Şimdi Ara

Kulaklık takılı olmadığı halde takılı göstermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 5s telefonum sabah kara düştü çok fazla kar almamıştı. Eve dönerken telefon görüşmesi yapmaya çalıştığımda karşı tarafın sesi ve benim sesim karşı tarafa gitmiyordu kulaklık takılı olmadığı halde. Kulaklığı takıp denediğim zamanda karşı tarafın sesi geliyordu ancan benim sesim gitmiyordu.Şuan kulaklık takılı olmamasına rağmen takılı gösteriyor. Bir kaç arkadaşım fön makinesiyle kurut pirince koy dedi bu dediklerini yapmadan önce zorluya götürsem bakarlar mı ? yoksa dediklerini yapmalı mıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: vietnam06

İphone 5s telefonum sabah kara düştü çok fazla kar almamıştı. Eve dönerken telefon görüşmesi yapmaya çalıştığımda karşı tarafın sesi ve benim sesim karşı tarafa gitmiyordu kulaklık takılı olmadığı halde. Kulaklığı takıp denediğim zamanda karşı tarafın sesi geliyordu ancan benim sesim gitmiyordu.Şuan kulaklık takılı olmamasına rağmen takılı gösteriyor. Bir kaç arkadaşım fön makinesiyle kurut pirince koy dedi bu dediklerini yapmadan önce zorluya götürsem bakarlar mı ? yoksa dediklerini yapmalı mıyım ?

Cihazınız kulaklık girişinden sıvı aldığı için öyle yapıyor hocam daha önce başıma geldi akşam yatarken telefonu pirince yatırın sabah uyandığınızda muhtemelen düzelmiş olacak.

Eğer düzelmemiş olur ise Apple Store'a götürebilirsiniz.

• iPod Touch 5 kullanırken aynı olay başıma gelmişti 1 gün sonra kendiğinden düzelmişti
  • Nerde düşürdünüz şehir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ostard kullanıcısına yanıt
    Şuan telefonla hoparlörden konuşabiliyorum. Sanırım dediğinizi yapacağım fön makinesiyle kurutmama gerek var mı peki ?
  • Makinayla kurutmak çok sağlıklı olmayabilir. En iyisi pirince koyun 1-2 gün bekleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: vietnam06

Şuan telefonla hoparlörden konuşabiliyorum. Sanırım dediğinizi yapacağım fön makinesiyle kurutmama gerek var mı peki ?

Fönü tutmayın hocam gece yatarken pirince yatırım sabaha düzelmiş olacak

• pirince yatırmak işe yarayabilir
  • Ostard kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için teşekkürler sorun halloldu. Gece yatarken kapatıp pirince koycaktım telefonu kapattım ve tekrar açmam gerekti. Açtığımda sorun çözülmüştü pirincede gerek kalmadı. Tekrar yardımınız için teşekkürler.

• Rica ederim hocam hallolmasına sevindim gözünüz aydın

• kuruyunca dert bitmiş bari iyi iyi-

garanti dışı kalma derdi olmasın birde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.