Şimdi Ara

KULAKLIK TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar kullanmakta oldugum n95 cep telefonum için kulaklık almak istiyorum 3 model arasında kaldım

sizin tavsiyeniz hangisi acaba

1-
     KULAKLIK TAVSİYESİ

15 tl

2-
     KULAKLIK TAVSİYESİ

19 tl

3-
     KULAKLIK TAVSİYESİ

15 tl

• bunlardan hiç birisini kullanmadım, nokianın 5800 ile verdiği kulaklık dışında varsa içinde bilmiyorum onu da sevmedim zaten

nokia dışında düşünürseniz creative ep 430 tavsiye ederim. kulak içi 15 tl o da...
  • Hangi amaçla alıyosunuz? Maksat konuşma yapmaksa kumandalı bi Nokia almak zorundasınız doğru ve N95'le uyumlu olduğundan emin olun... Amaç müzik dinlemekse Nokia kulaklık alınmaz. Zaten o kulaklıklar telefonlarla birlikte gelen kutu içeriğine dahil beş para etmez şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07ONUR

Hangi amaçla alıyosunuz? Maksat konuşma yapmaksa kumandalı bi Nokia almak zorundasınız doğru ve N95'le uyumlu olduğundan emin olun... Amaç müzik dinlemekse Nokia kulaklık alınmaz. Zaten o kulaklıklar telefonlarla birlikte gelen kutu içeriğine dahil beş para etmez şeyler.

usta ben daha çok müzik dinlemek için alıcam 2 modelde 3.5 inç lik giriş mevcut benimde sony marka iyi satılacak bir kulaklıgım var ama çok kısa oldugu için hem uzatma hemde kontrol kolaylıgı saglayan bir kulaklıga ihtiyacım var ortadaki model ise belki iyi bir kulaklır diye sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blind42

bunlardan hiç birisini kullanmadım, nokianın 5800 ile verdiği kulaklık dışında varsa içinde bilmiyorum onu da sevmedim zaten

nokia dışında düşünürseniz creative ep 430 tavsiye ederim. kulak içi 15 tl o da...

şuanda kulaklıgım var ama kontrol aparatıma ihtiyacım var
     KULAKLIK TAVSİYESİ

• sennheiser cx200 street line a bi göz atmanı tavsiye ederim
  • nası onlar 20 tl falan bana orjınal wh 701 kulaklık 50 tl solendii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

nası onlar 20 tl falan bana orjınal wh 701 kulaklık 50 tl solendii

çakma olma olasılıgı var ama formda bu fiyattan gidiyor
  • sennheiser cx300 Bunu al bundan aşşa kulaklık almassın daha. Ben bu zamana kadar müzik deil cızırtı dinliyomuşum dersin. %1000000 TAVSİYE.
  • Aynı şekilde bende Sennheiser CX300-II kullanıyorum ( Nokia 5800 ve İpod nano 4 ) , başka kulaklıklara artık tenezzül bile etmiyorum. Eğer bir kere alayım tam olsun diyorsan öneririm bu kulaklığı. Koss' a da bir göz at istersen
  • çakma bu kulaklıklar orjinalleri 50 lira yada kutudan çıkma
  • Bende de sony kulaklık var. Kablosu çok kısa.
    1. resimdeki uzatma kablosunu kullanıyorum. Güzel ama malzemesi ve tuşları kalitesiz geldi bana. Gıcırdıyor basarken.

3. resimdekini arkadaşımda gördüm. O biraz daha iyi. Uzatma kablosu olarak.
  • madem öncelikli amaç müzik dinlemek kesinlikle nokia almayın hocam creative veya sennheiser marka kulaklıklara bir göz atın
  • cevaplarınız için çok teşekürler resimdeki kulaklık cx300 den daha iyi bir kulaklık şimdiden içinizden ha.... dediginizi duyar gibiyim inanmazsanız linke bir atın

http://forum.donanimhaber.com/m_46035954/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Bende de sony kulaklık var. Kablosu çok kısa.
    1. resimdeki uzatma kablosunu kullanıyorum. Güzel ama malzemesi ve tuşları kalitesiz geldi bana. Gıcırdıyor basarken.

3. resimdekini bu gün aldım orjinal sanırım kutudan çıkma

fiyatı 20 tl alırken adama kulaklıgı almaz isem ne kadar olur dedim adam fark yapmaz dedi benim kulaklıgım var dedim adam bu kulaklıkdan hiç müzik dinledinmi çok iyidir felan dedi bende kendi kulaklıgımı gösterip sen buna kulaklık diyorsan bendeki 5+1 dedim adam sustu arkda tarafa geçti bende aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

quote:

fiyatı 20 tl alırken adama kulaklıgı almaz isem ne kadar olur dedim adam fark yapmaz dedi benim kulaklıgım var dedim adam bu kulaklıkdan hiç müzik dinledinmi çok iyidir felan dedi bende kendi kulaklıgımı gösterip sen buna kulaklık diyorsan bendeki 5+1 dedim adam sustu arkda tarafa geçti bende aldım

Hayırlı olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erhanmehmet

quote:

Hayırlı olsun

soal dostum millet 1 tl kulaklıga kulaklık diyor sonra iyi bişi istiyence aradaki fark ne diyor

• stereo bluetooth düşünmezmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: u7110

stereo bluetooth düşünmezmisin?

ustana bana hor kullanılmaya dayanıklı bişi lazım ben 1 ay kullamıcam sonra hop hadi dedigimde hazır olmalı
  • anladım hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.