Şimdi Ara

KULAĞIMA NE OLUYO?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3 gündür sağ kulağım kapalı gibi.sanki bir şey tıkamışlar... ağrı yok ancak rahatsız ediyo? doktora gitmeye üşeniyorum.daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı? korkmaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 6 Temmuz 2009; 16:05:54 >

• bende çok oluyor, kulak damlası veriyolar genelde ama ciddi bir durum olabilir doktora görün derim
  • bi pipet al bir ucunu kulağını bir ucunu azına al ve üfle

Doktora git hacı kulak şeyleri çekilmez ciddiyim
  • saolun arkadaşlar
  • Doktora git,yıkatma fişi verekcektir büyük ihtimal.

Yıkanır bir şeyi kalmaz.
  • Dostum merak etme. Bana düzenli olarak oluyor bu dediğin. Doktora git kulağını temizlet. Direk KBB ye gir kulağım tıkalı de. O kulağına kamera sokcak sana gösterecek içerisine. Sende böyle ağzın açık bakacaksın. Sonra kulağına bir alet sokup çekicek o kulak sıvısını.(pislik değil bu kulak sıvısı. herkes pislik diyor. bunu kulak kendi salgılıyor.sebebi ergenlik dönemi ile alakalı olabilir, çok yağlı şeyler yemeyle alakalı. yada benim gibi kulak yolun dar olabilir,bundan dolayı bu sıvıyı biriktirip dışarı atamıyordur kulak))

Ve sakına sakın kulağınıza hiçbirşey sokmayın.Kulak temizleme çöpü bile dahil. Ve mümkünse kulağınızı tıkanmasa bile bu şekilde temizlemeyin. Sadece dışardan görünebilen kadar kısmını hafifçe temizleyin bu çöplerle. Daha ileri iterseniz bu kulakta biriken sıvı siz olmadığını fark etseniz bile ileri gider. Sizi zora sokar sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 6 Temmuz 2009; 17:39:58 >
  • Bende bu tarz bir konu varken şunu sorayım,sol kulağımda belli ses tonlarında ağrı oluyor(sus kaçtığında olduğu gibi),doktora gittim ama işitme kaybı olmadığını söyledi.Çapa ya gitmemi eklemlerle alakalı olabileceğini söyledi,sizce nedir?Bu dedğim olay konser den sonra oldu ve 3-4 aydır var,sadece o dediğim ses tonlarında oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Time -- 6 Temmuz 2009; 18:07:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bana bişeyler oluyo
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Up
    quote:

Orjinalden alıntı: Reaperrr

Bende bu tarz bir konu varken şunu sorayım,sol kulağımda belli ses tonlarında ağrı oluyor(sus kaçtığında olduğu gibi),doktora gittim ama işitme kaybı olmadığını söyledi.Çapa ya gitmemi eklemlerle alakalı olabileceğini söyledi,sizce nedir?Bu dedğim olay konser den sonra oldu ve 3-4 aydır var,sadece o dediğim ses tonlarında oluyor?

Yardımcı olacak biri bilgilendirirse sevinirim
  • Benimde kulağımın içinde yara oldu kulaklık takamıyorum. İltihapa filanda benzemiyor.
    Ahmet geçmiş olsun læ bu arada.
  • ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
  • Kulağın tıkanmış olabilir onun için doktora gidekceksin ve sana bir damla verecek onu bir haftaya yakın damlattıktan sonra yıkayacaklar ve her sesi duyar olursun veya orta kulak iltihabı olmuş olabilirsin(ilerledimi çok feci ağrı verir haberin olsun).
    Geçmiş Olsun.
  • elf e dönüşüyosun
  • Ne tesadüfki aynı rahatsızlıktan bugün doktora gittim . Kulağımın içerisini temizledi ve tıkanıklık hissi bir nebze azaldı . Kulağımda duyma problemi şu anlık yokmuş bir ilaç yazdı gripten kalan iltihaplanma olabilirmiş eğer ilaç işe yaramazsa 2 hafta sonra işitme testine gidicem . Seninkiside önemsizdir umarım .
  • The Cube
  • Geçmiş olsun Ahmet.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurkishFist

bi pipet al bir ucunu kulağını bir ucunu azına al ve üfle

Doktora git hacı kulak şeyleri çekilmez ciddiyim

• quote:

Orjinalden alıntı: AhMeT.

Arkadaşlar 2-3 gündür sağ kulağım kapalı gibi.sanki bir şey tıkamışlar... ağrı yok ancak rahatsız ediyo? doktora gitmeye üşeniyorum.daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı? korkmaya başladım

Benimde aynı şey başıma geldi. Kulak zarı yırtılmış dedi doktor. Kesinlikle doktora gitmeni öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ru3acava

quote:

Orjinalden alıntı: AhMeT.

Arkadaşlar 2-3 gündür sağ kulağım kapalı gibi.sanki bir şey tıkamışlar... ağrı yok ancak rahatsız ediyo? doktora gitmeye üşeniyorum.daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı? korkmaya başladım

Benimde aynı şey başıma geldi. Kulak zarı yırtılmış dedi doktor. Kesinlikle doktora gitmeni öneririm

Zarı diktirmek mümkün mü(kulak zarı)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.