan noedim mıknatıs kuvvetli bir şekilde yapışkan katmana tutunuyor ve düşmesi pek mümkün olmuyor. Yapışkan tıp dünyasında kullanılan bir madde olduğu için deriye zarar vermiyor. 4 güne kadar kullanılabilen bu yapışkan istendiği kadar satın alınabiliyor.

Kulaklık kısmı ise kemik üzerinden sesi iletecek sürücülere sahip. Yapışkan katmana tutturma esnasında kemiklerin üzerine gelmesine dikkat ediyorsunuz. Bluetooth 5.2 üzerinden bağlantı kuran kulaklık Qualcomm QCC514X yönetim yongasını kullanıyor. Kablosuz şarjlı kutusu ile birlikte toplamda 20 saate kadar kullanılabiliyor.

LuDBeat One tam kablosuz kulaklık en az 105$ bağış yapmayı gerektiriyor. Piyasaya çıktığında 135$ olacak. İstediği bağışı fazlasıyla toplayan LuDBeat One kulaklık modeli Haziran 2021 tarihinde dağıtıma başlıyor.

Kaynak:https://www.kickstarter.com/projects/ludbeat/ludbeat-one-life-safety-with-next-gen-wireless-headphones

• ödemek zorunda olmadığımız borçlar ne zaman çıkar acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adi üstünde BORÇ, almasini biliyorsan ödmesini de bileceksin

• Bluetooth 5.2 ne zaman çıktı La

• ? xd

• Türkey de satışı olursa talibim.süper fikir. Artık kulaktaki o sarı kirlerden kurtulmuş olacağız.

• Fcrm F kullanıcısına yanıt
    Kulaktaki sarı kirlerden kurtulmuş olmazsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kulağa girmiyor.tabiki kurtulacapız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fcrm F kullanıcısına yanıt

Yıkanman gerekiyor kurtulmak için..

• Yapışkanın süresi 3-4 gün, yapışkanı değiştirmeyi unutursan, yolda giderken kulaklık yere düşerse farkında bile olmayabilirsin. Çok saçma bir sistem. İşim gücüm yok birde yapışkanın süresini mi takip edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 27 Ekim 2020; 10:28:43 >
  • kayamtky K kullanıcısına yanıt

Bak bu olmadı işte.iyi biliyormusun yapışkanlı sürekli değiştiğini.bu marka daha önce duymamıştım. Hangi ülke acaba.dh haberi doğru düzgün yap ayrıntı az.

kulak içi hem rahatsız edici hem de sağlıksız. bence güzel ürün. gün boyu kulaklık takmak zorunda olanlar için ideal

• Bari kulak dışı kulak üstü kulaklik sistemiyle yapaydın
    Böyle tam bir para tuzağı

• Sadece başlığı okuyunca gülme tuttu :) Kulağa takılmayan kulaklık deyince lafı başka taraflarıyla dinleyen insanlar için de mi kulaklık yapmışlar dedim , malum yerlerine taksınlar diye :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Fcrm

Bak bu olmadı işte.iyi biliyormusun yapışkanlı sürekli değiştiğini.bu marka daha önce duymamıştım. Hangi ülke acaba.dh haberi doğru düzgün yap ayrıntı az.

Haberde şu yazıyor:

" 4 güne kadar kullanılabilen bu yapışkan istendiği kadar satın alınabiliyor."

Gördüğün gibi kafamdan uydurmuyorum. İyi oku, 3 kere düşün, ondan sonra cevap yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 27 Ekim 2020; 12:20:56 >
    Uzun ömürlü yapışkanlar var ama kulaklığı vücudunuzun bir parçası gibi benimsemek lazım :)

• Çok iyi gerçekten harika bir ürün

• Güreşçilerin beklediği ürün çıktı sonunda

• Beklemeyip satın alayacağım bir ürün daha çıkmış.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.