Şimdi Ara

Kulaklık tamiri (corsair void pro wireless) Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

corsair void pro wireless kulaklık kullanıyorum fakat pil ömrü dolan pili bugün değiştirmek istedim ve pil aldım, değişikliği yaparken aşağıdaki resimde gösterdiğim kulaklık üzerindeki devre koptu, uhu ile yapıştırdım fakat kulaklığı çalıştırdığımda o hoparlörden ses gelmedi. Acaba devre yerinden koyunca kabloya da mı zarar verdi diye kontrol derken resimde işaretlediğim kablo lehimden kurtuldu bende resimdeki gibi tekrar lehimledim ama hiçbir şekilde o hoparlörü çalıştıramadım. ucuz bir şey olsa bu kadar uğraşmayacaktım. Şuanda aklıma başka bir şey gelmiyor, ne yapabilirim ? Beni yönlendirirseniz sevinirim.

Acaba bu hoparlörden kopan devre hoparlöre nasıl bir bağlantısı varı, o mu koptu, resimde gördüğün üzere siyah bir lehim var üzerinde devrenin, bu ne işe yarar, onla mı alakalı hiç bilmiyorum :( Bilen, uzman arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

• hocam merhabalar aynı sorunu ben de yaşamaktayım çözüm bulabildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koptu dediğiniz o devre kulaklık bobinini kablolara bağlamak için koptuysa bobin uçları kopuk demek yani kulaklık hoparlörü çöp olmuş yeni hoparlör alıp çok dikkatli bir şekilde lehimlemek lazım.

• Çok ince işçilik ister orayı ameliyat yapar gibi oymak lazım ve bobin uçlarını bulmak lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • savsat2000 S kullanıcısına yanıt

fotoğrafta da gördüğünüz gibi küçük kart olduğu yerden çıktı açıkçası ben herhangi bir kablo vs görmedim yapışkanla tutturulmuş gibi duruyordu kendim silikonla yapıştırdığımda ise çalışmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık hoparlörünün kablosu kıldan daha ince kopunca göremezsiniz çünkü tam dipten kopuyor ve evet yapışkanla yapıştırılıyor tabi kablo lehimleniyor.Dikkat edrseniz kartın üzerinde 4 adet lehim yeri var ikisi hoparlör bobini için ikiside kabloları lehimlemek için yani havyayla hoparlör bobinlerine pek dokunmayalım diye araları ayrılmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.