Şimdi Ara

Kulis: 'Köpeklerle ilgili bu üç ülkedeki sistem gündeme geldi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kulis: Erdoğan, kurmaylarına "Daha ne bekliyorsunuz, adım atın" diye kızdı; köpeklerle ilgili bu üç ülkedeki sistem gündeme geldi
    https://t24.com.tr/haber/akp-de-sokak-hayvanlari-zirvesi-erdogan-kurmaylarina-kizdi-kopeklerle-ilgili-bu-uc-ulkedeki-sistem-uygulanacak,1165500

Alıntı

metni:
    Kulis: Erdoğan, kurmaylarına "Daha ne bekliyorsunuz, adım atın" diye kızdı; köpeklerle ilgili bu üç ülkedeki sistem gündeme geldi
    "Maliyetlerin yüksek olması nedeniyle Tarım Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arasında kriz çıktı. İki bakanlık da bunu tek başına üstlenmek istemiyor. Belediyeler ise bütçe olanaklarıyla bunu gerçekleştirmenin mümkün olmadığını savunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilgili tüm bakan ve bürokratları çağırarak şimdiye kadar neden adım atılmadığını sordu. Cumhurbaşkanının, “Bu iş çığırından çıktı. Neyi bekliyoruz? Bir an önce halledin artık” diye tepki gösterdiği aktarıldı."

• Almanya sistemi getirilecek.

Kedi köpek sahipleri yıllık 700 800 euro her birim başına vergi olarak ödeyecek.

isteyen olursa sokak köpeklerini kedilerini sahiplenebilecek. böylece uyutulmaktan hayvanları kurtarabilecek.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

bakanliklar, belediyeler bütçemiz yok diyor sen diyorsun para dağıt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 19 Mayıs 2024; 11:33:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis seni bekliyorlar seni, tek lafın yetiyor ama sen söylemedikçe çivi bile çakamaz altındakiler.

Bu sorun için çok beklendi, bu kadar beklenmeseydi daha iyi çözümler üretilebilinirdi, şuan itlaftan başka çözüm görünmüyor.

• Cem kullanıcısına yanıt
    Bu ulkeden bi halt olmaz o yuzden cikmaz ya cikarsa sozlerimi zevkle yutarim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

He yawww

Suri dükkan açacak vergi levhasız kuruş ödemeyecek, ben kedi besliyorum diye vergi verecem.

• Hayvan besleyenlerden barınaklardan vergi alınacak sistem getirilirse kendisine hayvansever diyenlerin yarısı uyutulsun derdine düşer .
    Bundan 7-8 yıl önce henüz 500 bin civarında sokakta köpek varken barınaklara alınması doğruydu şuan bu sayı 3 milyon civarında. Bir köpek 10 tane birden gunlayabilir .

O nedenle sayıları çoktan kontrolden çıktı ,ne barınaklara alacak ne de barınaklarda besleyecek bütçe vardır, romantik davranmayı bırakın gereğini yapın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mevcut yasa saldırgan sokak köpeğini topla, rehabilite et, aldığın yere geri bırak diyor. Belediyelerin bütçesi olsa bile yetkisi yok. Önce yasanın değişmesi lazım. Bütçe için daha ucuz yöntemler bulunması lazım.

• Hayvan haklari cikmadan once insanlar hayvanlara turlu iskenceler ediyordu. Bu yasayla bunun onune gecilmek istendi. Ne varki garip milletiz, cocugum sevsin diye alip sokaga atilan hayvanlarin sayisi milyonlari bulunca ve hayvan haklari dernekleri yasa destegini arkasina alinca bu seferde ipin ucu baska turlu kacti.

Is bu noktaya gelmeden onlem alinmaliydi. Simdi yapilacak tek sey var sokaklari basibos ve insanlar icin tehlikeli olan kopeklerden arindirmak. Daha sonra ise hayvanlarin sokaga birakilmasinin onune gecmek. Ayni zamanda hayvanlara iskence edilmesinide onlemek.

Birazda suc kendimizde. Hicbir sekilde ele avuca gelmiyoruz. Yaya gecidinde yayalara yol vermeyi bile igrenemedik. Birbirimize saygimiz yok, cok milliyetciyiz sozde ama yolda yan bakti diye birbirimizi vuruyoruz. Ahlak cokmus, saygi yok gerisi cöküs.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt

Türkçe mi anlamadın? kedi köpek sahipleri (özne) devlete(akuzatif) her bir kedi köpek için (obje) 700 800 euro yıllık vergi ödeyecek.

"Every pet owner must pay 700 800 euro as anual tax for each pet that they have"

• Colda kullanıcısına yanıt

he yawww! Alamanya'da işler bölye gardaşım :) her örnekte "elemanya elemanya" diye övüyordunuz. bakın işte övülecek bir başka "elemanya" :)

kaçak kedi-köpekler görürüz artık

• ry4n kullanıcısına yanıt

nasıl göreceksin? hayvanlar bildiğin insan gibi kayıtkanıyorlar. fotoğraflı kimlikleri ve pasaportları oluyor.

• Bu sorunun çok acil çözülmesi lazım hala neyi bekliyor bu mevcut hükümet?

• Özellikle kangal cinslerinin sehirde ne isi var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yöntem basit : köpek yiyen ülkerelere ihraç edelim.

Yallah elemanyaya o zaman, çok seviyon madem

• Colda kullanıcısına yanıt

Almanya'dayım ve evet almanların sistemine saygı gösteriyorum. lakin liboş solc alman politikalarından nefret ediyorum ve almanya'yı çevirdiği şeye görmekten nefret ediyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.