Şimdi Ara

Kulağımızdaki ince çınlamaya benzer sürekli gelen ses nedir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
16.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi 2 gündür takıntı haline geldi.Tarif edemiyorum sesi ama herkes duyuyor sanırım odaklanınca ve kafaya takınca sesli ortamda bile duyuyorsun.Nedir bu ses bilen var mı?Kulak çınlaması değil.

• şu an son ses kulaklıktan müzik dinliyorum ama hala var tiz sesi gibi ama çınlama değil umarım kısa sürede geçer psikolojik heralde :)
  • suan bendede oluyor
    kulak cinlamasi bi kac gundr boyle her gece cok sinir bozucu bisey bigun doktora gitcm ama en son doktora basmda olan.kist icn KBB ye gittigmde bi adam geldi bn muaene koltugnda otururken.kulagm cinliyor bunu cektrn demstniz buyrun dedi dktor ilac yzdi ve bu ilac sadece kulagnin cinlamasinin cogalmsini engelliyck yok etmiyck her gun kulagn cinliyck dedi eger ilaclari kullanirsan coglmaz ama cinlar kullanmazsan daha cok cinlar dedi acaba tedavisi yok mudr diye korkuyorum gerckten sinir bozucu bisey ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim bir arkadaşında kulağı çınlıyordu 1 hafta içinde Helvasını yedik,Uzaylılar çip yerleştirmiş.
  • dikkatli bir şekilde dinleyen herkes o sesi duyabilir , nedeni kulak çevresindeki damarlardan akan kandır.Sen biraz fazla dikkat eder olmuşsun..
  • her zaman olmayan ara ara şiddetli olan bir çınlamaysa tansiyonunuz yükselmiş olabilir..sinirlenip üzüldüğünüzde ve baş ense ağrsı ile birlikte duyuyorsanız büyük ihtimalle tansiyonunuz yükselmiş demektir ölçüp kontrol etmenizde fayda var

• Bende ara sıra biiip biiip biiip diye bi ses oluyor evin orda ki engelli asansörünun çıkardığı sesle aynı ordan duydum ilk sonra ara sıra kulağıma gelmeye başladı bende anlamadım niye böyle bişey oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bagajdan garip bir ses geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her insan sessiz bir ortama gittiğinde duyar bunu.
  • Bendede vardı.Doktora gittigimde östaki borumun kuçuk oldugunu ve agzımdan nefes aldıgımda orta kulaga hava kacmasından dolayı oldugunu söyledi.
    Cözümü yokmuş malesef
  • Arkanızdan saydiriyorlar sizin haberiniz yok

• Arkadaşlar normalde olan bir ses çınlama değil ince tiz bir ses sadece nette okuduğum bir yazı yüzünden kafama taktım dinlemeye aldım kendimi yoksa biri andığı zaman falan çınlar öle birşey değil odaklanınca sizde duyarsınız ama yapmayın artık odaklanmasam da duyuyorum ama bi ara doktora gidip sorucam hem bi kontrol anlamında kulaklarımı da muayene ettiricem

• Sürekli var ses ara ara değil tansiyonuma baktım normal aslında ses aynı zamanda kafanın içinde gibi ama odaklanmayın sakın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: empatian

dikkatli bir şekilde dinleyen herkes o sesi duyabilir , nedeni kulak çevresindeki damarlardan akan kandır.Sen biraz fazla dikkat eder olmuşsun..

+1

ayrıca gece kulağınızın üstüne yatın o zaman daha iyi duyarsınız o sesi
  • Aynen hocam gece daha çok duyuyorum annemde çınlama var mesela ağustos böcekleri gibi diyor ama çınlama değil bu sanırım dikkat eden herkeste var

• Bazen kendimi uzaylı gibi hissediyorum. 20 Saniye Boyunca Sinyal Sesi Alıyorum. Garip oluyor
  • Bende de vardı bu sorun. KBB ye gittim geniz etin var dendi. Geniz eti de çınlama yaptırıyormus. Ameliyat oldum geçti. Çok ufak bir şeymiş zaten nefes almamı falan engellemez, horlama yapmazdı. Ama kulakta çınlama yapıyormuş işte.

• Arkadaşlar sesin neye benzediğini buldum. Eski crt monitör veya tüplü tvlerde tv kumandadan kapatıldığında bir ses gelirdi ince o ses işte. Herkesin duyduğu dediğiniz ses o ses mi? Kulak çevresindeki damarlardan akan kanın sesi dediğiniz. Nedir bu valla anlamadım ben.

• AYNI SORUN HER İNSANDA OLUR SESSİZ BİR YERE GİDİP ODAKLANMAK GEREKİR AMA BENIM BIRAZ DAHA DUYULABILECEK DÜZEYDE SANIRIM 13 YASIMDA BU YILIN SUBAT AYINDA BASLAMISTI ILK GUNLERDE BUNALIMA FILAN GIRMISTIM SBSYE HAZIRLANIODUM BIDE AMA KESİNLİKLE BÖYLE BİRŞEY BAŞINA GELEN TELAŞ YAPMASIN DİREKT DOKTARA GİTSİN BENCE KULAKLARI RAHATLATMAK İÇİN BİRKAÇ İLAÇ YAZIYORLAR SONRA GÖNDERİLYORLAR GITTIKCE INSAN TOPARLANIO DERS FILAN CALISMAYA ENGEL VEYA GUNLUK HAYATI ETKILEYECEK BIRSEY DEGIL NEDENINI BEN KULAKLIKLA MÜZİK DİNLEDĞİMDEN SANIYORDUM SOL PONSUMDA BİR SIVI ÇIKTI GALİBA DOKTORLAR ÖYLE DEDİ KOLLARDADA UYUŞMA YAPABILIYORMUS
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.