Şimdi Ara

Kulak temizliği nasıl yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorsunuzki kulağımız çok önemli ve hassas bir organımız hiçbir zarar vermiycek şekilde nasıl temizleyebiliriz

• kulak temizleme çubukları vs zararlı diye biliyorum. kulak zaten kendi pisliğini atıyor bu çubuklar geri itiyormuş. en temizi benim gibi tıkanıklık hissi yaşadıysan kulak burun boğazdan randevu alıp kulak temizliğini yaptırmak. ekstra başka bir şey yapmak zararlı olabilir, dediğin gibi hassas bir organ mikrop kapıp iltihap olursa sıkıntı olur
  • Eyvallah temizlemeyelim o kulak çubuklarıyla. Ancak kepçe kısmını suyla parmağımla silsem de delik kısmında iğrenç görüntüler oluşabiliyor. He bi de iyice kuruyup bi anda pıt diye kulağınızdan düşebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsaret parmagima pecete koyup oyle siliyorum ben. Kulak cubugu kullanmadim hic. Gerek de duymadim. Her gun dustan sonra kulagim hafif islakken peceteyle siliyorum, hic sikinti da cekmedim bugune kadar.

• Şu havayla çeken makinalardan kullanan varmı?

• Hortumdan gelen tazikli su ile yapılır.

• Kulak temizliği nasıl yapılır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asla temizlemem
    kirler biriktikçe kendiliğinden düşer

• Kulağı tıkandığı için doktorda temizlettirdikten sonra her sene tekrarlayan var mı ben bi kere temizlettirdim bir sene sonra yine tıkanmıştı mecbur temizlettim de artık tıkandıktan sonra 3-5 gün bekliyorum kendi kendine geçiyor garip bişey

• duşta yıkarım. duştan sonra kulak temizleme çubuğu ile temizlerim haftada 1.
  • Kulak çubuğunu sokarken kulak deliğinin yukarısına dayayarak içeri doğru ittirilir, yeteri kadar sokulduktan sonra bu sefer aşağı doğru sıyırma yapar gibi döndürülerek çekilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • peçete ile temizlik yapılır kulak çubuğu kullanılmaz

çok büyük bir şikayetin varsa KBB`ye git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Şu havayla çeken makinalardan kullanan varmı?
    evt görmüştüm birde mum varmış yakıyorsun mum eriyor çekiyorsun almış pisliği
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.