arkadaşlar benim k850 telefonum için sizler'den model tavsiyesi bekliyorum ilginiz için şimdiden teşekkürler
ep-630 derim
quote:
Orijinalden alıntı: frt-_-ctn
ep-630 derim
K850i telefonumda Sennheiser CX-400 kullanıyorum. Çok kaliteli bir kulaklık..
quote:
Orijinalden alıntı: pohuman
K850i telefonumda Sennheiser CX-400 kullanıyorum. Çok kaliteli bir kulaklık..
Alıntıları Göster
Evet bende cx400 kullanıyorum, tavisye ederim..Elma sepetinde superfi 3 war, ona da bi bak istersen...
quote:
Orijinalden alıntı: AristA
Evet bende cx400 kullanıyorum, tavisye ederim..Elma sepetinde superfi 3 war, ona da bi bak istersen...
Alıntıları Göster
Benim imzamda sattığım kulaklıkla beraber hazırladığım k850i acoustiği öneriyorum ilaç :)
bütçen ne kadar ona göre bir sürü kulaklık önerilebilir
quote:
Orijinalden alıntı: ŞahEser
bütçen ne kadar ona göre bir sürü kulaklık önerilebilir
ben de ep-630 öneririm kullanıyorum gayet memnunum
quote:
Orijinalden alıntı: gok90
ben de ep-630 öneririm kullanıyorum gayet memnunum
Alıntıları Göster
1 seneyi geçik süredir EP-630 kullanıyorum, fiyatına göre iyi bir kulaklık, tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907
1 seneyi geçik süredir EP-630 kullanıyorum, fiyatına göre iyi bir kulaklık, tavsiye ederim.
Alıntıları Göster
bence daha iyi kulaklıklarada bakabilirsin bence ep-630dan daha iyilerini 20-30 fazla vererek alabilirsin...
bende ep-630 kullanıyorum ama daha iyisini almanı tavsiye ederim ha memnunmusun diye sorarsan memnunum :)
quote:
Orijinalden alıntı: rezalet forum
bence daha iyi kulaklıklarada bakabilirsin bence ep-630dan daha iyilerini 20-30 fazla vererek alabilirsin...
bende ep-630 kullanıyorum ama daha iyisini almanı tavsiye ederim ha memnunmusun diye sorarsan memnunum :)
Alıntıları Göster
hepsi burdadan 20 ytl ye hpm-70 al mis gibi kulaklık akustiklede fazlasıyla yetiyor basslar ve tizler gayet net 3. yuvarlagı gecemedim akustik sayesinde gereksiz paralar verme
quote:
Orjinalden alıntı: rpm7200
arkadaşlar benim k850 telefonum için sizler'den model tavsiyesi bekliyorum ilginiz için şimdiden teşekkürler
senheiser CX300 kullanıyorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: bilgisatan
quote:
Orjinalden alıntı: rpm7200
senheiser CX300 kullanıyorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim.
EP630 Teknosa'da 99 YTL olmuş yani 100 olmuş... Dolar yüzünden... Kulaklık almanın sırası değil sanırım...
quote:
Orijinalden alıntı: CrusaderZone
EP630 Teknosa'da 99 YTL olmuş yani 100 olmuş... Dolar yüzünden... Kulaklık almanın sırası değil sanırım...
