Şimdi Ara

Kulaklıkla müzik dinledikten sonra kulağa giren ağrı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar müziği genelde kulak içi kulaklıkla dinliyorum. O da telefonla birlikte verilen nokia'nın kulaklığı. 10 lira civarı bir şeydir. Şimdi ben bu kulaklıkla yıllardır dinliyorum ama bir kez bile silmedim , temizlemedim. Genelde yastığımın altına , yatağın altına ya da çantama koyarım kulaklığı. Ayrıca neyle temizleneceğini de bilmiyorum.
    Son günlerde kulağa bir zonklama , ağır işitme girdi. Dinlenmek için müzik dinlemek zorundayım ama kulak olayı da var.

Özetlersek böyle bir sorununuz olsa ne yaparsınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam en kısa zamanda kbb uzmanına görünü belirtiler işitme kaybı gibi gözüküyor.aynı hatayı bende yaptım zamanında iki kulaktada %10 işitme kaybı,çınlama başladı

• Kulakiçi kulaklığın içindeki metal petekleri iğne ile çıkarır cezveye atardım.
    Az birşey su ile kaynatırdım tertemiz olurdu.
    Daha iyi ses verir.
    Silikon ve çevresinide iğne veya kürdan yardımı ile temizlerim.
    Bir de silikonlar orta boyutta olmalı diye düşünüyorum.
    Kulakiçine tam oturdumu sorun olmaz.
    Yuvarlatılmış hatlara sahip yumuşak silikonlu kulaklıklarda bu sorunu yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-563091384 -- 2 Ocak 2014; 2:47:04 >
  • Nokia'yla birlikte gelen kulakliğin plastik kisimlari nedense çok sert geliyor benim kulağima ve müzik acitmaya başliyor bi yerden sonra.

Samsung'un şu kulakliklara hastayim
     Kulaklıkla müzik dinledikten sonra kulağa giren ağrı ?

Kulak acimasina gelirsek, yüksek sesle dinleme bir süre. Ve arkadaşin dediği gibi kbb'ye bi uğra. Kulak içi temizliğe önem ver.
  • hocam o kulak bi çınlamaya başlasın bittiğin andır.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnI_

Hocam en kısa zamanda kbb uzmanına görünü belirtiler işitme kaybı gibi gözüküyor.aynı hatayı bende yaptım zamanında iki kulaktada %10 işitme kaybı,çınlama başladı

yapma ya peki bunun düzelme ihtimali var mı tedaviyle yoksa sonsuza dek o kaybı yaşadım mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enişten

quote:

Hocam en kısa zamanda kbb uzmanına görünü belirtiler işitme kaybı gibi gözüküyor.aynı hatayı bende yaptım zamanında iki kulaktada %10 işitme kaybı,çınlama başladı

yapma ya peki bunun düzelme ihtimali var mı tedaviyle yoksa sonsuza dek o kaybı yaşadım mı ?

Kulak kiri de ağrı yapar. Bir de yeni, temiz bir kulaklık almanı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enişten

quote:

Hocam çınlamanın ve işitme kaybının kesin olarak br tedavisi yok ilaçla bir nebze azaldı gittiğim doktor sağolsun baya ilgilendi aylarca.bide çınlama psiklojikte olabiliyor ne zaman kafam çok dolu olsa çınlama artıyor ve kulağımda sinek vızıltısı sesi var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.