Şimdi Ara

Kulaklık Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler ben metal/rock ağırlıklı müzikler dinliyorum bu yüzden buna uygun bir kulaklık almayı düşünüyorum bütçem 50 ytl kadar genellikle dershaneye giderken müzik dinlemek için istediğim için sennheiser mx51 i düşünüyorum sizce bu kulaklık işimi görür mü gerçekten kaliteli müzik dinlemek istiyorum ama bütçemin el verdiği düzeyde önerilerinize açığım

Şimdiden Teşekkürler

• sennheiser mx 51 neymiş yaa sen anladığım kadarıyla bass istiyorsun piyasada PANASONIC RP-HJE500E kulaklık var 10 numara
    ses yalıtımı, ses doğallığı, tizleri ve şıklık olarak daha iyi cx 300 den basslar aynı gibi ama kesinlikle daha üstün bir kulaklık kablo kalitesi de çok iyi kulaklığı 2 yıl kullanabilirsin en az bunu şuna dayanarak söylüyorum ki panasonicin resmi distrübütöründen yani eshoptan alırsan kulaklığı kablo kırılmalarını diğerleri gibi kullanıcı hatası saymıyorlar kulaklığı alıp tamir ediyorlar tamir edemezlerse değiştiriyorlar
  • teşekkürler ama amacım fazla bass deil daha çok bütün enstrümanların sesini duymak için bir kulaklık istiyorum
    bahsettiğim kulaklık da şuhttp://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_street-line-mx-51-noise?Open&path=private_headphones_street-line

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedLightning -- 30 Kasım 2008; 15:17:49 >
  • Mx51 hiç dinlemedim, fakat mx360 alman tatmin edecektir sanırım... Fazla parada harcamamış olursun. Sağlıcakla...
  • verdğin fikirler için teşekkür ederim peki mx360 ın mediamarktta bulabilir miyim fiyatı ne kadardır ?
  • Media markta bulunuyo bende de Mx 360 var fiyat 20-25 ytl arasında.
  • Hocam mediamarkt'ta bulabilirsin tabii ki.
  • 20-25 ytl çok bir fiyat deil bilirum ama verdiğim paraya değer mi gerçekten (gören de cx500 alıom sancak )
  • quote:

Orjinalden alıntı: RedLightning

20-25 ytl çok bir fiyat deil bilirum ama verdiğim paraya değer mi gerçekten (gören de cx500 alıom sancak )

25 lira civarında alacağın en iyi kulaklık;mx360.. ama yetkili satıcısı harici bilmediğin yerlerden alma.. çünkü mx serisinin de tüm modellerinin sahteleri piyasada bolca mevcut..
  • mediamarkt dan almyı düşünüorum rjinal oluğ olmadığını anlamamın bir yolu var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.