Şimdi Ara

Kulak çınlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Salı gecesi gece kulübüne video çekimine gittik. Yaklaşık 2 saat kaldık. Eve gelip yatağa yatınca çok fena çınlama oldu. Şuana kadar azaldı fakat odam çok sessiz olduğu için derinden bir tiz ses duyuyorum. Ya takıntı yaptım sessizliğin sesini duyuyorum ya da harbiden var. Kardeşimin de geçenlerde bir konser sonrası çınlaması olmuş. 1 hafta sürmüş geçmiş. Doktora gidicem fakat kalıcı olmasından korkuyorum. İşin ilginç yanı o mekanlarda hergün korumalık yapanlar veya böyle mekanlara sürekli takılan insanlar var. Onlara birşey olmuyor mu? Ben ilk defa böyle bir yere gittim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım iki yıl olmak üzere ve bende kalıcı oldu kulak çınlaması, çaresizce forumda dolaşıyorum belki bişey bulurum diye, benim sana tavsiyem kulaklıkla bir süre müzik dinleme, yüksek sesli yerde asla bulunma bir süre, ve kulağına odaklanma bende bir kaç gündür ya çok takmaya başladım yada başka bişey var bilmiyorum ama çok fena çınlıyor gündüz farketmiyordum şuan gündüz bile farkediyorum çözüm arayışındayım.

• benim tamamen geçti sayılır kardeş. çok korktum başta geçmeyecek diye. çünkü uykuya dalamıyordum. şimdi çok iyiyim. umarım sen de iyileşirsin. bir de geçmeseydi dr ahmet şirin'e gidecektim. r-tms tedavisi ile baya düzelenler olmuş. araştır istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Choqo

benim tamamen geçti sayılır kardeş. çok korktum başta geçmeyecek diye. çünkü uykuya dalamıyordum. şimdi çok iyiyim. umarım sen de iyileşirsin. bir de geçmeseydi dr ahmet şirin'e gidecektim. r-tms tedavisi ile baya düzelenler olmuş. araştır istersen.

Hocam sizin nasıl düzeldi? Ne tedavisi uygulandı. Devlet hastanesine mi gittiniz?
  • Konuyu araştıracağım benim de çok sıkıntı çektiğin bir durum
  • Kbb gittim. Doktor betaserc ve apikobal b vitamini yazdı. Hergün düzenli kullandım. Çok yavaş da olsa zamanla düzeldim. Fakat ilaçlar mı fayda etti yoksa kendiliğinden zaten geçecek miydi bilemeyiz tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Choqo

Kbb gittim. Doktor betaserc ve apikobal b vitamini yazdı. Hergün düzenli kullandım. Çok yavaş da olsa zamanla düzeldim. Fakat ilaçlar mı fayda etti yoksa kendiliğinden zaten geçecek miydi bilemeyiz tabi.

Benim 7 yıldır var Daha fazla beklemeden randevu alayım bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulak Çınlaması (TİNNİTUS)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biri sizi anıyor derlerdi demek hepsi yalanmış.
    Kendiliğinden gelen kulak çınlaması neden oluyor peki gürültü olmadan durup dururken 3-5sn çınlayıp geçiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.