Alıntıları Göster
arkadaşlar bu kulaklıkları kullanıyosunuzda bunların girişleri telefon için değil! dönüştürücü kullanmak zorundayız. peki dönüştürücü ses kalitesini etkiliyomu? yada dönüştürücülerin kalitelisi/kalitesizi varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: CrusaderZone
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: CrusaderZone
ohhhaaaaa desem ayıp olmaz dimi :S 100ytl.mi yav daha 2hafta önce 35.den 70e fırlamıstı :S offff
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: CrusaderZone
ohhhaaaaa desem ayıp olmaz dimi :S 100ytl.mi yav daha 2hafta önce 35.den 70e fırlamıstı :S offff
Alıntıları Göster
Niye nedir bir kulaklık 100 YTL edermi ya. (Ep 630 için söylüyorum) O kulaklığın ederi en fazla 30 YTL. Anlamadım gitti bu son bir yılda kulaklık satışlarımı ne arttı ha bire fiyat arttırımı yapılıyor. Daha öncede cx 300 durduk yere iki katına çıkmıştır doviz artışı felan da yoktu. Bu işin içinde başka şeyler var, Türk insanının kaliteli müzik dinleme zevki engelleniyor
quote:
Orijinalden alıntı: join
Niye nedir bir kulaklık 100 YTL edermi ya. (Ep 630 için söylüyorum) O kulaklığın ederi en fazla 30 YTL. Anlamadım gitti bu son bir yılda kulaklık satışlarımı ne arttı ha bire fiyat arttırımı yapılıyor. Daha öncede cx 300 durduk yere iki katına çıkmıştır doviz artışı felan da yoktu. Bu işin içinde başka şeyler var, Türk insanının kaliteli müzik dinleme zevki engelleniyor
Alıntıları Göster
yav teknolojinin oyuncak olmasına kızıyom ben resmen yeni sömürgecilik durumuna geldi... önceden savasla toprakları işgal edip sömürürlerdi şimdi teknolojiyle sömürüyorlar bu vergilerde dolar artmasıda bahanesi oluyor
quote:
yav teknolojinin oyuncak olmasına kızıyom ben resmen yeni sömürgecilik durumuna geldi... önceden savasla toprakları işgal edip sömürürlerdi şimdi teknolojiyle sömürüyorlar bu vergilerde dolar artmasıda bahanesi oluyor
Ben 2007'nin ortalarında aldığımda 43 YTL idi EP-630, peşin indirimle 40'a almıştım Gold'tan (Orjinal), kulaklık dövizin de etkisiyle değer kazandı, Teknosa'da denildiği gibi 99 YTL şu an ama orada aşırı pahalı, normal fiyatı 50-60 YTL civarında olması lazım, mesela Hepsiburada'da 60 YTL: http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=520&productid=bd49822
Ayrıca maalesef o sipariş ettiğiniz kulaklık çok büyük ihtimalle orjinal bir ürün değil. Güvenilir bir alış-veriş sitesinden veya mağazasından alırsanız kafanız rahat olur, orjinal mi acaba diye düşünmezsiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: HuNTeR_1907
Ben 2007'nin ortalarında aldığımda 43 YTL idi EP-630, peşin indirimle 40'a almıştım Gold'tan (Orjinal), kulaklık dövizin de etkisiyle değer kazandı, Teknosa'da denildiği gibi 99 YTL şu an ama orada aşırı pahalı, normal fiyatı 50-60 YTL civarında olması lazım, mesela Hepsiburada'da 60 YTL: http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=520&productid=bd49822
Ayrıca maalesef o sipariş ettiğiniz kulaklık çok büyük ihtimalle orjinal bir ürün değil. Güvenilir bir alış-veriş sitesinden veya mağazasından alırsanız kafanız rahat olur, orjinal mi acaba diye düşünmezsiniz...
Alıntıları Göster
aslın da aklıma böyle birşey gelmedi ,satıçı ürünün kampanyalı olduğunu not düşmüş ,esas öğrenmek istediğim sitede gitti gidiyor da böyle şeyler yani sipariş verdiği ürünün takliti gelen varmı.
quote:
Orijinalden alıntı: rpm7200
aslın da aklıma böyle birşey gelmedi ,satıçı ürünün kampanyalı olduğunu not düşmüş ,esas öğrenmek istediğim sitede gitti gidiyor da böyle şeyler yani sipariş verdiği ürünün takliti gelen varmı.
Alıntıları Göster
K810i telefonumda, Sony A816 walkman in Sony MDR-EX082 kulaklığını kullanıyorum (W810i telefonunun dönüştürücüsüyle). Bir kulaklık sesi bu kadar mı değiştirir hayret. Kulaklık çok önemliymiş... Aynı telefona W810i nin orjinal kulaklığını kullandığımda Sony walkmanlerin yanında verilen kulaklıkların kalitesini anlıyorsunuz... Tabi dönüştürücünün de çok iyi olması lazım...