Şimdi Ara

Kullancıdan Yardım İstiyorum . . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

modelini almayı düşünüyorum , kullanan bilen duyan gören varsa yardımcı olursa sevinirim . . . Şimdiden teşekkürler . . .

• Kardeş şu anda sana bu model bir laptopla yazıyorum. Şöyle diyeyim işlemcisi 640M modeli şu anda işlemciler sırlamasında 20. sırada. Yani gayet iyi. Ekran kartına diyecek birşey yok en deli oyunları kaldırabilecek kapasitede ve hd. Ati ekran kartı olması da cabası. ;) Görünüm olarak benim çok hoşuma gitti. Sade ve kullanışlı. Sadece tuşlardaki yazıları seçmek biraz sıkıntı :) Ama problem değil açıkcası bende kablosuz klavye olduğu için kullanmadım daha . Video ve ses tuşları dokunmatik. Cpu wireless ve açma kapama tuşları normal. Kasanın rengi siyah ve kaliteli bile sayılır. Tabi çok fazla süsü yok ona göre ;) Ama şunu diyeyim her türlü işini bu laptopta yapabilirsin. 4 saat oyunla işlemci en fazla 70 dereceye çıktı. Arkadaşın asusu 100 derecede idi ;) Yani ısınma problemi yok denecek kadar az sayılır. (Bu arada 70 derceye çıktığında arka tarafta güncelleştirme yapıyordu dün 43 derecenin üstüne çıkmadı 3 saat oynadım) Kardeş gözün kapalı alabilirsin laptobu. Ama almadan önce git bir casper bayiine laptobu gör seveceğine eminim. Sesi çıkmıyor diyenlere de söyleyeyim sesi baya iyi çıkıyor. ;) Son sesini açmıyorum müzik dinlerken. (kardeş tavsiyem biraz fazla ver git casper bayiinden al. Neden dersem yarın bilgisayarda ufak tefek problemler çıktığında ilgilenirler. Mesela bilgisayar tozlandı götürürsün ücretsiz temizlerler. Antivirüsün süresi bitti ücretsiz yüklerler. Bayiiler için problem değil. Benden söylemesi. Bu arada öğretmenim casper bayii işletmiyorum :=))

• quote:

Orijinalden alıntı: murahat

Kardeş şu anda sana bu model bir laptopla yazıyorum. Şöyle diyeyim işlemcisi 640M modeli şu anda işlemciler sırlamasında 20. sırada. Yani gayet iyi. Ekran kartına diyecek birşey yok en deli oyunları kaldırabilecek kapasitede ve hd. Ati ekran kartı olması da cabası. ;) Görünüm olarak benim çok hoşuma gitti. Sade ve kullanışlı. Sadece tuşlardaki yazıları seçmek biraz sıkıntı :) Ama problem değil açıkcası bende kablosuz klavye olduğu için kullanmadım daha . Video ve ses tuşları dokunmatik. Cpu wireless ve açma kapama tuşları normal. Kasanın rengi siyam h ve kaliteli bile sayılır. Tabi çok fazla süsü yok ona göre ;) Ama şunu diyeyim her türlü işini bu laptopta yapabilirsin. 4 saat oyunla işlemci en fazla 70 dereceye çıktı. Arkadaşın asusu 100 derecede idi ;) Yani ısınma problemi yok denecek kadar az sayılır. (Bu arada 70 derceye çıktığında arka tarafta güncelleştirme yapıyordu dün 43 derecenin üstüne çıkmadı 3 saat oynadım) Kardeş gözün kapalı alabilirsin laptobu. Ama almadan önce git bir casper bayiine laptobu gör seveceğine eminim. Sesi çıkmıyor diyenlere de söyleyeyim sesi baya iyi çıkıyor. ;) Son sesini açmıyorum müzik dinlerken. (kardeş tavsiyem biraz fazla ver git casper bayiinden al. Neden dersem yarın bilgisayarda ufak tefek problemler çıktığında ilgilenirler. Mesela bilgisayar tozlandı götürürsün ücretsiz temizlerler. Antivirüsün süresi bitti ücretsiz yüklerler. Bayiiler için problem değil. Benden söylemesi. Bu arada öğretmenim casper bayii işletmiyorum :=))

teşekkürler yorumların için sanırım bu modeli alacağım en kısa sürede . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: murahat

Kardeş şu anda sana bu model bir laptopla yazıyorum. Şöyle diyeyim işlemcisi 640M modeli şu anda işlemciler sırlamasında 20. sırada. Yani gayet iyi. Ekran kartına diyecek birşey yok en deli oyunları kaldırabilecek kapasitede ve hd. Ati ekran kartı olması da cabası. ;) Görünüm olarak benim çok hoşuma gitti. Sade ve kullanışlı. Sadece tuşlardaki yazıları seçmek biraz sıkıntı :) Ama problem değil açıkcası bende kablosuz klavye olduğu için kullanmadım daha . Video ve ses tuşları dokunmatik. Cpu wireless ve açma kapama tuşları normal. Kasanın rengi siyah ve kaliteli bile sayılır. Tabi çok fazla süsü yok ona göre ;) Ama şunu diyeyim her türlü işini bu laptopta yapabilirsin. 4 saat oyunla işlemci en fazla 70 dereceye çıktı. Arkadaşın asusu 100 derecede idi ;) Yani ısınma problemi yok denecek kadar az sayılır. (Bu arada 70 derceye çıktığında arka tarafta güncelleştirme yapıyordu dün 43 derecenin üstüne çıkmadı 3 saat oynadım) Kardeş gözün kapalı alabilirsin laptobu. Ama almadan önce git bir casper bayiine laptobu gör seveceğine eminim. Sesi çıkmıyor diyenlere de söyleyeyim sesi baya iyi çıkıyor. ;) Son sesini açmıyorum müzik dinlerken. (kardeş tavsiyem biraz fazla ver git casper bayiinden al. Neden dersem yarın bilgisayarda ufak tefek problemler çıktığında ilgilenirler. Mesela bilgisayar tozlandı götürürsün ücretsiz temizlerler. Antivirüsün süresi bitti ücretsiz yüklerler. Bayiiler için problem değil. Benden söylemesi. Bu arada öğretmenim casper bayii işletmiyorum :=))

Ayrıca kaç tl ye aldınız ? Öğrenebilirmiyim ? Teknosadan mı yoksa Casper Store den mi almam daha iyi olur ?

• Kardeş casper bayindeki fiyatı 1740 (146*12) İnternette daha ucuza da bulabilirsin ama casper bayiinden alırsan daha iyi olur. İlerde ufak tefek işler için gittiğinde sıkıntı çıkarmazlar daha fazla ilgilenirler. Teknosadan zaten alma yine gidip caspera vereceksin zaten ne gerek var :)
  • Tamam çok teşekkür ederim . . . En kısa zamanda alacağım inşallah . . .
  • ASUS N53JQ-SX226V al derim casper a bulaşma derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arada kaldım yardım lütfen
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: genckartallevent

Tamam çok teşekkür ederim . . . En kısa zamanda alacağım inşallah . . .

Hocam hayırlı olsun iyi bir seçim yaptın merak etme aldıktan sonra göreceksin sorunsuz ve performans lı bir cihaz aldın
  • Hayırlı olsun şimdiden ama alıcaksan bile teknosadan alma derim ya casper bayisinden yada casperstoreden almanı tavsiye ederim casperstore fiyatı 1700 tl casper bayisinde pahalı olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.