Ürün garantisi ile ilgili herhangi bir forum kısmı olmadığı için buraya açıyorum.
Teknosadan 1 ay önce aldığım Siberia v2'nin jakı yamuldu dün. Salak kafam işte penseyle düzeltmeye çalıştım, daha beter bozuldu. Yamukken 2 taraftan da ses geliyordu, şimdi hiç gelmiyor ya da girişi oynatıp anca ses getirebiliyorum. Jakın üstünde penseden kaynaklanan çizikler var ve bariz görünüyor. Garanti kapsamına girmez sanırsam, çünkü kullanıcı hatası.
Yeni kulaklık vermezler herhalde, kimse vermez. Direkt olarak jakı değiştirmelerini istesem, ücretli servis istesem olur mu? Eğer bunu istemezsem geri yollarlar ve paralı tamir isteyip istemediğimi sorarlar. Beklemek istemiyorum, hayatım garantilerde geçti. 2,5 senelik pc 3 defa garantiye gitti. Sizce ne yapmalıyım?
Götür bi elektronikçiye tamir etsin beklemezsin en azından
1 ay önce aldım ama garantisi var
Ücretsiz yapmazlar gibi fakat sakın işte böyle penseyle yaptım deme dene bi. Sakın elektronikçiye de götüreyim deme. Fakat beklemen gerekebilir :/
quote:
Orijinalden alıntı: TheDeviLofDark
Ücretsiz yapmazlar gibi fakat sakın işte böyle penseyle yaptım deme dene bi. Sakın elektronikçiye de götüreyim deme. Fakat beklemen gerekebilir :/
Jakın üstünde dikkatli bakıldığında çizikler var. Bunlar neden oldu diye sorarlar, ama doğru diyorsun penseyle yaptım dememem lazım. Ben yine de 2 taraftan da ses gelmiyor falan derim. Sağol
Ben teknosadan kulaklık aldığımda herif, bir daha bozulursa getir garantisiyle direk yenisini veriyoruz alma sürekli sürekli dediydi. Ben hiç denemedim. Ama penseyle oynadığın için vermeyebilirler de.
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Ben teknosadan kulaklık aldığımda herif, bir daha bozulursa getir garantisiyle direk yenisini veriyoruz alma sürekli sürekli dediydi. Ben hiç denemedim. Ama penseyle oynadığın için vermeyebilirler de.
Ya kulaklığın sadece jakı sorunlu, geri kalan her yeri sorunsuz. Hatta jakın arkasındaki kablolarda bile sorun yok, sadece jakı hafif oynatınca düzeliyor, ama çok belli bir yere getirince düzeliyor. Böyle yapmayınca 2 taraf da pert. Neyse bugün bir gidip vereyim kulaklığı sağol yardım için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme