Şimdi Ara

Kulaklık ve Hoparlöre parizit sesler geliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar ,bir sorun ile karşı karşıya kaldım..Bilgisayarımın kulaklığında ve hoparlör sistemimde cızırtı parazit sesler gelmeye başladı..Özellikle makina işlem yaparken bu ses daha da çok artıyor..Eskiden böyle bir ses yoktu..Bazen bilgisayarımın kasasına elimi koyduğumda bu ses kesiliyor ,ama hep bu ses var.. ne yapmam gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspersky -- 12 Nisan 2007; 15:02:12 >

• Gelişmiş ses ayarlarında kullanmadığın kaynakları kapat
  • selam dostum.. play modunda sadece dalga ve mikrofon açık,kayıt ederkende sadece onlar açık diğerlerini kapattım.. ama hala düzelmedi.. mikrofonu dahi kapattım yine düzelmedi..
  • Yakınlarda başka bir alet çalışıyor mu? Verici tarzında. Örn: Telsiz telefon vericisi falan...
  • aynısını düşünmüştüm..baktım yok.. zaten bundan önce hiç öyle sesler gelmiyordu...pc bir program yüklediğinde veya internette herhangi bir sayfa açııldığında yani makina yoğunlaştığında daha da artıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspersky -- 12 Nisan 2007; 16:31:57 >
  • HDD'nin ve işlemcinin sesini duyuyorsun. Bende de oluyor ama sesi çok açtığımda duyabiliyorum.
  • Hatta mause'u oynatınca da geliyor değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.