Şimdi Ara

KULANICI ADI YARDIM önemli..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

büyük bir hata yaptım ve gözlerimden yaş gelmesine engel olamadım.

bilgisayarım rahat çalışması amacı ile windows 10 üzerinde ikinci bir hesap açtım, yalnız sonra ilk hesaba ulaşamadım yani masaüstündeki dosyalar ve simgeler yok idi.

daha sonra bununla uğraşamiyacağim diyerek hesabı sildim, attığım kısa yoldan tekrar diger yani kaybolan dosylara ulaşmak isteyince ulaşamadım karşımda çıkan hata modu ile anladımki yedek açtığım hesapta oysa hepsi toplanmış dosyalar masaüstü ve diğerler.

indirdiğim dosyalara ulaşa biliyorum ama maalesef çnemli olan ve masaüstünde bulunan dosyalar gitmiş?

lütfen biri söyleye bilirmi bunları nasıl tekrardan elde ede bilirim. çok önemli iki çocuğumun bütün hatıraları orada saklı...

recovery eski bir tarihe almak istedim maalesef olmadı. lütfen bir çare.

pc üstü simdi böyle

• Hocam bilgisayarm/Yerel Disk C/Kullanıcılar/ kısmına girdiğinizde asıl kullandığınız isim dosyası gözüküyor mu?Eğer gözüküyorsa içine girdiğinizde masaüstü klasöründe dosyalarınızın gözükmesi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muski

Hocam bilgisayarm/Yerel Disk C/Kullanıcılar/ kısmına girdiğinizde asıl kullandığınız isim dosyası gözüküyor mu?Eğer gözüküyorsa içine girdiğinizde masaüstü klasöründe dosyalarınızın gözükmesi lazım.
    hocam giriyorum evet kulanıcı gözüküyor ama maalesef dosyaları göremiyorum.

ilginç birşey daha, yılar önce yine böyle birşey geldi başıma ve bilgisayar bütün masaüstünü birer sayı verip bir yere biriktirmiş idi şimdi aynı şey ile karşılaştım. eski bazı indirdiklerim yerinde durur iken masaüstündekiler başka bir yere sürüklenmiş.

benim için içinde en önemli olan çocuğumun içindeki videolar diğerleri önemli olsada çocuklarınki kadar değil..

teiekürler

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiL27

hocam giriyorum evet kulanıcı gözüküyor ama maalesef dosyaları göremiyorum.

ilginç birşey daha, yılar önce yine böyle birşey geldi başıma ve bilgisayar bütün masaüstünü birer sayı verip bir yere biriktirmiş idi şimdi aynı şey ile karşılaştım. eski bazı indirdiklerim yerinde durur iken masaüstündekiler başka bir yere sürüklenmiş.

benim için içinde en önemli olan çocuğumun içindeki videolar diğerleri önemli olsada çocuklarınki kadar değil..

teiekürler

Alıntıları Göster
    Her zaman güvenlik önemlidir. Ama kullanıcılarımızın da hiç değer vermediği bir şey.

1-Her kullanıcının emniyet için İşletim sistemi onarma medyası ve sistem görüntü medyası olması gerekir.
    2-İşletim sistem güncellemelerini genelde kapatan bir kafa yapımız var.

Bu maddeler çok fazla........

• Hocam o klasörü Yerel Dik D'ye veya harici bir hdd ye yada flash belleğe kopyalama ihtimaliniz varsa kopyalayın orada açmaya çalışın yada başka bir bilgisayarda.Denemekten zarar gelmez.Hiç olmazsa o klasörü yedeklemiş olursunuz.Bu tür durumlar için daima önemli belgelerinizi ikinci hdd ye atınız.Bilgisayarınız çökse dahi ikinci hdd deki dosyalarınız olduğu gibi duracaktır.
  • @muski
    @malvare Removal

Cevaplar için teşekür ederim.

aslında yedekleme yaptım ve elimde yedek olanlar var, bunlar içinde 2018 ait videolar ve bir okadar döküman var idi bunları ha bugün ha yarın atayım derken ve sonrası pc ye bir format atmak istedim ama maalesef pc uzun zaman ara verdim bugunlerde video düzenleme ile ilgilendiğim kulanmaya başladım.

2 hardisk var ve ikisinede yedekleme yapıyorum neden 2 tanr elimde 1TB bir hardisk var ve içinde 20 yılık arşiv var ve maalesef oda kafa vuruyor.

şimdi bunları geri getirmem için ne gibi bir önerininiz olur yada bu işi meşaketlide olsa nasıl yapa bilirim?

kulanıcı adı ve Dekstop 'masa üstü duruyor'

• İmzamdaki virüs temizleme ve sistem kontrolu konusunun ilk mesajını okuyun. Farbar loglarını buraya gönderin. Logları bir göreyim. Belki bir ipucu yakalayabiliriz.

NoT:
    İnsanlar hasta olduğunda hemen doktora giderler. tahlil,görüntüleme,emar falan filan....

Ya bilgisayarlar hastalanınca veya bir sorun olduğunda neden sistem raporları hiç aklına gelmez ?

Şu forumda hiç kimse bir,allahın kulunu imzamdaki konuya yönlendirdiğini görmedim. Bu sorun üzerine kitaplar yazılır esasında.

AsiL27,bu not size özel yazılmış değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.