Şimdi Ara

kulaklık anfisi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abilerim ustalarım hocalarım sizlere bi kaç soru sorucam yardımcı olursanız sevinirim

aracımda kicker 38 cm subwoofer var yüksek seviyelerde müzik dinlemeyi severim her telden dinlerim genelde arabada o sese alışınca evdede ufak sistemler yeterli gelmiyo 5+1 ler falan bi yere kadar gümbür gümbür olmuyo sürekli şikayetler oluyo ufak bi 2+1 aldım ses açmayınca hoşuma gitmiyo açınca şikayet en son kulaklıkta karar kıldım bi arkadaşımın tavsiyesi ile aliexpresten bluedio turbin blututlu kulaklık aldım hoşuma gitti açıkcası ama biraz daha yüksek ve kaliteli sesler arıyorum sadece kulaklıkla olmayacağını anladım belirli saatten sonra evde haporlorlerin sesi açılmıyo komşular rahatsız olma durumu söz konusu o yüzden kulaklık amfisi almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlardan artıları ve eksileri ile tavsiyeleri varsa ona göre bi ürün alıcam aslında aradığım ürün blutut aracılığı ile telefona bağlayıp anfiyide kablo ile kulaklığa bağlamak o şekilde kullanmak istiyorum yada hem mp3 çalma özelliği olan amfi varmı onu bilmiyorum tecrübeli ve bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum
    bir kaç ürün var ama işe yararmı yaramazmı bilmiyorum

http://tr.aliexpress.com/item/Stereo-Audio-amplifier-amplificador-Built-in-power-Portable-Headphone-Amplifier-earphone-Amp-mini-Preamps-For-3/2054902789.html?ws_ab_test=201556_3,201527_2_71_72_73_74_75,201560_1

http://tr.aliexpress.com/store/product/XDUOO-X2-Professional-HIFI-MP3-XQ-10-earphone-amplifier/1183804_32373482746.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUTFU NOHUTCU -- 8 Ekim 2015; 19:50:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.