Şimdi Ara

Kulis: MEB 4+4+4’ü değiştirmeye hazırlanıyor: Lise diplomaları 3 ve 4 yıllık olarak ikiye ayrılacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AKP ve eğitim yahu gülüyorum bunların eğitimi ne ki ülkenin eğitimini düzeltecekler. 25 yıldır iktidarlar 20 kere sistem değişti, kaç bakan geldi gitti hatırlamıyorum bile. AKP yıkılmadan bu sistem düzelmez sıkıntının problemin kaynağı akp zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi lan sürekli köklü değişikliklerle bilerek isteyerek ülkenin geleceği karartıldı

mossadın işi olabilir

• TEOG kaldırıldı diye birinin torunu boynuna sarılmıştı, aklıma o geldi reform deyince.

• 4+4+4 garabettir. İsteyen bunları + şekliyle devam ettirebilmeli. İstemeyen çocuğunu 4'ten sonra alabilmeli. Belki işe belki dini eğitime verebilmeli. Dışarıdan bir şekilde okur diploma alır. Okumak istemeyenleri okutmamalı. Zanaat öğretilmeli. Ecevite söverken ondan beter oldular haberleri yok.

• Eski sisteme donus: Fen Liseleri, Super Liseler, Anadolu Ogretmen Liseleri, Anadolu Lisesi, Anadolu Teknik/Meslek ,Duz Lise , EML geri kalanlar olmak uzere lise turleri vardi ve ogrenciler ortaokul sonrasi hangi liseye gitmek istiyorlarsa o lisenin sinavina sinavlarina girerlerdi sonra hepsini oks altinda birlestirdiler. Puana gore liseye gecis.onunde anadolu yazan lisede okumak icin sinavlarda iyi puan almak gerekiyordu.

• Siyasal İslam bir kez daha eğitime el atıp artık iyice yok edecek bunların el attığı bir şeyin halk için yararlı olma ihtimali çok düşük.

• Bence 3+3+3 cok guzel bir sistem. 3 yil Ilkokul, 3 yil ortaokul, 3 yil da lise egitimi gayet yeterlidir. SImdiki sistemde 12 yil boyunca cocuklar sadece zaman kaybediyor. Sonra bir de yabanci dil egitiminde yasanan sorunlar var. 7 yil yabanci dil egitimi verilen ogrenciler, Yes, No, It's a pen demekten baska bir sey bilmiyor! Verimsizlik cok buyuk milli egitimde.

• 4+4+2 daha güzel. Savunma ve orta sahayı güçlü tutmak lazım.

• Ne güzel işler ya, toplumu iyice böle böle bir hal oldular. Sen iki yıllık ben dört yıllık, sen teknik lise, ben düz meslek, sen imamhatip bilmem ne...

Öf be..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.