Bildirim
Kulaklığın sağından ses gelmiyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kulaklığın bozulmuş -
Geçmiş olsun -
Ulan hep sağ taraf bozuluyor. Kaç kere kulaklık aldım hep sağ taraf ilk gidiyor. Yemin ediyorum sağ tarafta bir cenabetlik var. -
bozuk -
Yeni aldım daha. MSN de kameralı mikrofonlu görüşme yapınca ses de gitmiş kadar oluyor hiç duyulmuyor nerdeyse. -
Kulağın bozulmuş kardeş. Bi doktora görünmelisin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Debaser
Kulağın bozulmuş kardeş. Bi doktora görünmelisin.
Bu da bir bakış açısı...mantıklı -
quote:
Orijinalden alıntı: Defense Devil
Ulan hep sağ taraf bozuluyor. Kaç kere kulaklık aldım hep sağ taraf ilk gidiyor. Yemin ediyorum sağ tarafta bir cenabetlik var.
sağ kulağın bozuk olmasın? -
kablo içten kopmuş olabilir genelde öyle olur ztn kulaklık kabloları ince olur ve çok rahat kopabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
quote:
Ulan hep sağ taraf bozuluyor. Kaç kere kulaklık aldım hep sağ taraf ilk gidiyor. Yemin ediyorum sağ tarafta bir cenabetlik var.
sağ kulağın bozuk olmasın?
oha! aynen lan -
quote:
Orijinalden alıntı: Exhell
quote:
sağ kulağın bozuk olmasın?
-
Bence format atmalısın. -
sol kulaklığı ikiye böl -
Sağı sola solu sağa tak artık sol bozuk olur onuda kendin bul.. -
quote:
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: MrTrmn
quote:
+1
sennheiser kulaklık al hiçbir sorun yaşamazsın adamlar yapıyorlar çünkü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X